Den nya jorden kommer att skina i multidimensionella färger, vi kommer att vandra över regnbågsbron. Ingen vet när, då detta är ett event utanför tiden. Vad vi vet är att inget kommer att fortsätta vara som det varit innan. Allt kommer att förändras, och det är välkommet av många som väntar på förändring. För de som är inne i gamla vanor och sitter nöjda kommer det bli en RIKTIGT frisk fläkt att se allt det nya. Här kommer vi alla att leva sida vid sida.

Du som övat en längre tid på telepati, psykiska förmågor, att förutse, att höra meddelanden kommer att förstå allt detta med enkelhet men alla kommer att få dessa gåvor, det kan bara ta lite längre tid att förstå de helt och fullt.

Just nu känner många sig uttråkade, man känner sig uttråkad och det finns inget man vill göra. Inget man vill se, inget man vill lyssna till. Det är lugnet före stormen även om det inte blir storm så blir det ett rejält uppvaknande för många. Det kommer att kännas lite vilset innan vi fått nerladdat vår manual och läst den.

Det kommer hända mycket saker för vår jord mellan 2018-2020 då allt integreras. Det kommer bringa människor tillsammans på ett helt annat sätt. I en villkorslös kärlek. Ljusvågen som kommer att ”slå” emot jorden kommer från solen, som en galaktiskt portal, den kommer att täcka hela jorden och kommer att ses som ett starkt ljus, nästan som rökig dimma, den går fort men ändå inte så fort. Den kommer att kännas som ljusvågor genom kroppen som endast går igenom och inte stannar kvar men allt kommer vara förändrat och du kommer att se en ny version av dig själv.

Du kommer att kunna se alla multidimensionella färger och du kommer också förstå när du läst din manual hur du förflyttar dig genom de olika dimensionerna. Du kommer att kunna vandra mellan dimensioner men också välja att stanna i någon. En del ”sovande” kommer också att uppleva detta men kommer inte att kunna hålla ljuset på samma sätt.

Detta är menat att bli, men ingen har sett det på 26000 år.

För dig som inte är riktigt redo för den höga energin kommer du att vara i en slags dvala och för andra som är redo kommer det vara glädjefullt, lyckligt och ett riktigt firande av det nya.

Vi ljusarbetare kommer att hjälpa de sovande. Det kommer ta lite mer tid för dem. Men även vi kommer att inse att vi verkligen var sovande allihop.

Innan har vi pratat om att jorda oss till Moder Jord i 3D, men nu ska vi grunda oss mer i den nya jorden 5D, när vågen väl kommer, då är vi mer förberedda att connecta oss med Källan och att öppna upp vårt kronchakra hjälper mycket just nu. Så inga fler jordande meditationer för den gamla jorden, där ska du inte längre vara connectad till. Fortsätt meditera varje dag.

Sat Nam Christina
www.christinagrossi.se

Detta är en serie av fyra texter som kommer att komma. Del två.