services

WORLD WIDE

21 dagars Detox &Healing

Startar 11/1 2020

En rensning för kroppen och en lisa för själen. Du kommer att känna dig lättare och kursen kommer att ge dig en boost som kommer att få dig mer energisk och glädjefylld. Du kommer även att få healing varje morgon för att hjälpa till i processen. I kursen kommer det varvas recept för frukost, lunch och middag. 

Triple Flame

Tid bokas

Vid hjärtöppning skapas en port 5D där högfrekventa helande krafter förmedlas. Det rena helande ljuset hjälper förankringen av ljuskroppen i den fysiska kroppen och kodar om energisystemet så att du kan hålla en högre ljusfrekvens och medvetenhet.

Gudomlig Guld Healing

Tid bokas

Arbetar med hjärtats energi, med hjärtats puls. Den har en frekvens av en högre intelligens. Den arbetar med fyra oktaver av ljus. Fyra grundtoner av universums ursprung och kraft.

Diamant healing

Tid bokas

Diamantfrekvens healing är extremt kraftfull och rensar bort permanenta transformeringar såsom AT och även själsliga inprogrammeringar som blockerar att på alla plan vibrera i samklang med den högre gudomliga källan.

Rosen Healing med Maria Magdalena

Tid bokas

Tillsammans med Maria Magdalena placeras det rosor under fötterna på jordchakrat, ovan vid själsstjärnan och vid det andliga hjärtat  Jag kommer också att kanalisera henne så du får ett inspelat budskap 

Vägledning

Tid bokas

Christina erbjuder vägledning under en timma med kort, pendel, kristaller, Kristusenergi och vad hon får till sig att använda. Du har möjlighet att ställa tre frågor och få det inspelat och mailat till dig med foton på alla läggningar.

Karma Healing

Tid bokas

Våra karmiska trådar blir i dessa högfrekventa energier allt mer påtagliga. Att lösa upp våra karmahjul är av stor betydelse för att kropp, själ och sinne ska kunna vibrera i balans och en högre frekvens.

Freebies

Anmäl dig gratis

Här får du gratis tillgång till hela mitt Freebie bibiliotek. Här finns meditationer, The Event, chakrakurs och mycket mer!