12-16 Juni 2019

 

Andligt retreat till Avalon

 

 

Andligt retreat till Avalon
12-16 Juni

Möt ditt hjärta i Avalon (Glastonbury)

Andligt retreat med hjärtöppningar, frekvenshöjning, Reiki meditationer och att komma tillbaka till sitt inre hem under fem dagar. Vi arbetar med Arkturirska Rådet, Ärkeänglar, Maria Magdalena, Sananda och andra uppstigna mästare och Källan. Jag bjuder in dig och kommer att ha med en hemlig gäst som kommer att assistera på kursen.

Avalon som är en mystisk plats där Moder Jords hjärtchakra ligger i Glastonbury och där vi bjuder in till ett retreat i att öppna upp oss till den feminina energin och tona in oss i samma rytm och frekvens som moder jord.

Förlösa alla dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, kom ta din plats.

 

Vi besöker Stonehenge och mediterar i närheten.

 

När är det och vad kostar det?

Du bokar ditt boende och flyg själv och jag står för kursen. Du flyger till Bristol och därifrån kan man ta en gemensam taxi eller buss. Tar cirka 1 timma.

12-16/6-2019 11-17 varje dag har vi kurs och bryter för lunch en timma.

Förslag på boende: Ebboways farm, B/B Glastonbury, The Willows B/B, cirka 550-600 kronor per natt och person om man delar boende.

Kurskostnad för fem dagar är 3500 kronor. Du får en faktura på kurskostnaden när du bokat dig.

Vem är jag?

Christina Grossi är master i Usui Holy Fire Reiki och KarunaReiki, Tripple Flame och Kristus Healer. Hon arbetar även med den Violetta Flamman som är kopplad till St Germain.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This