Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

21 Dagars Detox & healing

11 januari, 2020 @ 08:00 - 31 januari, 2020 @ 17:00

SEK2495

En rensning för kroppen och en lisa för själen

21 Dagars Detox & healing med start 11/1 2020.

Du kommer att känna dig lättare och kursen kommer att ge dig en boost som kommer att få dig mer energisk och glädjefylld. Du kommer även att få healing varje morgon för att hjälpa till i processen.

I kursen kommer det varvas recept för frukost, lunch och middag. 

I kursen ingår healing i 21 dagar och coaching i vår grupp Detox & Healing med Christina. Recept till tio frukostar som går att varva, likaså tio luncher och tio middagar.  

Cleansa

Vi kommer att börja första veckan med att cleansa allt som behöver komma ut med utrensande smoothies, värmande soppor och smakrika teér.

 

Cleara

Vecka två kommer vi att arbeta med att cleara det som fortfarande inte släppt och det gäller både emotionella saker genom healingen och detoxande mat.

 

Recharge

Sista veckan kommer att ägnas åt att recharge för att få en ny start in i ett hälsosammare tänk som du kan fortsätta med efter dessa 21 dagar.

 

När är det och vad kostar det?

Jag balanserar upp den energin starkt i min energi. Då jag arbetet länge med ljusarbete får jag första hands information om vad som pågår och vad som ska ske och hur jag bäst kan hjälpa mänskligheten i detta fantastiska skede.

Varje dag fortsätter sedan mina sändningar tidigt på morgonen, du kan ta emot vilken tid det passar eller under natten när du sover. Du får precis det du behöver och drar till dig det du behöver just då. Sista datum är fredag 31/1. Du beställer via länken nedan. Erbjudandet gäller endast fram till den 10/1 klockan 18, och din investering för alla dagar är 2495 kr. Ingen återbetalning görs.

Jag arbetar hela tiden för att integrera den nya energin i mig själv och i alla mina elever.

Jag kommer varje vecka att köra live i vår grupp Detox & Healing med Christina om mina upplevelser, och svara på era frågor.

Sat Nam

Christina

 

Vem är jag?

Christina Grossi är master i Usui Holy Fire® Reiki och KarunaReiki, Tripple Flame och Kristus Healer. Hon arbetar även med den Violetta Flamman som är kopplad till St Germain.

När du beställt får du en orderbekräftelse, i den hittar du en länk och ett lösenord för att hämta hur du förbereder dig inför healingen!

Här kan du anmäla dig!

Detaljer

Börjar:
11 januari, 2020 @ 08:00
Slutar:
31 januari, 2020 @ 17:00
Pris:
SEK2495
Evenemang Taggar:
,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi