Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Andlighet och äventyr i Hurghada

6 februari, 2023 @ 08:00 - 17 februari, 2023 @ 17:00

10000SEK
Hurghada

Detta blir en blandning av andlighet och äventyr. Detta blir den tredje resan till Hurghada och nu bjuder jag in dig då jag har bosatt mig halvåret i Egypten. Du som har lust att utforska Hurghada med en blandning av mystik, kultur, gammal visdom och mycket äventyr.

Jag ger dig möjligheten att genom min hjälp vara med om yoga, hjärtöppningar, frekvenshöjningar, aktivering av ljuskoder, helig geometri och meditationer för att under dessa tio dagar komma tillbaka till ditt inre hem och ursprungliga kraft. Det kommer att förlösas dolda blockeringar, trauman och gamla karman. Vi kommer att koppla in oss till alla dolda ljuskoder och heliga geometriska symboler.
Du som känner en längtan till att möta ditt sanna Jag i cirkeln, som har en längtan till Egypten och utforska ett tidigare liv här, kom ta din plats!

Vi besöker bland annat El Mina Moskén och när jag besökte Moskén var den energin en av de starkaste jag känt, jag blev väldigt berörd när jag klev in och satte mig. Vi åker även och besöker El Dahar och äter lunch i den gamla delen av staden.

Hurghada
Ta med din yogamatta och möt mig på min terrass med utsikt över röda havet.
Vi går längst Sheraton Street och äter Falafel på mitt favorit ställe. Vi besöker och äter middag tillsammans på en libanesisk restaurang i El Mamsha. Kvällspromenad i Marinan med avslutande mango juice eller chai.

Tillkommande utflykter och hotell som betalas på plats.

Luxor är en fantastisk andlig plats för växande. Vi besöker templen på East bank; Karnak & Luxor templet och Hatshepsuts tempel och övernattar på West bank. Hotellet bokas av mig. På tillbakavägen besöker vi Dendera tempel.

Citytour med museet, gamla stan, koptiska kyrkan en av de äldsta i Egypten, El Mina Moskén, fish market.

En dag besöker vi stallet och rider på kamel och häst och efter det håller jag ett yogapass i stallet. Det bjuds sedan på underbar BBQ.

Temperaturen är ljuvlig på både dagen och kvällen så strand och sol går utmärkt.

Det bästa alternativet för dig att boka är på hotellet; La Casa Beach som ligger ca 50 meter från min lägenhet. Maila och boka till lacasabeach@outlook.com skriv Christina Group i rubriken.

Sammanlagt möts vi under tio dagar för arbete tillsammans och upplevelser och en dag är vi hellediga att göra vad vi vill.

Hurghada

När är det och vad kostar det?

Retreatet pågår mellan 6-17/2 – 2023! Det finns endast 10 platser!
Kostnad: 10000 kr för kursen hos mig. Du betalar en anmälningsavgift på 3000 kr mot faktura när du blivit antagen. Efter det får du en faktura på resterande belopp 95 dagar före resan. Fullständiga villkor finns när du kommer till anmälningsformuläret.
För att din plats ska bli antagen ska du fylla i en anmälan, den hittar du här! När du skickat in kommer du till några frågor som jag ber dig svara på.
Flyg & hotell bokar du själv förutom hotellet på West bank det bokar jag och det betalas på plats. Visum (25$) betalas vid inresa. Jag tipsar gärna. Du är varmt välkommen!

Vem är jag?

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 21 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv.
Varmt Välkomna

Christina

Detaljer

Start:
6 februari, 2023 @ 08:00
Slutar:
17 februari, 2023 @ 17:00
Kostnad:
10000SEK
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Hurghada Egypten
Hurghada, Egypten + Google Map