Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Den gudomliga cirkeln

september 9 @ 08:00 - september 18 @ 17:00

333kr

Den gudomliga cirkeln – Kanaliserade meditationer med Angela & Christina den 9, 11 och 18 september

9 symboliserar den feminina kraften som enar och helar. 99 är en gudomlig och stigande kraft som hjälper dig att finna ditt sanna syfte. 99 är kraften av renhet och fullkomlighet som flödar från vår Moder.

Vår Stora Moder representerar Livets Gudomliga Källa av Oändlig Visdom och Kärlek. I denna källa stärker vi den gudomliga magnetismen i våra hjärtan genom att lösa upp och omvandla elementet metall till en mjukare eterisk form.

Magnetism är en kraft som påverkar föremål och dess kraftfält. Genom att öka vår förmåga att balansera polariteter kommer den eteriska magnetiska dragningskraften expandera och dra till sig energier av lätthet och gudomligt flöde.

Denna källa av renaste kärleksenergi är en stor oändlig, universal kraft som vi alla har lika stor tillgång till. Denna kraft kan förändra hela världen. Detta är den skapande kraften.

När du kravlöst sprider ditt ljus av kärlek kommer universum att ge tillbaka kärlek i storhet och tacksamhet! Kraften av renaste kärlek finns dig närmast när du älskar andra villkorslöst.

11/9 – is the Gateway of Feminine Power. Denna dag är årets 254:e dag, vilket blir talet 11. Den 11 september är det 111 dagar kvar till årets slut.

11 är vägen och den stigande DNA-spiralkraften av Divine New Acsending. 9 är när den feminina kraften finner den sanna makten och förkroppsligar dess rena natur.

Denna dag och möjlighet har den kontrollerande makten försökt förgöra och skada med arrangerade attentat.

Det är nu dags att expandera, vakna upp, upplysa och befria vår feminina kraft från lägre vibrationer När vi återtar och balanserar vår inre kraft, balanserar vi också världen lite mer.

Tillsammans med Christina och Angela kommer vi med Källans oändliga kraft förflytta oss bortom alla gränser och illusioner.

Eventet startar den 9/9 med en guidad meditation som aktiverar vibrationen 99 och nedladdningar av oändlig kraft i vårt DNA.

Den 11/9 sänder Christina och Angela healing och frekvenskoder från den gudomliga källan som får den rena feminina kraften att stiga ur askan likt fågeln Fenix. Frekvenskoderna är ett elixir, men det ligger i våra händer hur detta universalmedel ska användas för att få den feminina kraften att resa sig ur askan i en förträfflig seger.

Den 18/9 avslutas eventet med en guidad meditation som ger oss möjlighet att upphäva motverkande krafter som hindrat vår gudomliga kraft och förmåga att uppdatera oss själva till en mycket starkare version av ljus, kärlek och visdom.

Investeringen för två guidade meditationer och en healingsession är 333 kr Anmälan & betalning till Christina senast 7/9. Pma Christina för betalning!

Innerligt välkomna!

Christina och Angela

Detaljer

Börjar:
september 9 @ 08:00
Slutar:
september 18 @ 17:00
Pris:
333kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,