Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Angela & Christina 2.0 event online

11 mars, 2021 @ 08:00 - 21 mars, 2021 @ 17:00

1100SEK

Följ med oss på en inre resa genom mystiken i Egypten!

Vi kommer under vår resa genom Egypten att följa den vita flamman av kristusmedvetandet.

Denna resa ger oss balans av det gudomligt feminina och maskulina genom att förena det sanna maskulina och det sanna feminina via Serapis Bey och Hatshepsuts högre vägledning.

Serapis Bey är lärare för den fjärde strålen och för Ascension Temple i Luxor. Den fjärde strålen är den vita flamman av renhet som belyser vår gudomlighet. Genom den fjärde strålen samverkar Serapis Bey tillsammans med Ärkeängeln Gabriel, Jesus och Moder Maria.

Serapis Bey är den trettonde medlemmen av Adepts Council of the Ascension Temple, vilket representerar den uppstigande kraften i vår ryggrad. Serapis Bey upplyser att själens återförening med Gud som sker genom vår inre uppstigning är livsmålet för alla.

Serapis Bey var överstepräst på Atlantis och hade sitt tempel där. Innan Atlantis föll flyttade han templet till en eterisk plats ovanför Luxor.

Vi kommer genom den vita flamman få gudomlig hjälp och vägledning med att öppna hemliga visdomar som finns gömda på de platser som vi kommer att besöka.

Vi kommer under 11 dagar ta med er på en inre resa genom alla tempel som är kopplade till vårt chakrasystem, pyramiderna, sfinxen, biblioteket i Alexandria. På alla platser i Kairo, Alexandria, Aswan och Luxor kommer en eld att tändas inom varje individ för att bli initierade i denna tradition i Egypten som härstammar från forna Atlantis.

Schema för din inre resa;

11/3 förberedelser inför aktiveringarna & healingen. Vid varje aktivering lägg gärna händerna på respektive chakra.

12/3 Kairo. Första aktiveringen till hela ryggraden & Kundalini aktivering.

13/3 Alexandria, biblioteket och Serapis Beys temple. Healing & aktivering med ärkeängeln Gabriel, Jesus och Moder Maria.

14/3 Kairo. Pyramiderna och Sfinxen (tredje ögat), den stora pyramiden(kronchakrat) samt templet Saqqara som stärker halschakrat. Aktivering till hjässan vid de tre pyramiderna och tredje ögat vid sfinxen. Aktivering till halsens chakra och Guds mun i nacken.

15/3 Aswan. Philae där Isis templet finns, High Dam, Elephantine Island (baschakrat). Aktivering & fortsatt healing i det första chakrat från resan över Nilen.

16/3 Komombo och Kom Ombo Temple (sexualchakrat). Aktivering till det andra chakrat.

17/3 Luxor. Karnak och Luxor (solarplexus chakrat). Aktivering till det tredje chakrat.

18/3 Luxor. Valley of the Kings och Hatshepsut Temple. Stark Healing från Hatsepsuts tempel där Angela & Christina levt som syskon. En Atlantis aktivering hämtas från Serapis Bey Ascension tempel.

19/3 Hathor templet i Dendera hjärtchakrat. Aktivering till det fjärde chakrat & thymuschakrat mellan hjärtat och halsen.

Under vårdagjämningen 20/3 som är ljusets dag befinner vi oss i Luxor. Det är där vårt stora ljusuppdrag kommer att ske genom att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen av balans. Vi sänder Healing, balansering av alla aktiveringarna.

21/3 integrering av 11 dagars aktivering & Healing.

Investering 1100 kr betalas till BG 352-5433 Christina Grossi AB. Skriv Egypten som referens. När betalning är gjord kommer du att ingå i en privat FB grupp.

Varmt välkomna

Angela & Christina

Detaljer

Start:
11 mars, 2021 @ 08:00
Slutar:
21 mars, 2021 @ 17:00
Kostnad:
1100SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi & Angela Johnsson

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *