31/1 - 9/2 2022

Hurghada

Hurghada 31/1 – 9/2 2022
 

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Som jag har väntat på att göra en sådan resa och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

Jag ger dig möjligheten att genom min hjälp vara med om hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under dessa tio dagar komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Det kommer att förlösas dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.

Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, som har en längtan till Egypten och utforska ett tidigare liv här, kom ta din plats!

Vi besöker bland annat El Mina Moskén på fredagen efter bönestunden och när jag besökte Moskén var den energin en av de starkaste jag känt, jag blev väldigt berörd när jag klev in och satte mig. Vi åker även och besöker El Dahar och äter lunch i den gamla delen av staden.

Ta med din yogamatta och möt mig på min terrass med utsikt över röda havet. Snorkling eller för de som inte vill snorkla åka glasbåt och se havet under står också på schemat.

 

Vi går längst Sheraton Street och äter Falafel på mitt favorit ställe. Vi besöker och äter middag tillsammans på en libanesisk restaurang i El Mamsha. Kvällspromenad i Marinan med avslutande mango juice eller chai. En dag besöker vi Hurghadas museum och akvarium. En eftermiddag/kväll besöker vi den gamla delen av staden El Dahar.

 

 

Kairo är en fantastisk andlig plats för växande. Vi besöker pyramiderna och övernattar i Kairo.

Temperaturen är ljuvlig på både dagen och kvällen så strand och sol går utmärkt.

Vi bor på Hotell Bella Vista som ligger 100 meter från min lägenhet.

När är det och vad kostar det?

Anmälningsavgiften är 5000:- och betalas mot faktura. Resterande belopp betalas 4 månader före avresa. Avbetalning är möjlig när väl anmälan är betald. Anmälan är bindande och ingen återbetalning görs av anmälningsavgiften. Se övriga villkor vid anmälan.

Resan anordnas av Sempre, Hurghada!

Du kommer också att få fylla i ett formulär där jag vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Jag vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som jag utför på jorden just nu. Min frekvens håller en hög energi från 5D-7D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med oavsett om vi är på terrassen och utför yoga eller på en utflykt.

Kursen är 10 dagar och 9 nätter och kommer att ske från den  31/1 – 9/2 2022. Din investering är; 15500 kronor, early bird 14000 kr för bokning före 1/11 2021

 

Detta ingår i priset

alla övernattningar
alla frukostar
3 luncher
3 middag
alla inträden
alla guidade turer
yoga på terrassen
museum Hurghada
akvarium Hurghada
El Gouna

 

Detta ingår inte i priset

flyg
kamelridning
övriga luncher
övriga middagar
alkoholhaltiga drycker
visum

 

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 21 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Christina

Röster från tidigare resor!
Tack Christina Grossi & Angela Johnsson för en fantastisk resa till mystiska Egypten!

Ert fina samarbete gjorde vår resa till en Dröm! På bilden har vi alla tagit oss högst uppe inne i Cheops Pyramiden! Helt Magiskt! Vi följer i Hatshepsut’s fotspår och besöker vackra Tempel & magiska Pyramider & gör kraftfulla Meditationer tillsammans.

Vi kryssar på Nilen på en 5-stjärnig båt och har det fantastiskt trevligt och roligt! Och vi känner oss så välkomnade överallt! Som om Egypten faktiskt har väntat på oss!

Tack till vår fantastiska guide Nabil som guidar oss med stor Kunskap och mycket, mycket Kärlek! & stort Tack till alla fantastiska vänner som var med på resan! Det här blir ett minne för livet! Så mycket Kärlek till er alla!
Kram Cia Staffansson

Nu börjar jag landa igen.

Sovit, mediterat, astralrest nästan konstant sedan jag kom hem. Tror jag sov över16 timmar de två första dagarna.

Så starkt att integrera och arbeta vidare såhär i sitt eget space. Möter er ofta under dessa nattarbeten, där står ni och hjälper mig öppna upp en kod eller arbeta med något.

Vaknar även ofta av att jag själv satt igång spiralkraften och att jag fått hela nattens energiarbete att snurra…hehe.

Tack till er ALLA för all kärlek, vänskap och genuint ljusarbete från hjärtat. Det var en ära att få göra denna resa med er och jag ser fram emot att få se oss alla stråla vårt ljus ut i världen, som de sanna ljusarbetarna som vi alla är.

Och extra tack Christina Grossi och Angela Johnsson, mitt syfte med resan blev fullgjort även det som dök upp under resans gång. Släppte taget om något som länge bekymrat mig, plus att jag tog tillbaka den feminina kraften jag behövde för den inre balansen och för att äntligen känna mig som den kvinnan jag hela tiden förnimt inom mig.

Ni kompletterar verkligen varandra bra och lägger en otroligt hög nivå på läkning och ljusarbete, ser med spänning fram till nästa samarbete och resa.
All kärlek//Angel

Magiska äventyr i Hurgada 2021.

Att möta upp Christina i Egypten var för mig så kraftfullt, solen och Egyptens energier gjorde att allt bara föll på plast.

Bra hotell med egen strand och restaurang där det finns bra urval av måltid, och färsk pressad frukt. Även massage finns på hotellet om så önskas.

Samspel och utveckling med likasinnade och nya kontakter knöts, vi hade så roligt tillsammans. Vi gick i samlad trupp till Christina på morgonen för yoga och Meditation, där transformation och expansion skedde, med samtal efteråt i grupp.

Vi fick möjlighet att köpa kristaller i butik och även besöka butik där papyrus finns att köpa. Utflykter till tempel där energierna känns som vibrationer i kroppen, väldigt starkt och blir en kraftfull uppgradering.

Besökte marknad där färsk frukt bara bågnade med alla färger och former. Restaurangerna serverar god mat och variationen är enorm, Christina hade verkligen valt ut det allra bästa restaurangerna.

Att få landa i Egypten med allt som finns att upptäcka och uppleva är mycket utvecklande i min egen andliga utveckling och gav mig en transformation och uppgradering i mig själv, samt all kärlek som bara blommar tillsammans med gruppen och Christina gjorde också att mitt hjärtchackra kunde expandera.

Tack alla Gudinnor för en helt fantastisk resa – ❤️ Tack Egypten för kraftfulla energier & Mystik.

Katarina Rudström.

Åkte till Egypten och mötte ett riktigt äventyr i Hurghada och många andliga upplevelser.

Kort transfer till hotellet och att det låg alldeles intill havet samt nära till Christina där vi yogade och mediterade var ett extra plus. Samt proffsiga guider som ledde och visade oss runt på bla marknader och olika tempel. Nya fräscha transport minibussar inkl vatten.

Egypten är så annorlunda, intensivt färgstarkt. Vi åt god lokal mat varje dag. Att få simma i det fantastiska havet som är så vackert med den vackra turkosblå färgen och vackra korallrev med delfiner alldeles intill var ett magiskt ögonblick som jag aldrig kommer att glömma.

Även att få möta andra människor som delar samma intresse för andlighet är i sig mycket betydelsefull. Möten som innebar att jag fick till mej budskap och ledde till att jag blev ännu mera energimedveten. Ett nära möte med en kamel var också väldigt speciell.

Så resan innebar mycket transformation och ledde till nya insikter som har betydelse för min fortsatta väg framåt,  gammal kunskap börjar nu åter väckas till liv i mitt inre. Även saker som jag behöver jobba ännu djupare/ mera med som ska lösas upp kom upp till ytan även efter resan. Tack Christina för dessa starka hjärtöppnande stunder och allt annat.

Resan var fantastisk på olika sätt och jag kommer därför boka in mej på en ny resa till Egypten inom kort och jag kan varmt rekommendera andra att boka in er på en resa med Christina!

Lotta