Start 9/9 2018

21- Dagars Höst healing

 

 

21- Dagars Höst healing
Start 9/9 2018

Min intention är under dessa 21 dagar att du ska få en lättare övergång in i 5D världen.

Jag clearar allt som pågått och pågår genom en stark rening på djupet under de första sju dagarna samtidigt som du uppgraderas direkt under vecka ett till allt du behöver på den nya jorden. Start 9/9 2018

Dag 1. Förberedelser inför healingen
Dag 2. Tillit till healingen
Dag 3. Antahkarana
Dag 4. Merkaba
Dag 5. Silvertråden Vävs
Dag 6. Flower of Life
Dag 7. Tree of Life

Under vecka två kommer du att få uppgraderat till det nya chakrasystemet och en balansering av dina nya energier.

Dag 8. Maskulina Chakran hals, tredje ögat, kronchakrat, den högre intelligensen maskulina
Dag 9. Feminina chakran solar plexus, sakrala, baschakrat, jordchakrat, jordstjärnan
Dag 10. Gudomliga Fadershjärtat/Källan GULD energi
Dag 11. Gudomliga Moderhjärtat/Källan DIAMANT energi
Dag 12. Själsstjärnan maskulina
Dag 13. Hjärtchakrat
Dag 14. Guds mun skallbasen ovan halschakrat bak, inspiration, prana, andning

Vecka tre kommer jag att fokusera helt på att integrera dig till Den Nya Jorden genom att kliva över regnbågsbron. Du kommer att vara startklar och kunna hålla det starka ljuset.

Dag 15. Akasha biblioteket
Dag 16. Regnbågsbron
Dag 17. Din själs manual
Dag 18. Den nya jorden
Dag 19. Agartha
Dag 20. Shamballa
Dag 21. Integrering av alla 21 dagar

När är det och vad kostar det?

Jag balanserar upp den energin starkt i min energi. Då jag arbetet länge med ljusarbete får jag första hands information om vad som pågår och vad som ska ske och hur jag bäst kan hjälpa mänskligheten i detta fantastiska skede.

Varje dag fortsätter sedan mina sändningar tidigt på morgonen, du kan ta emot vilken tid det passar eller under natten när du sover. Du får precis det du behöver och drar till dig det du behöver just då. Sista datum är lördag 29/9. Du beställer via knappen nedan. Erbjudandet gäller endast fram till den 8/9 klockan 18, och din investering för alla dagar är 1495 kr.

Jag arbetar hela tiden för att integrera den nya energin i mig själv och i alla mina elever.

Jag kommer varje vecka att köra live i vår grupp om mina upplevelser, och svara på era frågor.

Sat Nam Christina

Vem är jag?

Christina Grossi är master i Usui Holy Fire Reiki och KarunaReiki, Tripple Flame och Kristus Healer. Hon arbetar även med den Violetta Flamman som är kopplad till St Germain.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This