30/9 - 6/10 - 2019

Yoga- & meditationsretreat på Antiparos, Grekland

Följ med till vackra Antiparos i Grekiska övärlden

Boka in dig redan nu för ett yoga- & meditationsretreat på Antiparos i Grekland.
Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos som är en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magisk vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Antiparos är en liten pittoresk ö i hjärtat av kykladernas ögrupp söder i det Egeiska havet, som är känt för sin skönhet. Antiparos är cirka en sjömil från systerön Paros. Ön har över sex mils fantastisk strandlinje och är välsignad med vatten som glittrar i smaragdgrönt, gyllene sanddyner och de exklusiva grottorna på Antiparos.

Vi startar morgonen med AshtangaYoga och pranayama, efter det serveras frukost med te, juice och frukt. Brunch och sedan är det fri tid efter brunchen. Afternoon tea serveras på eftermiddagen. Eftermiddags-passet börjar runt 18-tiden, som erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation. Vi behöver både Yang och Yin så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen. Svensk klassisk- och thai massage hos Micke och healing för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.

Efter yogan på kvällen kommer Susanne som håller i vårt retreat att ta oss till de traditionella grekiska restaurangerna.

När är det och vad kostar det?

Flyg och båt ordnar du på egen hand. Du flyger till Aten eller Santorini, billigast är till Aten och sedan inrikes till Paros och sedan båt över till Antiparos. Susanne möter oss vid båten (pick up 40 EUR) och tar med oss till retreatstället. Bamboo anordnar retreaten. Du behöver vara på retreatsstället 30/9 klockan 17-18 för introduktion och middag.

Var håller vi till: Glaros studios apartments, Kalargyrou, Antiparos, Greece, http://www.glarosantiparos.gr/en. Fantastiska grekiska lägenheter med underbara verandor som blickar mot havet. Fem minuters gångväg ner till havet. Antiparos är tio minuters gångväg med sina smala kullerstens gator, vita vackra hus med dekorationer i lila och rosa och mitt i allt detta skuggas byn av eukalyptus träden.

Din totala kostnad är 10500 kr och anmälan är bindande. Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 2500 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! 27/6 2019 får du en faktura på resterande belopp 8000 kr. Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Det finns totalt 16 platser och för att boka dig klickar du i anmälan. (6 apartments med dubbelsäng och en enkelsäng, 5 studios har dubbelsäng.)

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Läs mer om Christina, på www.christinagrossi.se 

 

Jag vill följa med på detta yogaretreat på Antiparos

Röster från tidigare Yogaretreats

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er ♥ Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.