Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Aktivering av själsliga DNA-Stjärnkoder

augusti 8

222SEK

DNA-Aktiveringar – Det eteriska elementet och DNA-stjärnkoder

7/7 är andlighetens dag. 77 bär en enorm själslig kraft och symboliserar vår högre andlighet, sanning och unika personlighet.

Vibrationen 77 är riklig med andlig kraft som hjälper oss att bli fria från materiella bindningar och begär.

Med 77 vibrationen kan vi ladda ner och aktivera det eteriska elementet i vårt DNA.

Det eteriska elementet som är laddat med plasmaljus har en avgörande betydelse för vår kristallina omvandling. För att kunna aktivera de eteriska DNA-strängarna måste våra chakror och rötter förankras i jordstjärnan och frigöras från alla reptiliska bindningar.

Infiltrering av reptilenergi förbinder vårt energisystem till ett metalliskt radioaktivt nätverk, vilket gör att våra flöden ersätts med lågfrekvent energi.

Radioaktiv metall används för att stänga ner vårt DNA, vår tallkottkörtel, ljuskanal och energisystem.

Radioaktiv metall hindrar oss från att ta emot högre energifrekvenser, istället drar vi till oss mer metall, vilket genererar ett överskott i våra kroppar.

Metall gör oss även extra mottagliga för strålning.

Denna lågfrekventa energi orsakar tyngd och tröghet. Metall dränerar vår livskraft och ger fysiska symptom som värk och krämpor i leder och muskler. Spänningar i huvud, käkar, nacke och axlar. Problem med luftvägar, andning, blod, lever, mage och tarmar. Metall stör också nerv-och hormonsystemet.

Kvicksilver, titan och aluminium bildar små metalliska receptorer i vårt DNA som slår ut tallkottkörtelns förmåga att resonera med själens frekvens. Metallenergi lagras i tallkottkörteln och transporteras via det endokrina systemet. Metall receptorerna programmerar om och styr våra sinnen, vilket skapar tunga tankar och känslor.

Genom rening och avprogrammering kan dessa receptorer och 3D metalliska element omvandlas till 5D eterisk energi som öppnar våra sinnen att se, höra och känna med själens finstämda frekvens.

Med hjälp av 77 vibrationens rena Andekraft kan rester av metall avlägsnas och renas i våra system. I denna DNA-Aktivering sker en djupgående healing där vårt DNA och system kommer att renas och laddas om med det 5D eteriska elementet. Tallkottkörteln som är själens arkiv kommer att öppnas upp och förse oss med universell information.

8/8 är dagen då vi stärker det eviga ljuset av oändlig kärlek inom oss. Vibrationen 88 symboliserar balans, rättvisa, visdom, ansvar samt manifestation av överflöd och inre rikedom.

Stjärnfrön är själar som har sitt ursprung i andra galaxer, stjärnsystem, rymdskepp eller dimensioner. De är sammanlänkade med världsalltet som inrymmer alla planeter, stjärnor och galaxer. De har frivilligt valt att hjälpa jorden och mänskligheten i uppstigningscykelns att nå nästa utvecklingsfas.

Dessa själar bebor en mänsklig kropp från födseln. Vissa är födda med kunskap om sin själsliga identitet och syfte, andra har valt att aktivera sina själsliga DNA-stjärnkoder vid ett senare tillfälle.

Tidpunkten för detta uppvaknandet är avsiktligt skapat med en specifik utformad DNA-stjärnkodning.

Stjärnfrön består av ett antal grupper med själar som tillsammans gått med på att komma till jorden. De har noggrant valt en motsvarande genetisk DNA-uppsättning som passar deras själsuppdrag.

Stjärnfrön bär själsliga DNA-stjärnkoder som är gudomligt komponerade för att hjälpa till att aktivera sina yngre bröder och systrar i syfte att nå nya kosmiska framsteg genom spirituell vägledning.

När stjärnfrön aktiverar sina genetiska sekvenser av DNA-stjärnkoder kan de öppna hjärtats tre stjärnportaler för att återigen tända upp den gudomliga flamman som lyser upp själens stjärnmedvetenhet.

När stjärnfrön samlas för ett enat syfte aktiveras en rörelse genom denna unika kombination av galaktiskt arv. Denna rörelse av galaktisk genetik skapar en kraft av helig geometri som öppnar och laddar jordens kraftnätverk med oändlig energi.

Stjärnfrön som verkligen vill har nu möjlighet att aktivera och öppna upp inre dimensionella medvetandenivåer som hjälper dem med de uppdrag som de valt att utföra.

En annan speciell egenskap är att aktiverade stjärnfrön kan föryngra sina kroppar med hjälp av stjärnhealing, meditation eller andra unika förmågor att läka.

DNA-aktiveringen av själsliga stjärnkoder kan endast ske vid höga vibrationer. Denna specifika DNA-stjärnkodning bär uppsättningar att integrera själens stjärnfrekvens genom att förandliga våra fysiska kroppar.

Vid Lejonportalen 8/8 öppnar universum en högt vibrerande Stjärnport med gyllene Stjärnljus som är specifikt anpassat för att aktivera stjärnfrön och deras själsliga specifika DNA-stjärnkoder.

Vid Lejonportalen den 8/8 kommer Christina och Angela via deras ljuskanaler att föra ner detta gyllene stjärnljus och tända upp DNA-stjärnkoder för de stjärnfrön som nu är redo att aktiveras.

Kostnad för DNA-Aktivering av det eteriska elementet den 7/7 och för Aktivering av själsliga DNA-Stjärnkoder den 8/8 är ett
Paketpris för de båda på 222 kr som swishas SENAST 1/7 till 0705194767 på donationsbasis. Du behöver inte meddela att du satt in. Alla swishar syns.

Allt sker online, all information läggs i eventet.

Aktivering 7/7 startar klockan 07.00 och aktivering 8/8 sker klockan 08.00. Du tar emot aktivering vilken tid du vill på dygnet. Lägg dig ner 30 minuter och ta emot. Du behöver inte ha FB för att vara med.

Sat Nam

Angela & Christina

Detaljer

Datum:
augusti 8
Pris:
222SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi & Angela Johnsson