Start 22/8 2019

21 Dagars Detox & healing

En rensning för kroppen och en lisa för själen

21 Dagars Detox & healing med start 22/8 2019.

Du kommer att känna dig lättare och kursen kommer att ge dig en boost som kommer att få dig mer energisk och glädjefylld. Du kommer även att få healing varje morgon för att hjälpa till i processen.

I kursen kommer det varvas recept för frukost, lunch och middag. 

I kursen ingår healing i 21 dagar och coaching i vår grupp Detox & Healing med Christina. Recept till tio frukostar som går att varva, likaså tio luncher och tio middagar.  

Cleansa


Vi kommer att börja första veckan med att cleansa allt som behöver komma ut med utrensande smoothies, värmande soppor och smakrika teér.

Cleara

Vecka två kommer vi att arbeta med att cleara det som fortfarande inte släppt och det gäller både emotionella saker genom healingen och detoxande mat.

Recharge

 

Sista veckan kommer att ägnas åt att recharge för att få en ny start in i ett hälsosammare tänk som du kan fortsätta med efter dessa 21 dagar.

När är det och vad kostar det?

Jag balanserar upp den energin starkt i min energi. Då jag arbetet länge med ljusarbete får jag första hands information om vad som pågår och vad som ska ske och hur jag bäst kan hjälpa mänskligheten i detta fantastiska skede.

Varje dag fortsätter sedan mina sändningar tidigt på morgonen, du kan ta emot vilken tid det passar eller under natten när du sover. Du får precis det du behöver och drar till dig det du behöver just då. Sista datum är onsdag 11/9. Du beställer via knappen nedan. Erbjudandet gäller endast fram till den 21/8 klockan 18, och din investering för alla dagar är 2495 kr. Ingen återbetalning görs.

Jag arbetar hela tiden för att integrera den nya energin i mig själv och i alla mina elever.

Jag kommer varje vecka att köra live i vår grupp Detox & Healing med Christina om mina upplevelser, och svara på era frågor.

Sat Nam Christina

Vem är jag?

Christina Grossi är master i Usui Holy Fire Reiki och KarunaReiki, Tripple Flame och Kristus Healer. Hon arbetar även med den Violetta Flamman som är kopplad till St Germain.

När du beställt får du en orderbekräftelse, i den hittar du en länk och ett lösenord för att hämta hur du förbereder dig inför healingen!

Så här säger tidigare deltagare!

Hej underbara Christina, är sååå tacksam att jag fann dig på nätet….jag bara älskar dina videos o den information som du delar med dig, din kärlek, visdom, erfarenhet…..jag även är på 21 dagars healing….vilka starka energier… o det händer grejer ……det jobbas på kroppen här o där…..de senaste dagarna o även idag känner sån lätthet glädje extas o kärlek….känner mig hög på energier….har jobbat mycket med mig själv även innan….denna healings resa är så spännande , jag bara älskar det ……jag för inget dagbok, men det händer en hel del saker i mig….igår kväll kände jag att det jobbades på min pannchakra som jag hade liten sol på o den snurrade och lyste klarare, kände även nedre chakrorna, mycket av sakral o jord chakra….i början på healingen kändes som det regnande över min huvud guld regn ….Tack vackra dig för de fantastiska dagarna av denna kraftfulla healing….o tack att du finns med din kärlek o visdom med ljus o kärlek.
Agnieszka

Tusen Tack Christina för dessa händelserika veckor. Du är en fantastisk ljusarbetare som inspirerar och sprider så mycket kärlek i det gör. Ditt klara ljus berör mig på djupet. Din härliga energi och din värme gör mitt hjärta glad.
Elisabeth

“Har haft en otrolig stark upplevelse i naturen idag. Det började med en färgstark regnbåge över havsviken. Kände av en stark närvaro av en energi som öppnade upp magiska rum efter stigen jag vandrade på. Här är några av de väsen som kom i min väg”
Elisabeth

Tacksam från hela mitt hjärta Christina Grossi för att du har samlat ihop oss, som alla vackra små blommor på denna blomma. Du hjälper oss att växa, att renas, att helas och när tiden är inne, den gudomliga timingen, så kan vi flyga… Redo, starka, kärleksfulla i universums ljus och göra det vi ska göra, det vi har kommit för att göra.
Tack, tack, tack!!!
Angående healingen, jag tittar på bilderna tidigt på morgonen, tänker på den under dagen och sedan fokuserar jag på healingen innan jag lägger mig. Jag har fullt tillit till processen och transformationen. Jag kommer inte ihåg mycket och kan vakna hur lycklig eller hur trött som helst. Ibland är jag så trött att jag undrar hur jag ska kunna överleva dagen. Men allt går. Allt är som det ska. Livets härliga bergodalbana. Tack alla för att jag är en del av denna resa.
Ildiko