Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

10 magiska dagar och underbar retreat på Bali

4 mars, 2019 @ 17:00 - 13 mars, 2019 @ 11:00

Mikael Modin och Christina Grossi bjuder in till en underbar retreat på Bali i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera att komma till oss för en 10-dagars resa in i hjärtat och ditt Hem.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?
Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?
Vill du vara i yogans närvaro?
Äta god vegetarisk och Raw food mat?
Då är detta en retreat för dig!

Under dessa 10 magiska och tropiska dagarna kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Ashtangayoga med Mikael Modin, A Course In Miracles (ACIM), och YinYoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, healing, chanting, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

De fem första dagarna landar vi mitt bland risfälten i Ubud; Dragonfly Village, som står för transformation. För att sedan ta oss till vårt nästa ställe Desa Seni, där Christina, hade en transformationsretreat hösten 2016. Dragonfly Village, en fantastisk plats för en retreat i paradiset. Den ligger mitt i ett av de vackraste risfälten i Ubud. Ett lugn och gröna fält möter dig överallt. Panoramavy mot det heliga berget; Agung. Öppet space fyllt med trollsländor under dagen och eldflugor på natten. En symfoni med gräshoppor och grodor.
Det perfekta stället för dig som älskar naturen och healing. I närheten ligger Sari Organics, som är ett underbart café med egenodlade grönsaker och frukter. Vi bor endast några steg från Ubuds centrum men ändå undangömt från ljud och rörelse.

Här finns mer information om retreatet på Bali

Detaljer

Börjar:
4 mars, 2019 @ 17:00
Slutar:
13 mars, 2019 @ 11:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,

Arrangör

Christina Grossi & Micke Modin