6-17/2 2023

Hurghada

Hurghada 6-17/2 2023

 

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Detta blir den tredje resan till Hurghada och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

Jag ger dig möjligheten att genom min hjälp vara med om yoga, hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under dessa tio dagar komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Det kommer att förlösas dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.
Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, som har en längtan till Egypten och utforska ett tidigare liv här, kom ta din plats!
Vi besöker bland annat El Mina Moskén och när jag besökte Moskén var den energin en av de starkaste jag känt, jag blev väldigt berörd när jag klev in och satte mig. Vi åker även och besöker El Dahar och äter lunch i den gamla delen av staden.
Ta med din yogamatta och möt mig på min terrass med utsikt över röda havet.

Vi går längst Sheraton Street och äter Falafel på mitt favorit ställe. Vi besöker och äter middag tillsammans på en libanesisk restaurang i El Mamsha. Kvällspromenad i Marinan med avslutande mango juice eller chai.

 

Tillkommande utflykter och hotell som betalas på plats.

Luxor är en fantastisk andlig plats för växande. Vi besöker templen på East bank; Karnak & Luxor templet och Hatshepsuts tempel och övernattar på West bank. Hotellet bokas av mig. På tillbakavägen besöker vi Dendera tempel.

Citytour med museet, gamla stan, koptiska kyrkan en av de äldsta i Egypten, El Mina Moskén, fish market.

En dag besöker vi stallet och rider på kamel och häst och efter det håller jag ett yogapass i stallet. Det bjuds sedan på underbar BBQ.

Temperaturen är ljuvlig på både dagen och kvällen så strand och sol går utmärkt.

Det bästa alternativet för dig att boka är på hotellet; La Casa Beach som ligger ca 50 meter från min lägenhet. Maila och boka till lacasabeach@outlook.com skriv Christina Group i rubriken.

Sammanlagt möts vi under tio dagar för arbete tillsammans och upplevelser och en dag är vi hellediga att göra vad vi vill.

När är det och vad kostar det?

Retreatet pågår mellan 6-17/2 – 2023! Det finns endast 10 platser!

Kostnad: 10000 kr för kursen hos mig. Du betalar en anmälningsavgift på 3000 kr mot faktura när du blivit antagen. Efter det får du en faktura på resterande belopp 95 dagar före resan. Fullständiga villkor finns när du kommer till anmälningsformuläret.

För att din plats ska bli antagen ska du fylla i en anmälan som du kommer till när du klickar på knappen jag vill följa med. När du skickat in kommer du till några frågor som jag ber dig svara på.

Flyg & hotell bokar du själv förutom hotellet på West bank det bokar jag och det betalas på plats. Visum (25$) betalas vid inresa. Jag tipsar gärna. Du är varmt välkommen!

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 21 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Christina

Röster från tidigare resor!
Magiska äventyr i Hurgada 2021.

Att möta upp Christina i Egypten var för mig så kraftfullt, solen och Egyptens energier gjorde att allt bara föll på plast.

Bra hotell med egen strand och restaurang där det finns bra urval av måltid, och färsk pressad frukt. Även massage finns på hotellet om så önskas.

Samspel och utveckling med likasinnade och nya kontakter knöts, vi hade så roligt tillsammans. Vi gick i samlad trupp till Christina på morgonen för yoga och Meditation, där transformation och expansion skedde, med samtal efteråt i grupp.

Vi fick möjlighet att köpa kristaller i butik och även besöka butik där papyrus finns att köpa. Utflykter till tempel där energierna känns som vibrationer i kroppen, väldigt starkt och blir en kraftfull uppgradering.

Besökte marknad där färsk frukt bara bågnade med alla färger och former. Restaurangerna serverar god mat och variationen är enorm, Christina hade verkligen valt ut det allra bästa restaurangerna.

Att få landa i Egypten med allt som finns att upptäcka och uppleva är mycket utvecklande i min egen andliga utveckling och gav mig en transformation och uppgradering i mig själv, samt all kärlek som bara blommar tillsammans med gruppen och Christina gjorde också att mitt hjärtchackra kunde expandera.

Tack alla Gudinnor för en helt fantastisk resa – ❤️ Tack Egypten för kraftfulla energier & Mystik.

Katarina Rudström.

Åkte till Egypten och mötte ett riktigt äventyr i Hurghada och många andliga upplevelser.

Kort transfer till hotellet och att det låg alldeles intill havet samt nära till Christina där vi yogade och mediterade var ett extra plus. Samt proffsiga guider som ledde och visade oss runt på bla marknader och olika tempel. Nya fräscha transport minibussar inkl vatten.

Egypten är så annorlunda, intensivt färgstarkt. Vi åt god lokal mat varje dag. Att få simma i det fantastiska havet som är så vackert med den vackra turkosblå färgen och vackra korallrev med delfiner alldeles intill var ett magiskt ögonblick som jag aldrig kommer att glömma.

Även att få möta andra människor som delar samma intresse för andlighet är i sig mycket betydelsefull. Möten som innebar att jag fick till mej budskap och ledde till att jag blev ännu mera energimedveten. Ett nära möte med en kamel var också väldigt speciell.

Så resan innebar mycket transformation och ledde till nya insikter som har betydelse för min fortsatta väg framåt,  gammal kunskap börjar nu åter väckas till liv i mitt inre. Även saker som jag behöver jobba ännu djupare/ mera med som ska lösas upp kom upp till ytan även efter resan. Tack Christina för dessa starka hjärtöppnande stunder och allt annat.

Resan var fantastisk på olika sätt och jag kommer därför boka in mej på en ny resa till Egypten inom kort och jag kan varmt rekommendera andra att boka in er på en resa med Christina!

Lotta

Resan var helt magiskt bra. Vi blev väl omhändertagna, bodde på ett mycket fint hotell, hade egen guide och chaufför vid flera tillfällen. Christina visade oss allt från mysiga restauranger till härliga små butiker där vi fick shoppa.

Parallellt med allt detta arbetade höga energier med oss och jag upplevde en stor transformation och släppte taget om otroligt många triggers och gamla uppfattningar.

Det var riktigt utmanande men jag är så glad att vi fick bra övningar, underbar yoga och meditationer av Christina för det hjälpte mig att ta mig igenom det. Min rumskompis var också fantastiskt bra på att stötta när det blev tungt.

Jag tar med mig fantastiska minnen från denna underbara resa!

Stort tack Christina!!!🙏🙏🙏🤗😍

Kajsa