Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andligt retreat till Avalon (Glastonbury)

7 juni, 2019 @ 10:00 - 11 juni, 2019 @ 17:00

SEK3500

Vår första resa till Avalon blev fullbokad på några dagar så en extrainsatt kurs har vi lagt in och kommer att finnas för dig som längtar till mystiken kring Avalon. Kung Arthur, Merlin, den heliga Graalen, Maria Magdalena.

Andligt retreat med hjärtöppningar, frekvenshöjning, Reiki meditationer och att komma tillbaka till sitt inre hem under fem dagar. Vi arbetar med Arkturirska Rådet, Ärkeänglar, Maria Magdalena, Sananda och andra uppstigna mästare och Källan. Jag bjuder in dig och kommer att ha med en hemlig gäst som kommer att assistera på kursen.

Avalon som är en mystisk plats där Moder Jords hjärtchakra ligger i Glastonbury och där vi bjuder in till ett retreat i att öppna upp oss till den feminina energin och tona in oss i samma rytm och frekvens som moder jord.

Förlösa alla dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, kom ta din plats.

Vi besöker Stonehenge och mediterar i närheten.

Du bokar ditt boende och flyg själv och jag står för kursen. Du flyger till Bristol och därifrån kan man ta en gemensam taxi eller buss. Tar cirka 1 timma.

7-11/6-2019 10-17 varje dag har vi kurs och bryter för lunch en timma.

Förslag på boende: Ebboways farm, B/B Glastonbury, The Willows B/B, cirka 550-600 kronor per natt och person om man delar boende.

Kurskostnad för fem dagar är 3500 kronor. Du får en faktura på kurskostnaden när du bokat dig.

Välkommen att boka dig här!

Detaljer

Börjar:
7 juni, 2019 @ 10:00
Slutar:
11 juni, 2019 @ 17:00
Pris:
SEK3500
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Avalon
Storbritannien (Förenade kungariket Storbritannien) + Google Map