Meditation

Vad är Meditation?

Meditation är en gammal tradition som praktiserats sedan mänsklighetens begynnelse. Människor har alltid sökt inre frid och fysisk avspänning, av andliga eller hälsobetingade orsaker eller för att förverkliga sig själva. Alla de större religionerna, buddism, islam, hinduism och kristendom använder den i sökandet efter andlig insikt. Ett mål är att erhålla inre ro och vila och därmed få ökad energi och koncentrationsförmåga.

Meditationens syfte är att förbättra koncentrationen, öka självkännedomen och bekämpa stress. Det är fastställt att den som mediterar blir lugnare, gladare och mer positiv i sitt tänkande. Meditation ökar också immunförsvaret. Man blir mindre stressad och irriterad. Detta är ett optimalt sätt för personer som i förebyggande eller rehabiliterande syfte vill finna balans mellan arbete och privatliv.

Andra Tjänster

– Yoga

Kurser

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Lever du i en lycklig relation?

 

Kvinnor och män må tala känslomässigt olika språk, men en sak har vi gemensamt och det är att vi vill bli älskade och känna oss värdefulla för de vi är.

Klicka på knappen "Gratis Relationstips" så skickar jag dig en text där du får en bättre förståelse över vad som styr hur vi mår.

Grattis! Du kommer alldeles strax att få ett mejl där du först måste godkänna att få mejl från Christina Grossi och därefter ett nytt mejl med mina relationstips.