Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Gudomliga Flammor

12 december, 2020 @ 08:00 - 21 december, 2020 @ 17:00

SEK555

Efter våra ljusaktiveringar & Healingsessioner 11/11 & 22/11,har vi förstått att många verkligen uppskattade att få kontinuerlig hjälp på ljusets- & Healings väg.

Vi vill därför erbjuda er att vara med i vårt kraftfulla event för december månad som egentligen skulle vara endast två dagar men vi har förlängt det till tio dagar.

Ljuset behöver än mer förankras och december då Kristusenergin är starkare än någonsin kan vi bara följa vår inre vägledning.

Sedan vår sista aktivering 22/11 har universum och vårt healingteam talat om för oss att fortsätta med healing mellan våra aktiveringar.

Angela & Christina kommer i eventet i december att stärka Kristusmedvetandet genom balans av det gudomligt feminina och maskulina.

Den 12/12 som ger oss talet 33 kommer vi genom ljusaktivering att tona in oss på Jesus och det sanna maskulina energin.

Den 21/12 vintersolståndet som ger oss talet 33, kommer vi genom ljusaktivering att tona in oss på Maria Magdalena och den sanna feminina energin.

Dagarna mellan 12/12-21/12 kommer vi att sända Healing via distans för att sammansmälta de båda energierna inom oss till balans och helhet.

Varje mästare har sitt unika gudomliga sigill som representerar en del av Ljusets språk.

Det finns 144 000 som slutligen kommer att ingjutas i vårt väsen.

När vi integrerat och förenat de tolv universella energierna i vårt 13:e chakrat kommer vi att kunna hålla en gudomlig frekvens.

Senare när denna transformation har inträffat kommer ingjutningen av ljusspråkets 144 000 former ske inom oss.

Dessa energitecken innehåller en högre intelligens som kommer att skapa ett komplett gudomlig nätverk i och runt jorden.

Hela språket finns ännu inte på jorden.

För att ladda ner mer av ljusspråkets energitecken och skapa helhet behöver vi skapa helhet inom oss.

Vi befinner oss i tiden där vi behöver väcka vår frihetsfrekvens genom att hela våra feminina och maskulina energier inom oss.

Den maskulina energin har blockerats och stängt ner känslorna i vårt sakrala chakra. Den feminina energin som representerar känslor, livskraften och kreativiteten gick in i ett undergivet tillstånd för att ge den manliga vibrationen kraft att styra världen utan känslor.

Genom att döva den feminina energin hämmades den feminina visdomen att uttrycka sin magi och intuition om tvillingflammornas viktiga innebörd, vilket blockerade halschakrat.

Tvillingflamman är det manliga och det kvinnliga som existerar i en kropp.

Nu är tiden för att aktivera flammorna i våra kroppar. Tvillingflammornas återförening är av betydelse för att väcka vårt gudomliga sigill och mästarförmågor.

Det är genom våra mästarförmågor vi kan föra ner mer av ljusspråkets energitecken.

Tvillingflammor finns även i universum som tvillingstjärnor som kompletterar varandra. Genom att vibrera på samma frekvensnivå sammansmälter de till en harmonisk balans.

När två gudomliga och fullkomliga energier blir EN i anden stärker vi andeflamman inom oss som förenar oss alla till en helhet.

Jesus och Maria Magdalena hjälper oss att hela och stärka den gudomliga magnetismen så att de feminina och maskulina energierna förenas och blir ett i anden, vilket öppnar oss för den oändliga kärleken.

Investering för detta unika event är: 555 kr som swishas till 0705194767
Sista anmälningsdag är 5/12

Eventet är online och all information läggs i detta event.

https://www.facebook.com/events/673371426873483

Klicka bara i att du kommer så får du automatiskt information.

Sat Nam

Angela och Christina

Detaljer

Start:
12 december, 2020 @ 08:00
Slutar:
21 december, 2020 @ 17:00
Kostnad:
SEK555
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi & Angela Johnsson