4 - 12/9 2021

Hurghada

Hurghada 4 – 12/9  2021

 

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Som jag har väntat på att göra en sådan resa och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

Jag ger dig möjligheten att genom min hjälp vara med om hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under denna vecka komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Det kommer att förlösas dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.

Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, som har en längtan till Egypten och utforska ett tidigare liv här, kom ta din plats!

Vi besöker bland annat El Mina Moskén på fredagen efter bönestunden och när jag besökte Moskén var den energin en av de starkaste jag känt, jag blev väldigt berörd när jag klev in och satte mig. Vi åker även och besöker El Dahar och äter lunch i den gamla delen av staden.

Ta med din yogamatta och möt mig på min terrass med utsikt över röda havet. Snorkling eller för de som inte vill snorkla åka glasbåt och se havet under står också på schemat.

 

Vi går längst Sheraton Street och äter Falafel på mitt favorit ställe. Vi besöker och äter middag tillsammans på en libanesisk restaurang i El Mamsha. Kvällspromenad i Marinan med avslutande mango juice eller chai. En dag simmar vi med delfiner, gör en båtutflykt med lunch. En eftermiddag/kväll besöker vi den gamla delen av staden El Dahar

 

 

Luxor är en fantastisk andlig plats för växande. Vi besöker templen; Karnak & Luxor med tillhörande lunch, ballongfärd för de som önskar, ballongfärd betalas separat.

Temperaturen är ljuvlig på både dagen och kvällen så strand och sol går utmärkt. 

Vi bor på Hotell Bella Vista som ligger 100 meter från min lägenhet.

När är det och vad kostar det?

Anmälningsavgiften är 5000:- och betalas mot faktura. Resterande belopp betalas 4 månader före avresa. Avbetalning är möjlig när väl anmälan är betald. Anmälan är bindande och ingen återbetalning görs av anmälningsavgiften. Se övriga villkor vid anmälan.

Resan anordnas av Sempre, Hurghada!

Du kommer också att få fylla i ett formulär där jag vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Jag vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som jag utför på jorden just nu. Min frekvens håller en hög energi från 5D-7D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med oavsett om vi är på terrassen och utför yoga eller på en utflykt.

Kursen är 9 dagar och 8 nätter och kommer att ske från den  4 – 12/9 2021. Din investering är; 15500 kronor, early bird 14000 kr för bokning före 1/4-2021.

Detta ingår i priset

alla övernattningar
alla frukostar
3 luncher
3 middag
alla inträden
alla guidade turer
yoga på terrassen
simma med delfiner + lunch
köra boogie i öknen

 

Detta ingår inte i priset

flyg
dykning
ballongfärd
kamelridning
övriga luncher
övriga middagar
alkoholhaltiga drycker
visum

 

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 21 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Christina

Röster från tidigare resor!

Tack Christina Grossi & Angela Johnsson för en fantastisk resa till Egypten som var helt magisk.
Kraftfulla meditationer och energi arbete, så vackert och fint att få ta del och medverka.
Likt en dröm att få besöka alla tempel och känna pyramidernas energi tillsammans med er och nya vänner skapades magi
Katarina Rudström

Tack Christina Grossi & Angela Johnsson för en fantastisk resa till mystiska Egypten!

Ert fina samarbete gjorde vår resa till en Dröm! På bilden har vi alla tagit oss högst uppe inne i Cheops Pyramiden! Helt Magiskt! Vi följer i Hatshepsut’s fotspår och besöker vackra Tempel & magiska Pyramider & gör kraftfulla Meditationer tillsammans.

Vi kryssar på Nilen på en 5-stjärnig båt och har det fantastiskt trevligt och roligt! Och vi känner oss så välkomnade överallt! Som om Egypten faktiskt har väntat på oss!

Tack till vår fantastiska guide Nabil som guidar oss med stor Kunskap och mycket, mycket Kärlek! & stort Tack till alla fantastiska vänner som var med på resan! Det här blir ett minne för livet! Så mycket Kärlek till er alla!
Kram Cia Staffansson

Nu börjar jag landa igen.

Sovit, mediterat, astralrest nästan konstant sedan jag kom hem. Tror jag sov över16 timmar de två första dagarna.

Så starkt att integrera och arbeta vidare såhär i sitt eget space. Möter er ofta under dessa nattarbeten, där står ni och hjälper mig öppna upp en kod eller arbeta med något.

Vaknar även ofta av att jag själv satt igång spiralkraften och att jag fått hela nattens energiarbete att snurra…hehe.

Tack till er ALLA för all kärlek, vänskap och genuint ljusarbete från hjärtat. Det var en ära att få göra denna resa med er och jag ser fram emot att få se oss alla stråla vårt ljus ut i världen, som de sanna ljusarbetarna som vi alla är.

Och extra tack Christina Grossi och Angela Johnsson, mitt syfte med resan blev fullgjort även det som dök upp under resans gång. Släppte taget om något som länge bekymrat mig, plus att jag tog tillbaka den feminina kraften jag behövde för den inre balansen och för att äntligen känna mig som den kvinnan jag hela tiden förnimt inom mig.

Ni kompletterar verkligen varandra bra och lägger en otroligt hög nivå på läkning och ljusarbete, ser med spänning fram till nästa samarbete och resa.
All kärlek//Angel