Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hurghada 28/1-5/2-2021

januari 28 - februari 5

15500SEK
Hurghada

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Som jag har väntat på att göra en sådan resa och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

Jag ger dig möjligheten att genom min hjälp vara med om hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under denna vecka komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Det kommer att förlösas dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.

Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, som har en längtan till Egypten och utforska ett tidigare liv här, kom ta din plats!

Vi besöker bland annat El Mina Moskén på fredagen efter bönestunden och när jag besökte Moskén var den energin en av de starkaste jag känt, jag blev väldigt berörd när jag klev in och satte mig. Vi åker även och besöker El Dahar och äter lunch i den gamla delen av staden.

Ta med din yogamatta och möt mig på min terrass med utsikt över röda havet. Snorkling eller för de som inte vill snorkla åka glasbåt och se havet under står också på schemat.

Vi går längst Sheraton Street och äter Falafel på mitt favorit ställe. Vi besöker och äter middag tillsammans på en libanesisk restaurang i El Mamsha. Kvällspromenad i Marinan med avslutande mango juice eller chai. En dag simmar vi med delfiner, gör en båtutflykt med lunch. En eftermiddag/kväll ägnas åt att köra/åka med på en fyrhjuling eller boogie i öknen där vi hälsar på beduiner och dricker Chai eller tar en ökenmiddag till solnedgången. Kamelridning finns för de som önskar.

Luxor är en fantastisk andlig plats för växande. Vi besöker templen; Karnak & Luxor med tillhörande lunch, ballongfärd för de som önskar, ballongfärd betalas separat.

Temperaturen är ljuvlig på dagen så strand och sol går utmärkt. På kvällen lite kyligare med byxor och en lätt jacka på.

Vi bor på Hotell Bella Vista som ligger 100 meter från min lägenhet.

 

När är det och vad kostar det?

Anmälningsavgiften är 5000:- och betalas mot faktura. Resterande belopp betalas 4 månader före avresa. Avbetalning är möjlig när väl anmälan är betald. Anmälan är bindande och ingen återbetalning görs av anmälningsavgiften. Se övriga villkor vid anmälan.

Flyg arrangeras i samarbete med Apollo. Du bokar via mig och betalar till Apollo.

Du kommer också att få fylla i ett formulär där jag vill veta lite mer om dig och din uppstigningsprocess. Jag vill inför denna resa att du ska vara väl medveten om de viktiga ljusarbeten som jag utför på jorden just nu. Min frekvens håller en hög energi från 5D-7D så det är den frekvensen som vi kommer att arbeta med oavsett om vi är på terrassen och utför yoga eller på en utflykt.

Kursen är 8 dagar och 7 nätter och kommer att ske från den 28/1 – 5/2 2021. Din investering är; 15500 kronor, early bird 14000 kr för bokning före 1/4-2020.

Detta ingår i priset

 alla övernattningar
 alla frukostar
 3 luncher
 3 middag
 alla inträden
 alla guidade turer
 yoga på terrassen
 visum ingår i biljetten
 simma med delfiner + lunch
 köra boogie i öknen

Detta ingår inte i priset

 flyg
 dykning
 ballongfärd
 kamelridning
 övriga luncher
 övriga middagar
 alkoholhaltiga drycker

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 21 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.

Varmt Välkomna

Christina

Detaljer

Börjar:
januari 28
Slutar:
februari 5
Pris:
15500SEK
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Christina Grossi