Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Event Egypten – Gudinnans återkomst

11 november, 2019 @ 08:00 - 22 november, 2019 @ 22:00

555SEK

Event Egypten – Gudinnans återkomst med Christina Grossi och Angela Johnsson

I forntida Egypten föreställde man sig att Helheten bestod av två delar som kompletterade varandra. Med landområden i två kontinenter har Egypten blivit kallad ”de två länderna”. Egypten representerar därför balansen av det Gudomligt Feminina och Maskulina.

Egyptierna ansåg att själva livet och tillvaron bestod av ”det skapade” och ”det icke skapade”. Skapelsens väsen personifieras av en gudinna, Maat, som står för jämvikt, sanning, rättvisa och harmoni i motsats till Nun eller Seth som är ett manligt väsen och betecknas som kaos.

I forntida Egypten kallades Drottningen för gudshanden och det var hon som ärvde tronen, men Kungen var en uppenbarelseform av skaparguden och det var hans främsta uppdrag att upprätthålla den gudomliga världsordningen, att genom förverkligandet av Gudinnan Maat stärka balansen av ordning och harmoni. För att kunna åstadkomma detta behövde han det kvinnliga komplementet – Drottningen. Gudinnan var kraften som hjälpte Skaparguden att skapa världen.

Tyvärr började oordning och kaos träda in och härska över Egypten. Kungen ville ha makten över Drottningen, vilket också medförde konsekvenser i hela samhället.

Hatshepsut, en kvinnlig farao som verkade under Egyptens gyllene tidsålder 1500 f.Kr var Drottningen som återigen försökte återställa den gudomliga ordningen. Hon lyckades under tiden som regent att uppnå balans genom att upprätta gudinnans rätta plats och kraft. På ett högre plan samverkade Hatshepsut med Gudinnan Maat och Solguden Ra.
Hatshepsut försökte med prästernas hjälp att etablera en ny form av regentskap och tronföljd. Hon försökte förstärka föreställningen om vår gudomliga härkomst och på så vis upphöja regentskapet bortom manligt och kvinnligt.

Gudinnan Maat upplyser oss om att Universum är absolut rättvis. Vi är alla älskade och lika mycket värda. Maat berättar att den kosmiska ordningen är den enda sanna ordningen. Genom att följa den kosmiska ordningen kan vi äntligen låta sanningen och rättvisan skölja över oss och befria oss från det som aldrig var och det som aldrig kommer att vara. Det är endast Nu som existerar. Allt är oändligt.

I tidsrummet finns alla våra NU att tillgå. Genom att öppna kontakten med den egyptiska Tidsgudinnan At-Em kan vi läka, hela och återställa den gudomliga balansen i universums alla NU.
Ett stort energiarbete kommer att ske vid 11:11 portalen. En tidscirkel avslutas en ny cirkel med en helt annan tidsrymd påbörjas. 11:11 symboliserar den gudomliga balansen mellan det Feminina och maskulina samt mellan Gud Moder och Gud Fader.

Alcyone som är Plejadernas centralsol med ursprunget av Moder Gudinnan och det Feminina samt Arcturus som är en av universums högst utvecklade civilisationer där det vita Brödraskapet har sitt ursprung kommer tillsammans med Plejadernas högsta råd att assistera oss i öppnandet av denna tidsportal. Detta är tidsportalen där vi kan ladda ned högre kosmiska sanningar som ännu inte finns tillgängliga att tillgå här på jorden. Vi kommer att välkomna den Stora Modergudinnan som representerar den högsta kraften i universum att nu träda fram och låta den gudomliga kärleken spira i våra hjärtan och i jorden för att nu återställa den ursprungliga gudomliga balansen.

Med tillgång till universums tidsrum kan vi hämta hem mer Stjärnkoder. Dessa ljuskoder gör oss medvetna om vårt gudomliga ursprung och livsuppdrag. Tiden är inne att nu väcka de heliga hemligheterna som finns gömda och bevarade via hieroglyfer i gudomliga tempel, pyramider och monument. Hieroglyfer är heliga tecken som finns i den fornegyptiska bildskriften. Dessa heliga tecken bestående av bokstavskombinationer och symboler uttrycker ord, budskap och information som väcker inkodad hemlig kontext som finns lagrade i vårt DNA.

I detta Event får du den fantastiska möjligheten att medverka i detta spännande energiarbete med öppningen av 11:11 portalen som väntar oss den 11/11. Ett energiarbete kommer också ske 22/11 eftersom detta starka datum hjälper oss att intensifiera och förankra dessa energier ytterligare. I detta event får du ta del av healing med stjärnkoder via distans, en guidad meditation samt spännande info från vår resa i Egypten.

11:11 blir även 22, vilket är Själens Mästartal. Själen är byggmästaren som med sin visdom bygger upp nya möjligheter för det gudomliga att växa. Detta datum innebär att vi hämtar hem stjärnkoder av stjärnmedvetenhet.

22:11 blir 33, Mästartalet som symboliserar helheten och den Gudomliga ordningen, Kristusmedvetandet. Denna dag förstärker vi den gudomliga balansen inom oss och på jorden.

Innerlig välkommen att medverka i Event Egypten – Gudinnans Återkomst den 11/11 och 22/11.

Kostnad: 555 kr
Anmälan gör du via pm till Angela Johnsson senast 5/11.

Efter betalning får du inbjudan och tillgång till en sluten grupp där info för detta Event kommer att publiceras. Healing med stjärnkoder kommer att sändas från Konungarnas Dal och Hatshepsut samt Plejaderna och Arcturus den 11/11 via distans genom Angela och Christina som befinner sig i Egypten vid tidpunkten. Du tar emot när det passar under dagen. Vi sänder väldigt tidigt.

En guidad meditation sker sedan den 22/11 via zoom med både Christina och Angela. För zoom kommer det att komma en länk för att medverka. Sedan kommer en inspelad version att sändas ut för de som inte kan vara med.

Christina Grossi och Angela Johnsson

Detaljer

Start:
11 november, 2019 @ 08:00
Slutar:
22 november, 2019 @ 22:00
Kostnad:
555SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi