När:
21 mars, 2018 – 28 mars, 2018 heldag
2018-03-21T00:00:00+01:00
2018-03-29T00:00:00+02:00
Var:
Bamboo Yoga Retreat Goa
Patnem Beach
Goa
Pris:
9000
Kontakt:
Christina Grossi
0705 19 47 67

Yoga & Meditationsretreat till Goa, Indien

Yogaretreat och meditation

Vackra själar!
Christina Grossi och Mikael Modin bjuder in till en underbar retreat i Goa, Indien i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera just Dig, att komma med på en veckas yoga och meditationsresa in i hjärtat och ditt Hem.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?
Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?
Vill du vara i tystnad och stillhet?
Äta god vegetarisk mat?
Då är detta en retreat för dig!
Under dessa 8 magiska dagar kommer du att få uppleva mer balans med Ashtanga- och YinYoga. Ashtanga, den mer dynamiska manliga kraften hålls av Mikael och den passiva, närvarande kvinnliga urkraften hålls av Christina. Läkande hjärtmeditationer, yogafilosofi, samtal, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.
Sedan mitt, (Christina) besök i Indien hösten 2015 så beslutade jag mig för att nästa gång kommer jag att hålla en retreat där. Älskar Indien med allt kaos, blandat med kryddor, energi, dofter och välmående. Glada ansikten och kärlek. Vi båda älskar Indien så har du samma längtan som vi hade så följ med, det blir oförglömligt. Mikael var i Indien 99 och reste runt några månader, där fann han yogan. Han säger: ”Det var en så härlig känsla, det kändes som att jag sträckte ut min kropp för första gången. En lyckokänsla och jag hade funnit min väg som gjorde att jag mådde så bra”.
Stället vi bor på är precis vid stranden så vi yogar till solnedgång och bara njuter. Retreaten pågår från den 21/3-28/3-2017. Ditt pris exklusive flygkostnad är 9000 kronor. Boendet består av dubbelrum. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ. Det finns olika alternativ antingen flyg till Mumbai med Turkish Airlines och sedan inrikesflyg till Goa med Indigo/Jet airways. Eller resa hela vägen till Goa från din egen stad.

En dag kan se ut på följande sätt:
Ashtanganyoga med andningsövningar
Filosofi, workshop
Egen tid efter brunch för sol, bad, vila, shoppa
Yinyoga och meditation

Vi kommer att hålla till på Bamboo på Patnem Beach i södra Goa. Här har du mer info om stället och bilder: www.bamboo-yoga-retreat.com/gallery/. Vi kommer att dela bungalows som är för två personer. Det serveras vegetarisk mat alla dagar. Patnem Beach är en lugn strand. Inte långt ifrån vår strand finns även Palolem beach som du lätt kan ta dig till fots. På Bamboo kan du också boka massagebehandlingar, jetlag-behandling och ayurvedisk behandling.Du får en hel lista att välja mellan när du bokat din plats. De ingåre inte i priset men är otroligt bra priser på, ca 150 kr för 1 timmas massage.

Retreaten avslutas 28 mars. Anmälan är bindande och du betalar in en anmälningsavgift på 2500 kr till BG 352-5433 vid anmälan, skriv Goa. Då är din plats bokad och klar. Avbokning 2 månader före avresa debiteras hela beloppet på 9000 kr. Resterande belopp ska vara inbetalat senast den 20/1-2018. Det är Bamboo som arrangerar resan.

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 17 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 17 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se
Röster från vårt senaste retreat i Positano maj-2016:

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er <3 Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom....... Alla i gänget – helt underbara människor. Tack Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.

Pin It on Pinterest

Lever du i en lycklig relation?

 

Kvinnor och män må tala känslomässigt olika språk, men en sak har vi gemensamt och det är att vi vill bli älskade och känna oss värdefulla för de vi är.

Klicka på knappen "Gratis Relationstips" så skickar jag dig en text där du får en bättre förståelse över vad som styr hur vi mår.

Grattis! Du kommer alldeles strax att få ett mejl där du först måste godkänna att få mejl från Christina Grossi och därefter ett nytt mejl med mina relationstips.