Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

I Maria Magdalenas fotspår

12 oktober, 2020 - 17 oktober, 2020

4200SEK

I Maria Magdalenas fotspår, en resa till Provence – 4 platser kvar

Har du haft en dragning till Maria Magdalena och hennes närhet till Jesus? Skulle du vilja följa med och återuppleva var hon befann sig efter Jesus korsfästelse? Då kan jag varmt rekommendera att komma till mig för sex dagars retreat.

Jag kommer precis därifrån och det har skett en enorm transformation inom mig. Maria Magdalena är så otroligt närvarande och jag har fler kanaliseringar från henne.

Jag bjuder in till en transformationsretreat i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem igen. Hitta hem är ett tillstånd av att inte vara separerad från källan, att vara i samklang, med naturen, andra människor och med oss själva. Ibland är vi på flykt omedvetet och medvetet för själen smärtar för mycket. Dessa dagar tillåter vi oss att komma hem och lösa upp spänningar och blockeringar.

Maria Magdalenas grotta, på franska, (la grotte de sainte Marie-Madeleine), är en naturlig grotta där Maria Magdalena bodde efter Jesu korsfästelse. Den ligger i berget Saint-Baume, 30 km söder om Saint-Maximin-la-Sainte-Baume Provence i södra Frankrike. Det tar cirka 40 minuter att ta sig upp.

Maria från Magdala var en av kvinnorna som enligt Nya Testamentet följde Jesus. Historiskt har hon ofta kallats Maria Magdalena, eftersom tillnamnet kom att uppfattas som egennamn. Enligt en kristen tradition flydde Maria från Magdala till Provence efter Jesus korsfästelse då hon efter en mirakulös båtresa gick iland i Sainte-Marie-de-la-Mer. Hon ska sedan ha bott i grottan under sina sista 33 år och spridit evangeliet i Provence. En stenlagd väg leder upp den sista biten och på en avsats vid grottan finns ett litet kloster. Ingången till grottan är murad och smyckad och insidan fungerar som kapell.

Följ med mig till vackra Provence. En oförglömlig och fantastisk inre resa för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magisk vacker natur och helande omgivningar. Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse. Retreaten pågår från den 12/10- 17/10. Du anländer 11/10 eller tidigt 12/10 i Marseille och vår första övernattning kommer vara där för att besöka sevärdheter i Marseille. Vi avslutar 17/10 klockan 17.

Genom guidade och läkande hjärtmeditationer, samtal, beröring, frigörande dans, intuitiva övningar, mindfulness, grupphealing, mantran, sång och mantran hittar vi in i kärnan av oss själva, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

Vi kommer att göra en utflykt till Maria Magdalens grotta och gå processionen med munkarna upp till grottan, som omges av magisk ekskog med inslag av lönn, alm, bok, ask och popplar och meditera där med de röda rosorna, den franska vita liljan och vita pärlor som är M Magdalenas signum. Vi kommer även att besöka Basilikan Sainte-Marie-Madeleine där det finns en helig krypta och där kvarlevor av Maria Magdalena finns. Basilikan och klostret som numera är ett hotell kommer vi att bo i under 2 nätter. Sedan kommer vi att ta oss till Sainte Marie del La Mer och bo där i 2 nätter för att sedan åka hem.

Jag reser med en grupp på max 10 personer. För att du ska få bästa möjliga tid i gruppen så boka snarast! Boendet består av dubbelrum. Din investering för kursen är 4200 kr. Du får en faktura vid bokningen. Angående hotell får du förslag ifrån mig där vi kommer att bo gemensamt.

Flyg ordnar du på egen hand. Jag hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare och friskvårdscoach sedan 20 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt liv och ett liv i tillit. Läs mer om Christina, på www.christinagrossi.se

Varmt Välkomna

Christina

Detaljer

Börjar:
12 oktober, 2020
Slutar:
17 oktober, 2020
Pris:
4200SEK
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.christinagrossi.se/i-maria-magdalenas-fotspar/

Arrangör

Christina Grossi