Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Holy Fire® Reiki Master – FULLBOKAD

29 november, 2019 - 1 december, 2019

SEK7500

FULLBOKAD

Välkommen att ta din Holy Fire® Master utbildning i Reiki.

Art & master; Master ger dig redskap för att nå en högre nivå av ditt utövande av Reiki. Du kan också hålla egna utbildningar efter kursen.

På Mastern lär du dig att placera symboler istället för att initiera som man gjorde på det traditionella sättet i Reiki, på alla nivåer, Reiki I, II, Art och du lär dig tändningar på masternivå. Du får ytterligare en symbol; Holy Fire® symbolen, mastersymbolen får du redan på Arten. Manual ingår och diplom. Master och arten är ihopslagna så för att bli Master går du tre dagar.

Usui/Holy Fire® Reiki är en ny kraftfull men ändå mjuk form av Reiki som introducerats av William Lee Rand vid International Center of Reiki Training. Den ger dig både rening, nytt helande, extra kraft och guidning.

Holy Fire-energin är av mycket hög frekvens från högre medvetandenivåer
och har hög potential:

Arbetar oavbrutet med energin även när du inte är medveten
Helar spontant och djupt
Respekterar alltid den fria viljan
Helar relationer och interaktioner med andra
Helar ängslan och ersätts med trygghet
Du kommer lättare i kontakt med guidning
Hjälper dig att utveckla mer vänlighet, tålamod, självförtroende, självkänsla, glädje, tillit, harmoni och självkärlek

Efter man mottagit energin fortsätter den att utvecklas och bli effektivare.

Dessa kvalitéer finns i Reiki I, II och ART, men blir mycket mer uttalade i Reikimaster och Karuna-Reiki®master.

Ordet Holy (helig) i Holy Fire® syftar inte på någon religiös betydelse. Holy (helig) kommer från betydelsen att vara hel och fullständig, och det är just den innebörden som syftas på i Holy Fire. William fick till sig proceduren kring Holy Fire via Jesus så för mig känns det fantastiskt att få utbilda i just Holy Fire®.

Lärare som vill undervisa med den nya metoden går en tredagars masterkurs i Reiki eller KarunaReiki®. Initieringsproceduren kräver denna tid, så det går inte att göra förkortade kurser. Har man gått Holy Fire KarunaReiki® kan man sedan även undervisa alla Reikigrader i Usui/Holy Fire® Reiki. Likaså undervisar den som gått Usui/Holy Fire® Reikimaster alla KarunaReiki®-kurser med den nya metoden om man är KarunaReiki®master tidigare.

Denna uppgradering innebär att även initieringarna för Reiki I, II, III och ART ges på ett liknande sätt som mastertändningar. De benämns som Placeringar. Dessa Placeringar blir mycket kraftfullare än vanliga initieringar, eftersom energin går direkt till eleven utan att passera genom läraren först.

Vem är Lärare: Christina Grossi är en andlig föreläsare, lärare, författare och healer; Reiki master & KarunaReiki master sedan 2001, Holy Fire® sedan 2016. Hon lever ett autentiskt liv som hon delar med sig av genom texter, självbiografin: Att komma hem, workshops, retreats över hela världen, videos och pod. Hon har genomgått stor smärta i sitt liv och lär ut förlåtelsens kraft för att bli fri och kunna leva ett lyckligt liv.

Christinas modiga, hjärtliga och viktiga ord har fått tusentals att följa henne.

FÖRKUNSKAPER: Reiki steg 2

Du anmäler dig och får sedan en faktura på anmälan på 1000 kr när du betalt, är din plats klar. Den totala kostnaden för kursen är 7500 kr. Anmälan är bindande då jag handlar material och diplom i god tid. Du får en faktura på resterande belopp 3 månader före kurs.

Uppgraderingen innebär också att det blir lättare att kombinera Holy Fire® med andra Reikisystem så att de arbetar i harmoni med varandra. Dessutom blir det förstås en energihöjning också, så att du kan kanalisera kraftfullare energier för vid såväl behandlingar och kurser. En del text. Gun Moss Bjerling på Secourong!

Klicka här för att läsa Williams berättelse om hur Usui/Holy Fire® Reiki uppstod.

http://www.reiki.org/HF2.html

Datumen är 29/11 – 1/12 och tiderna är 10-17. Du får manual och diplom för hela kursen.

Välkommen att boka dig här!

William Lee Rand har registrerat Holy Fire® som ett skyddat varummärke.

 

Detaljer

Start:
29 november, 2019
Slutar:
1 december, 2019
Kostnad:
SEK7500
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Borås
Hötorget 2
Borås, 50332
+ Google Map

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *