7-11 Juni 2019

 

Andligt retreat till Avalon

 

 

Andligt retreat till Avalon
7-11 Juni

Möt ditt hjärta i Avalon (Glastonbury)

Vår första resa till Avalon blev fullbokad på några dagar så en extrainsatt kurs har vi lagt in och kommer att finnas för dig som längtar till mystiken kring Avalon. Kung Arthur, Merlin, den heliga Graalen, Maria Magdalena. 

Andligt retreat med hjärtöppningar, frekvenshöjning, Reiki meditationer och att komma tillbaka till sitt inre hem under fem dagar. Vi arbetar med Arkturirska Rådet, Ärkeänglar, Maria Magdalena, Sananda och andra uppstigna mästare och Källan. Jag bjuder in dig och kommer att ha med en hemlig gäst som kommer att assistera på kursen.

Glastonbury-området är unikt, fyllt med heliga platser som innehåller underbara andliga energier. Det sägs vara en av jordens viktigaste kraftplats och sägs vara jordens hjärtchakra. Denna kraftplats ligger vid Tor, en kulle med ett torn på toppen och en spiral labyrint som går runt sidan, som sägs vara kopplad till den stora gudinnan och skapad omkring 2000-3000 f.Kr. Chalice Hill och Chalice Well med de röda och vita vatten källorna sägs ge helande energier. Abbey där King Arthur och Guinevere sägs ha blivit begravda. Det finns många andra heliga platser och berättelser om området.

Josef av Arimatea var hemlig lärjunge till Jesus och det var han som fick ta ner Jesu kropp efter korsfästelsen och linda in den. 

Under medeltiden uppkom legenden att Josef skulle ha besökt Avalon och den första plats han kom till var Tor. Han förknippas därigenom med Artursagan och den heliga Graal, det kärl för vinet i vilket Jesus instiftade nattvarden, och i vilket Josef samlade blodet som rann från Jesu kropp vid hans korsfästelse. Han ska även ha planterat törnet som hade varit pressat runt Jesu panna vid Glastonbury kloster.

Avalon som är en mystisk plats där Moder Jords hjärtchakra ligger i Glastonbury och där vi bjuder in till ett retreat i att öppna upp oss till den feminina energin och tona in oss i samma rytm och frekvens som moder jord.

Förlösa alla dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, kom ta din plats.

 

Vi besöker Stonehenge och mediterar i närheten.

 

När är det och vad kostar det?

Du bokar ditt boende och flyg själv och jag står för kursen. Du flyger till Bristol och därifrån kan man ta en gemensam taxi eller buss. Tar cirka 1 timma.

7-11/6-2019 11-17 varje dag har vi kurs och bryter för lunch en timma.

Förslag på boende: Ebboways farm, B/B Glastonbury, The Willows B/B, cirka 550-600 kronor per natt och person om man delar boende.

Kurskostnad för fem dagar är 3500 kronor. Du får en faktura på kurskostnaden när du bokat dig.

Vem är jag?

Christina Grossi är master i Usui Holy Fire® Reiki och KarunaReiki, Tripple Flame och Kristus Healer. Hon arbetar även med den Violetta Flamman som är kopplad till St Germain.