När:
18 mars, 2017 – 25 mars, 2017 heldag
2017-03-18T00:00:00+01:00
2017-03-26T00:00:00+01:00
Var:
Bamboo Yoga Retreat Goa
Patnem Beach
Goa
Pris:
8000
Kontakt:
Christina Grossi
0705 19 47 67

Yoga & Meditationsretreat till Goa, Indien

Yogaretreat och meditation

Vackra själar!

Christina Grossi  bjuder in till en underbar retreat i Goa, Indien i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Jag kan varmt rekommendera just Dig, att komma med på en veckas yoga och meditationsresa in i hjärtat och ditt Hem.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?
Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?
Vill du vara i tystnad och stillhet?
Äta god vegetarisk mat?

Då är detta en retreat för dig!

Under dessa 8 magiska dagar kommer du att få uppleva mer balans med Medi- och YinYoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, breathwalking, healing, chanting, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla. Jag kommer att arbeta med chakrabalansering och healing av gruppen.

Sedan mitt besök i Indien hösten 2015 så beslutade jag mig att nästa gång kommer jag att hålla en retreat där. Älskar Indien med allt kaos, blandat med kryddor, energi, dofter och välmående. Glada ansikten och kärlek. Jag älskar Indien så har du samma längtan som jag hade så följ med, det blir oförglömligt. Stället vi bor på är precis vid stranden så vi yogar till solnedgång och bara njuter.

Ditt totala pris exklusive flygkostnad är 8000 kronor. Retreten arrangeras av Bamboo. Boendet består av dubbelrum. Flyg ordnar du på egen hand. Det finns olika alternativ antingen flyg till Mumbai med Turkish Airlines och sedan inrikesflyg till Goa med Indigo. Eller resa hela vägen till Goa från din egen stad.

En dag kan se ut på följande sätt:

Morgonyoga med meditation

Filosofi, workshop

Egen tid efter lunch för sol, bad och vila

Yinyoga och andningsövningar eller meditation eller dans

Vi kommer att hålla till på Bamboo på Patnem Beach i södra Goa. Här har du mer info om stället och bilder: www.bamboo-yoga-retreat.com/gallery/.
Vi kommer att dela bungalows som är för två personer. Det serveras vegetarisk mat alla dagar. Patnem Beach är en lugn strand. Inte långt ifrån vår strand finns även Palolem beach som du lätt kan ta dig till fots.

Retreaten börjar den 18 mars och avslutas 25 mars. Anmälan är bindande och du betalar in en anmälningsavgift på 2000 kr till BG 352-5433 vid anmälan. Då är din plats bokad och klar. Mina resor brukar bli fullbokade väldigt snabbt så vänta inte för länge med att boka. Endast med läkarintyg kan du avboka din resa.

Anmäl Dig Här

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 17 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Röster från retreats:

Lugnet och friden. Att känna att min kropp snabbt svarar på yogan och den vegetariska maten. Positiva möten med andra människor. Har hjälp att öppna mitt sinne ännu mer. Christina G=positiv och livsbejakande, bra på att uppmuntra, skall träna mer yoga på riktigt efter resan. Ingalill 

Ett lugn. En ny livsstil, att använda yogan äntligen. Helheten av att yoga, meditera, vila och umgås avslappnat. Inga måsten som finns i vardagen annars. Jag känner mig lugn och avslappnad. Christina, du är mycket duktig på att leda och ger oss bra feedback. Man får mycket energi och lugn. Man känner att du vet vad du pratar om och lär ut. Att man känner sig trygg i det. Monica

Modet att våga släppa loss. Att inte vara rädd för obekanta – varje individ är god och vacker. Att jag kom i kontakt med mina känslor och att jag grät. Positivt att gråta? Ja, underbart för en som ”inte kan”. Otroligt bra mat. Jag var inställd på att gå hungrig och var tveksam inför veganmat – men jag blev motbevisad många gånger om. Det var längesedan jag åt så gott och var så mätt. Christina: Otroligt varm, innerlig och hjärtlig. Du är ”på riktigt” – skapar trygghet och lugn hos alla i gruppen. TACK!! Martin