Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

En resa i mystikens fotspår till Egypten

oktober 7 - oktober 16

SEK20990

Vi kommer att färdas till den vita och svarta öknen och de ljustempel på vår väg över Nilen och pyramiderna vid Giza platån. Vid våra ljustempel höjer vi vårt medvetande av det gudomliga som blir som en portal in till våra hjärtan av visdom. Vi reser över hav och land, öken och berg.

Vart och ett av de 13 templen på din inledande resa representerar en unik energiöverföring och bildar ett mönster för ditt medvetande; som helhet förmedlar ljustemplen och de visa/vise, de hjärtbaserade lärorna från de egyptiska mysterieskolorna.

När du som initierad reser genom var och en av templen, kommer du att få ta emot en förhöjd inskription av energi. Detta ger dig möjlighet att flytta från där du är till där du skulle vilja vara.

När du kliver in för att ta emot överföringarna från dessa tempel tillåter det dig att öppna och på riktigt uppleva energin, höra din inre vägledning, se bilder för ditt inre och smaka på essensen av dessa energiöverföringar.

När du kliver in för att ta emot överföringarna från dessa tempel tillåter det dig att öppna och på riktigt uppleva energin, höra din inre vägledning, se bilder för ditt inre och smaka på essensen av dessa energiöverföringar.

När din inre resa energimässigt rör sig från din nuvarande vibration till en framtida frekvens och rör sig genom- och interagerar med varje tempel och den energiöverföring
som finns där, är du i kontakt med att bli ditt kraftfullaste, mest unika, mest befriade själv.

Din resa kommer att initieras som en uppstigningsspiral för att öppna ditt hjärta. Resan kommer att starta där du befinner dig just nu och ta dig genom 13 ljustempel. Fem eteriska och de andra fysiskt. Varje tempel kommer att hjälpa dig att plocka ner själsbitar som blivit fragmenterade, fallit i glömska och delat sig. Ljustemplen kommer att få dig att minnas ditt fullkomliga jag där du är hel, i enhet och kärlek. Processen är en pånyttfödelse, transformation, personlig utveckling och expansion.

Vi besöker den svarta öknen i Bahariya Oasis som är ett av de märkligaste ökenlandskapen i världen där vi får chansen att bestiga det engelska berget.Här finns El Heiz med sina kalla källor. Aqabat med sin lilla vackra dal av ovanligt vackra bergsformationer och sanddynor där vi kan boarda i sanden. Vi får uppleva musikframträdanden och dans runt elden.

Vi ska även få möta Farafra Oasis, med den vita öknen. Det vackra landskapet i den vita öknen är otroligt. Med tanke på kristallernas helande kraft kommer vi att ha möjligheten att stanna till vid kristallberget. Natten kommer att vara på den mest fantastiska naturplats, den vita öknen där stenformationerna är häpnadsväckande. Den vita öknen är naturskyddat av den egyptiska regeringen sedan 2002.

Fullmånen kommer att upplevas under natten i öknen och innan dess en kakaoceremoni. Att uppleva camping i den vita öknen är otroligt, sitta på härliga mattor framför
lägerelden, BBQ-middag och tusentals stjärnor.

På vår resa kommer vi följa de 3 visa kvinnorna Isis, Hathor och Seshat och de 3 vise männen Osiris, Horus och Thoth. Vi kommer även att arbeta med sju heliga oljor.

Med hjälp av de visa & vise och deras vägledning kommer vi att öppna våra själsarkiv med tidigare liv där vi verkat i deras mysterieskolor. Du kommer att få initieringar av högre kunskap och visdom på varje plats.

Isis, heliga drottning & moder för oss alla, kärleksgudinnan, fertilitet och skapelse. Hennes man Osiris, guden av pånyttfödelse. Precis som Isis samlade ihop delarna av sin man kommer du segla över Nilen med oss och söka efter gömda och glömda delar av din sanna essens.

Hathor, gudinnan av liv, medicinkvinna som kunde färdas mellan världar är också kopplad till Sirius. En blåkopia av det feminina ljuset i uppstigningen för de sju döttrarna av Hathor representerar också de sju Plejadiska systrarna/gudinnorna. Hathors mest definierande symbol är den heliga kon, natthimlens kosmiska ko över Vintergatan. Hathor personifieras därför som Milky Way och galaxens himmelska ko. Mjölken som rann från juvren ansågs vara livets elixir med oändlig energi och kraft. Före det forntida Egypten levde Hathor som gudinna på Lemurien och undervisade i de 13 universella principerna som handlar om att leva i kärlek genom det gudomliga hjärtat av total balans. Hathor tillsammans med sin man Horus. Vi kommer även möta Seshat & Thoth under resans gång.

Alkemi är konsten som förvandlar allt som anses vara fult, såsom en kolklump, till sin högsta potential, såsom diamanten. Vad något är långsamt i form, när det blandas med kärlek blir gudomligt. När vi utvecklas medvetet kan vi skapa våra andliga lektioner utan så mycket drama i andra dimensioner.

Båten som vi seglar med får vi ha helt för oss själva och den har endast nio rum. Båten stannar även för bad i Nilen, här kommer vi att ha vita klänningar/kläder för ett slags andligt dop och även BBQ på strandkanten. En helt magisk upplevelse. Det spelas musik och dansas med besättningen. Vi har en helt ljuvlig crew och guide som hjälper oss med hela resan.

En av dagarna stannar båten vid en fin liten by där vi får följa familjer och barnens skola, plocka mynta och dricka Karkade Hibiskuste. Vi vill gärna att du tar med om du har möjlighet något klädesplagg, pennor och papper, leksak till dessa barn som vi vill starta en crowfunding för genom vårt bidrag.

På båten kommer vi ha våra workshops; Exstatic Dance, womb healing, yoga och meditationer och kommer att stärka det gudomliga ljuset och frekvensen av balans genom att besöka templen utmed Nilen. Du som vill följa chakrans färger när vi besöker våra tempel och pyramider med tillhörande färger ta gärna med något i rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett eller vitt. Vi kommer också att få in färgerna i våra gemensamma måltider.

Är din själ kallad att ta plats i denna gudomliga cirkel där vi återigen samlas för att öppna denna heliga feminina visdom och själsliga kosmiska medvetenhet på jorden?

Vi ser verkligen fram emot en spännande resa och ljusuppdrag i Egypten.

Välkomna att följa med oss på denna resa!

Era transformerande guider är Carolina Lorca Manriquez och Christina Grossi

Schema för våra 10 magiska dagar:

Dag 1 Fredag 7/10, Kairo

 • Vi landar i Kairo och vår guide väntar oss där och hjälper oss genom utcheck, transfer till 4-stjärnigt hotell
 • Fri tid och övernattning

Dag 2 Lördag 8/10, Fayom

 • Frukost på hotellet, sedan reser vi till svarta & vita öknen. Lunch när vi kommer fram. Otrolig natur och kalla källor.
 • Besök och kakao ceremoni i öknen. Fullmåne aktivering.
 • BBQ

Dag 3 Söndag 9/10

 • Frukost och sedan tillbaka till Kairo
 • Pyramiderna och Sfinxen, besök oljor & parfymeri, Khan ek Khalili market
 • Sovvagn med tåget från Kairo till Qena

Dag 4 Måndag 10/10

 • KairoHathors tempel Dendera, Karnak temple
 • West Bank Luxor, incheck villa

Dag 5 Tisdag 11/10

 • Luxor Hatshepsut & Madinet Medinet Habu Temple, alabaster stop Dahabia Nile Cruice
 • incheck på Nile Cruice Båten- Dahabia
 • Segling från Luxor till Edfu
 • Yoga & Workshop Estatic danceCheck in på 4-stjärnigt hotell i Luxor

Dag 6 Onsdag 12/10

 • Yoga & mantrasång
 • Besök Edfu Temple
 • Simma i Nilen

Dag 7 Torsdag 13/10

 • Besök till Kom ombo Temple
 • Yoga på däck & meditation
 • Workshop womb healing
 • BBQ på stranden

Dag 8 Fredag 14/10

 •  Besök Philae Temple
 • Guidad tur med båt till Philae där Isis templet finns
 • Incheck på 4-stjärnigt hotell
 • Nubbian village möjlig tur och middag, shopping kryddor och kardade hibiskus te, hennatatuering, se riktiga krokodiler i hemmet

Dag 9 Lördag 15/10

 • Abu Simbal möjlig tur
 • Fri tid

Dag 10 Söndag 16/10, Dahabia Segling till Aswan

 • Utcheck från hotellet och transfer till flyget
 • Hemresa Aswan-Kairo-Skandinavien

När är det och vad kostar det?

Alla övernattningar ingår, alla måltider ingår i resepaketet förutom dryck. Alla inträden, förutom den stora pyramiden, Nubbian village och Abu Simbal, resor från och till flygplats & guidade turer ingår.
Kommer du en dag tidigare står du för hotell och transfer till hotellet. Kommer du en annan tid än rekommenderad tid står du för egen taxi, detsamma om du åker hem tidigare.

Till personalen på båten läggs det ihop dricks på 500 le (egyptiska pund) per person cirka 250 kr. Vid Karnak templet och Dendera kostar det extra att besöka heliga rum som inte är öppna för allmänheten, då samlar vi in 4-500 le per person sammanlagt.
Flyg ingår inte varken utrikes eller inrikes. Visum vid inresa (25$) ingår inte. Inte heller tågbiljetten mellan Kairo – Qena (80$).
Extra utflykter som är möjliga: Ballongfärd över Luxor, en otrolig upplevelse, bokningar tas upp innan vi kommer till Luxor. Massage är också möjlig i Luxor.

Du kommer också att få fylla i ett formulär där vi vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Vi vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som vi utför på jorden just nu. Vår frekvens håller en hög energi från 5D-9D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med.

Resan kommer att ske från den 7/10 – 16/10-2022. Din investering är 20990 kronor. Sänd ett mail till cg@christinagrossi.se för mer info. Vi samarbetar med en resebyrå där du kan boka ditt flyg. Vi hjälper till med exakta tider. Anmälningsavgiften är på 6000 kr som betalas till Palmatours som arrangerar resan. Länk delas vid anmälan. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Vilka är vi?

Carolina är medicin kvinna och ljusarbetare och grundaren till Soulraise. Ett community med själen i fokus där vi arbetar med alla våra sinnen och gåvor i shamansk anda. Allt för att höja och rensa våra frekvenser och medveten göra våra sanna essens. Carolina håller i hjärtöppnande och transformerande Cacao ceremonier & Ecstatic Dance, Musica medicina, Divine sister cirklar, Wombhealing och Soundhealing. Carolina har också tagit fram en utbildning i Shamanic Lightworker till de som längtar efter att träda in i sin kraft

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Carolina  och  Christina

Detaljer

Start:
oktober 7
Slutar:
oktober 16
Kostnad:
SEK20990
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.christinagrossi.se/egypten-en-resa-i-mystikens-fotspar-till-egypten/

Arrangör

Christina Grossi & Carolina Lorca Manriquez

Plats

Egypten