Snart kommer Yogaboken Yogini – en livsstil!

Scrolla längst ner på sidan för att förhandsboka ditt exemplar och bli en av dom första att få ta del av denna fantastiska bok!

Nyfiken på A Course in Miracles och Chakrasystemet?

Vill du få hjälp i ditt andliga sökande?
Här får du redskapen i min nya bok: Transformation med Mirakler
En 21-dagars kurs + affirmationskort

Boken kostar 300 kr
Texter blandade med övningar, affirmationer och mindfulness

Begränsad upplaga och endast förhandsbeställningar

Andliga Vyer‏

Skriften. Det talade ordet kan både beröra och såra. Det kan få dig att lyfta och sjunka ner på djupets botten. Det kan få alla människor att bli i extas. Så låt mig få höra dig min själ, än en gång. Låt mig få glädjas över dina vackra ord som visas i ljuset av pennan. Låt mig få bli inspirerad av din tanke. Helige Ande, låt dina ord komma ut genom mina fingrar, låt mig få skriva det vi alla bär i våra hjärtan, låta all den skrift som du önskar skrivas om och om igen tills vi människor vaknar. Vaknar upp från drömmen och börjar leva i våra hjärtan. Låt mig få bli din elev och budbärare för dina ord. Låt mig alltid få finnas till hands som ditt eviga instrument. Du har gett mig ett uppdrag och det tar jag kärleksfullt emot.

Framställt på vulkan.se

Min älskade själ

Hon är tacksam för deras vackra kärlekshistoria. Den är evig. Den har ingen början och inget slut. För deras själar är eviga och har upplevt så mycket tillsammans. Han är så vacker, hennes älskade själ. Hon möter honom bortom orden och tankarna. Hon möter honom där de kan få en fristad tillsammans. Hon möter honom i drömmen där de ofta har mötts. De smälter samman som två vilsna skepp på ett stort och oändligt hav där Gud vaggar dem tillsammans med sin varsamma hand och viskar: ”Jag är med er alla stunder intill livets slut”.

Framställt på vulkan.se

Borås Tidnings Recension

Om Tommy Ohlssons intresse för religion är vagt antydd, så är Christina Grossis (född 1963) motsatsen. Att komma hem – min väg till läkning är i första hand en ambitiöst anlagd självbiografi, men eftersom händelserna ges en ockult tolkningsram liknar boken ofta en sorts predikan.

Författaren betraktar sitt liv med facit i hand. Även de mörkaste erfarenheter mildras genom den försonliga anda som hon förvärvat som vuxen. Texten färgas mycket starkt av den syn på livets mening som kommer till uttryck.

Reinkarnationsläran intar en central plats. Under 1100-talet var hon till exempel gift med den man som i hennes nuvarande liv blev hennes biologiska far. Det bästa med Christina Grossis bok är dock att även den som tvivlar på det övernaturliga kan uppskatta den.

Hennes extrema öppenhet om det hon upplevt, särskilt under sin barn- och ungdomstid, ger en hisnande läsupplevelse. Med en saklig och osentimental ton säger hon de mest förfärliga saker, vilket ger det existentiella dramat en särpräglad atmosfär.

Att Komma Hem

Jag tror starkt på reinkarnation och att jag valt mitt liv. Boken Att Komma Hem skildrar hur jag har förhållit mig till allt som hänt. Det är en självbiografi från min barndom tills healingen kom in i mitt liv.

Framställt på vulkan.se

Här nedan är en bild från en artikel som tidningen Nära skrev om mig.

 

Kommande böcker

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Lever du i en lycklig relation?

 

Kvinnor och män må tala känslomässigt olika språk, men en sak har vi gemensamt och det är att vi vill bli älskade och känna oss värdefulla för de vi är.

Klicka på knappen "Gratis Relationstips" så skickar jag dig en text där du får en bättre förståelse över vad som styr hur vi mår.

Grattis! Du kommer alldeles strax att få ett mejl där du först måste godkänna att få mejl från Christina Grossi och därefter ett nytt mejl med mina relationstips.