När:
31 maj, 2017 kl. 17:00 – 6 juni, 2017 kl. 17:00
2017-05-31T17:00:00+02:00
2017-06-06T17:00:00+02:00
Var:
Positano
84017 Positano
Province of Salerno
Italien
Pris:
7500
Kontakt:
Christina Grossi
0705 19 47 67

Yoga- och meditations retreat i Positano

Yogaretreat ItalienBoka in dig redan nu för ett yoga- och meditationsretreat i Positano på Amalfikusten. Det blev fullbokat sist på två veckor!!!

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till La Selva i Positano vid vackra Amalfikusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse. La Selva ligger mellan Positano och Monterpertuso som du når genom att vandra ca 25 minuter till fots. Du ska vara i bra fysisk form för att ta dig uppför 750 trappsteg. Bagaget tas upp via en lift. Utsikten är hänslående från ca 400 meters höjd över havet. Maten som serveras är vegetarisk och närodlad då familjen som äger La Selva odlar sina grönsaker och den mesta frukten själva, de gör även sin egen honung.

 

Vi startar morgonen med Yoga (Ashtanga, hormonyoga, Mediyoga), och meditation, efter det serveras en lätt frukost med te, citronvatten och frukt. Brunch vid 10.30. Eftermiddags-passet erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation. Efter det serveras en gudomlig vegetarisk middag. Vi behöver både Yang och Yin så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen. Svensk klassisk- och thai massage hos Micke och healing hos Christina kommer att finnas tillgängligt för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.

Det finns totalt 14 platser och för anmälan för kurs klicka på anmälan. Boende på La Selva ordnar du på egen hand. Flyg ordnar du på egen hand. Ryanair flyger Skavsta-Rom, Göteborg-Rom billigt. För att ta sig från Rom till Positano finns alternativen tåg, sedan pendeltåg och till sist buss från Sorento till Positano eller åka i en taxi för ca 600 kronor enkel per person. Här kan du kika på hur du tar dig själv till Positano: http://www.positano.com/en/how-to-get-here.

För er som flyger Landvetter-Rom med Ryanair går det inget flyg hem på tisdagskvällen men det går att boka ett billigt hotell ca 250 kr/person i närheten av flygplatsen för att kunna flyga hem tidigt onsdag morgon.

Anmälan är bindande. Du betalar in en anmälningsavgift på 2500 kr till BG 352-5433 vid anmälan. Endast med läkarintyg kan du avboka din resa.

Anmäl Dig Här

 

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 17 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

 

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 17 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Halvitalienska som under sex år levde i Italien. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Röster från vårt senaste retreat i Positano maj-2016:

 

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er <3 Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

 

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack 

 

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

 

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka. 

Pin It on Pinterest

Lever du i en lycklig relation?

 

Kvinnor och män må tala känslomässigt olika språk, men en sak har vi gemensamt och det är att vi vill bli älskade och känna oss värdefulla för de vi är.

Klicka på knappen "Gratis Relationstips" så skickar jag dig en text där du får en bättre förståelse över vad som styr hur vi mår.

Grattis! Du kommer alldeles strax att få ett mejl där du först måste godkänna att få mejl från Christina Grossi och därefter ett nytt mejl med mina relationstips.