Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DNA Aktivering

5 maj, 2020 @ 06:00 - 07:00

155SEK

Intensiva ljusarbeten sker nu för att återställa viktiga Trinity Portaler.

Dessa specifika portaler är en Gateway för majoriteten av mänskligheten som ännu inte har aktiverat deras högre dimensionella DNA- och chakrasystem, vilket är en grundläggande faktor för oss att i denna uppstigningsprocess nå en högre kosmisk medvetenhet.

Trinity Portaler är gudomliga portaler. De ljusarbetare som aktiverat dessa gudomliga portaler av treenighet i deras hjärtan är också dem som kan återaktivera dessa Trinity Portaler här på vår jord.

Dessa Trinity Portaler är en hjälp för dem som har svårt att upprätthålla högre vibrationer. Trinity portaler är därför säkra passager för dem som ännu inte är vana vid dessa högfrekventa energinivåerna. Portalerna är uppbyggda i olika anpassningsnivåer som skonsamt slussar in dem i högre frekvenser.

Detta är anledningen till att flera av dessa passager nu förbereds för att bistå alla dem som befinner sig på denna planet i utvecklingen att nå ett högre medvetande.

Majoriteten av människorna är för närvarande inte medvetna om detta energiarbete eftersom de inte förberett sitt medvetande för en övergång till högre dimensioner och frekvenser.

Varje ny Trinity Portal som aktiveras kommer automatiskt att anslutas via det gudomliga nätverket som har det högre syftet att stödja denna mänskliga övergång.

Jorden befinner sig just nu i ett skifte där mänskligheten behöver extra insatser för att slussas in i de högre frekvensnivåerna. Därför är detta energiarbete av högsta prioritet.

Ju fler Trinity Portaler som aktiveras desto kraftfullare blir det gudomliga nätverket.

I detta nätverk sker djupgående rening och rensning i syfte att stödja denna maximala belastning av människor med lägre medvetenhet som inte kan ta sig ut ur det astrala planet eller från detta 3D-plan av lågfrekventa energier. Ofta är deras DNA skadat och därför har de inte kunnat aktivera de dimensionella DNA-strängarna som behövs för att förflytta sig igenom dessa dimensionsportaler.

Trinity Portaler är en Gateway som är speciellt utformad för att hjälpa dem som bär 3D DNA-strängar.

Portalerna kan genom denna treenighetskodning nås från det 3D jordplanet.

Trinity Portalerna underlättar övergången för de grupper som sitter fast i jordens lågfrekventa system från denna eller tidigare livstidslinjer.

Dessa grupper kommer med hjälp av portalerna att flyttas till ett säkert utrymme där de får information och stöd för att bygga upp eller reparera DNA, vilket hjälper dem att gå vidare till högre dimensioner.

Den senaste tiden har många av oss ljusarbetare som befinner oss på denna uppstigande väg upphöjts från det 3D-fältet. Vår ljuskropp har genom vår stigande DNA-frekvens förflyttats till en högre dimension av medvetenhet, harmoni och balans.

Fysiskt existerar vi fortfarande på det materiella planet, men vår ljuskropp befinner sig ovan vår 3D-jord. Denna medvetandehöjning har varit extremt kraftfull eftersom vi behövt expandera cellernas ljuskapacitet för att kunna hantera större mängder av högfrekvent ljus.

Eftersom det ännu inte är så många av oss i antal, i förhållande till den totala mänskliga befolkningen som nått detta tillstånd så har vi ljusarbetare tillsammans med ljusteam från högre dimensioner och universum arbetat med detta speciella projektuppdrag för att hjälpa till att återställa dessa Trinity Portaler. Via inkommande plasmaflöden av gammaljus har ett flertal av dessa blockerade portaler återigen öppnas upp.

Denna händelse har skapat stora problem för den motsatta mörka enheten som har utnyttjat och kontrollerat dessa portaler. Genom dessa blockeringar har de hindrat portalerna från att fungera som de ska.

Återställningen av dessa portaler kommer att förändra denna långdragna kamp. Med hjälp av det inkommande gammaljuset kan alla destruktiva energispår avläsas. Denna avkodning av negativa energier och avsikter gör att vi kan dra nytta av de aktuella sårbarheterna i fältet.

De mörka enheterna har länge attackerat oss ljusvarelser som använder oss av dessa portaler, i syfte att komma åt oss och andra. Vi som använder dessa Trinity Portaler är ett stort hot, därför är de väldigt arga på oss. När vi frigör människor från jordens lågfrekventa system eller astrala plan anser de att vi stjäl själar från dem. Just nu är de extremt frustrerade, när fler människor och själar förs in genom dessa ljusportaler förlorar de mer av sina krafter.

Trinity Portaler är i sin tur anslutna till andra dimensionella och universella portaler för att fungera effektivt.

Detta högfrekventa nätverk förbinder oss med Modergalaxen via högre universella sol- och stjärnsystem.

För att arbeta med dessa Trinity Portaler och dess anslutning till Modergalaxen, behövs 13 DNA-strängaktivering från Modergalaxens Diamantkärna.

De ljusarbetare som har detta nätverksuppdrag kan via aktivering av sina högre gudomliga DNA-avtryck använda sin balanspelare för att verka för detta ändamål.

Det är via vår balanspelare som vi kan ansluta och arbeta med Trinity portalerna. Genom denna säkra passage och övergång kan vi ge fler människor möjligheten att vibrera i högre frekvenser.

Dessa portaler och nätverk är av stor betydelse för att människor i de förflutna, framtida eller aktuella tidslinjerna ska kunna omvandla lågfrekvent och trög materia till en ny och lättare energiform.

Om du bor nära en Trinity Portal var medveten om att de mörka krafterna gör allt vad de kan för att erövra och ta kontroll över den.

Genom olika former av kraftmätning kommer de att försöka stoppa portalens anslutningslänkar till det gudomliga nätverket. Med detta motstånd vill den mörka enheten hindra passagen av människor från de lägre planen till de högre.

Dessa mörka krafter betraktar människor med 3D DNA som deras personliga egendom. Genom attacker och hot vill de hålla dig borta från att aktivt arbeta med portalen. Därför är det viktigt att vi stärker vår inre frekvens och motståndskraft för att stå starka i vårt ljus.

Maj är en kraftfull månad med 55 vibrationen. 55 belyser att det är dags att bryta dig loss från gamla begränsningar som håller dig tillbaka i det förflutna.

Vibrationen 55 indikerar stora förändringar. Du har via denna vibration möjlighet att bryta dig fri från gamla energimönster och därmed avslöja den fantastiska gudomliga varelse du är.

1/5 2020 går vi in i en stark nollpunktsenergi. Maj månad är gudinnans tid. Som Moder Jords förlängda arm är gudinnan livsbärare av vårt ursprungliga DNA och spiralkraft.

Vi träder in i en spirande tid där vi har möjlighet att aktivera vårt gudomliga DNA.

För dig som önskar kommer Christina och Angela den 5/5 via distanshealing göra en DNA-Aktivering till kostnaden 155 kr. Swish till Christina 0705194767.

Pengarna för denna DNA-aktivering kommer dels att gå till fonden Alternativa val för en helande hälsa samt bidrag för att hjälpa dem i Egypten som inte har pengar till mat.

Mer info om hur aktiveringen kommer gå till kommer snart.

Sat Nam

Angela & Christina

Detaljer

Datum:
5 maj, 2020
Tid:
06:00 - 07:00
Kostnad:
155SEK
Evenemang Taggar:
,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi & Angela Johnsson

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *