Start 11/11 2018

21- Dagars healing

 

 

21- Dagars healing
Start 11/11 2018

Anmälan är stängd!

Min intention är under dessa 21 dagar att du ska få en lättare övergång in i 5D världen.

Vi kommer att arbeta med vårt ursprung för att aktivera våra ljuskoder både från Lemurien, Atlantis, Egypten och Avalon, våra fyra platser många av oss inkarnerade på. Start 11/11 2018.

Första veckan rensar vi tallkottkörteln för att kunna ta emot mer ljus och väcker upp gamla koder från vårt ursprung.

11/11 Förberedelser inför healingen
12/11 Tillit till processen
13/11 Överlämnandet
14/11 Rening av Tallkottkörteln
15/11 Lemuriens ljuskoder/nycklar
16/11 Nycklar till nya dimensioner
17/11 Atlantis ljuskoder/nycklar

Under vecka två kommer du att få uppgraderat till nya koder och nycklar och en balansering av dina nya energier.

18/11 Koder från Kristall templet
19/11 Kristall bädden healing, clearing, mirakler
20/11 Själsgruppen Atlantis mission
21/11 Präster/prästinnor Atlantis
22/11 The Council
23/11 Pånyttfödelse
24/11 Ungdomens källa

Vecka tre kommer jag att fokusera helt på att integrera dig till ditt ursprung. Du kommer att vara startklar och kunna hålla det starka ljuset.

25/11 Egyptens ljuskoder/nycklar
26/11 Avalon
27/11 Avalons gudinnor
28/11 Ashima/Gudmoder Ashima
29/11 Nycklar till de 13 universum
30/11 Hilarion, helandets mästare
1/12 Integrering av processen

När är det och vad kostar det?

Jag balanserar upp den energin starkt i min energi. Då jag arbetet länge med ljusarbete får jag första hands information om vad som pågår och vad som ska ske och hur jag bäst kan hjälpa mänskligheten i detta fantastiska skede.

Varje dag fortsätter sedan mina sändningar tidigt på morgonen, du kan ta emot vilken tid det passar eller under natten när du sover. Du får precis det du behöver och drar till dig det du behöver just då. Sista datum är lördag 1/12. Du beställer via knappen nedan. Erbjudandet gäller endast fram till den 10/11 klockan 18, och din investering för alla dagar är 1495 kr.

Jag arbetar hela tiden för att integrera den nya energin i mig själv och i alla mina elever.

Jag kommer varje vecka att köra live i vår grupp om mina upplevelser, och svara på era frågor.

Sat Nam Christina

Vem är jag?

Christina Grossi är master i Usui Holy Fire Reiki och KarunaReiki, Tripple Flame och Kristus Healer. Hon arbetar även med den Violetta Flamman som är kopplad till St Germain.

När du beställt får du en orderbekräftelse, i den hittar du en länk och ett lösenord för att hämta hur du förbereder dig inför healingen!

Så här säger tidigare deltagare!

Hej underbara Christina, är sååå tacksam att jag fann dig på nätet….jag bara älskar dina videos o den information som du delar med dig, din kärlek, visdom, erfarenhet…..jag även är på 21 dagars healing….vilka starka energier… o det händer grejer ……det jobbas på kroppen här o där…..de senaste dagarna o även idag känner sån lätthet glädje extas o kärlek….känner mig hög på energier….har jobbat mycket med mig själv även innan….denna healings resa är så spännande , jag bara älskar det ……jag för inget dagbok, men det händer en hel del saker i mig….igår kväll kände jag att det jobbades på min pannchakra som jag hade liten sol på o den snurrade och lyste klarare, kände även nedre chakrorna, mycket av sakral o jord chakra….i början på healingen kändes som det regnande över min huvud guld regn ?…..Tack vackra dig för de fantastiska dagarna av denna kraftfulla healing….o tack att du finns med din kärlek o visdom med ljus o kärlek Agnieszka

Tusen Tack Christina för dessa händelserika veckor. Du är en fantastisk ljusarbetare som inspirerar och sprider så mycket kärlek i det gör. Ditt klara ljus berör mig på djupet. Din härliga energi och din värme gör mitt hjärta glad. Elisabeth

“Har haft en otrolig stark upplevelse i naturen idag. Det började med en färgstark regnbåge över havsviken. Kände av en stark närvaro av en energi som öppnade upp magiska rum efter stigen jag vandrade på. Här är några av de väsen som kom i min väg”
Elisabeth

Tacksam från hela mitt hjärta Christina Grossi för att du har samlat ihop oss, som alla vackra små blommor på denna blomma. Du hjälper oss att växa, att renas, att helas och när tiden är inne, den gudomliga timingen, så kan vi flyga… Redo, starka, kärleksfulla i universums ljus och göra det vi ska göra, det vi har kommit för att göra.
Tack, tack, tack!!!
Angående healingen, jag tittar på bilderna tidigt på morgonen, tänker på den under dagen och sedan fokuserar jag på healingen innan jag lägger mig. Jag har fullt tillit till processen och transformationen. Jag kommer inte ihåg mycket och kan vakna hur lycklig eller hur trött som helst. Ibland är jag så trött att jag undrar hur jag ska kunna överleva dagen. Men allt går. Allt är som det ska. Livets härliga bergodalbana. Tack alla för att jag är en del av denna resa.
Ildiko