Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

8/8 Lejonportalen & Ljuskodsaktivering

juli 26 @ 08:00 - augusti 7 @ 08:00

888SEK

Vi startar 26/7 vid pyramiderna i Giza för en aktivering.

Sista dagen blir 8/8 kl.08:00 när lejonportalen stängs. Detta event startar redan med kraftfulla energier den 26/7. Eventet pågår under 14 dagar.

Grupphealing på distans där du praktiskt och enkelt kan medverka oavsett vart du befinner dig och vilken tid på dygnet du önskar.

Under den magiska Lejonportalen, som startar redan 26/7 befinner jag mig i Kairo under pyramidernas inflytande och de har en stark upplyftande och upplysande effekt på världen, och låter oss komma i kontakt med vår egen inre Sol, vår kraftkälla.

Detta är en tid av välsignelse när Sirius ljus är i linje med jorden. Sirius är en av de ljusaste stjärnorna på himlen. I det antika Egypten sammanföll uppkomsten av Sirius med översvämningen av Nilen. Egyptierna såg detta som en välsignelse av välstånd och fertilitet, varför de vördade Sirius. Det är därför de byggde sina pyramider för att anpassa sig till Sirius uppkomst.

Medan vår lokala sol lyser upp allt fysiskt liv, lyser Sirius upp sanningen och visdomen i vårt högre jag. Det är också viktigt att notera att vid denna tid av andliga välsignelser kan vi mer och mer komma i kontakt med vår Sanna natur.

Lejonportalen aktiveras av Sirius, vår spirituella Sol som nu återföds på himlen. Detta är en tid av rebirth och vi befinner oss mitt inne i ett energiskifte till ett högre medvetandeplan. Nummer 88 symboliserar evigheten, välstånd, spirituell vakenhet och DNA-aktivering. Det sägs att vi denna dag, den 8/8, direkt kan kanalisera och integrera Sirius högfrekventa helande ljuskoder (fotoner).

Lejonet är verkligen en kraftfull Frihetssymbol. Vi säger nu adjö till den gamla versionen av oss själva – och välkomnar en ny starkare version som nu reser sig upp som ett kreativt kraftfullt rytande LEJON!

Vi förändrar nu världen inifrån och ut och skapar ringar på vattnet.

Ljuskoderna består av fotoner=information, som är som små nycklar i låsen på cellerna, och detta utvecklar vårt DNA och expanderar vårt medvetande.

Efter Healingen får du kanaliserade budskap med vägledning i vår privata grupp.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Sat Nam

Christina

Detaljer

Start:
juli 26 @ 08:00
Slutar:
augusti 7 @ 08:00
Kostnad:
888SEK
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *