Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Multiverse light codes

3 mars, 2020 @ 08:00 - 30 mars, 2020 @ 17:00

SEK666

Christinas och Angelas healingteam önskar att vi i mars ska vi ladda ner Multiverse light codes genom 33:22 vibrationen

Ni kommer genom Multiverse light codes att integrera en större mängd ljusenergi inom er, de multidimensionella koderna är en hjälp att lättare och snabbare förflyttas mellan olika dimensioner.

Koderna ”klickar” igång dina celler så att de kan vibrera på en högre frekvens för att du ska kunna känna dig lättare till sinne och kropp.

Ljuskoderna kommer att placeras i kronchakrat tillsammans med Angela, Christina och healing teamet och sedan placeras ut i kroppen genom meridiansystemet,  de 13 olika chakrana & DNA spiralerna.

Chakrana kommer sedan att omfördela och sända ut exakt till de ställen där de bäst behövs. Dessa ljuskoder hjälper även din kropp att föryngras, cellerna föryngras och förnyas.

Detta event är för oss som är redo att ankra de nya galaktiska koderna med multiuniversella frekvenser.

Det är nu dags för oss att använda våra multidimensionella förmågor.

Våra livsuppdrag inrymmer många dimensioner. Att i nuet verka och synkronisera alla dimensioner gör oss medvetet medvetna.

Med ett högre medvetet medvetande kan vi i vårt ljusarbete hålla höga frekvenser i möten med mörker och destruktiva energier.

Multiverse light codes består av bioplasma laddad med nya frekvenstoner som öppnar vår medvetenhet om vår multidimensionella existens.

Bioplasma är essentiellt för vår existens. Denna energi har förmågan att balansera våra multipla system från minsta partikel till hela människan. Bioplasma har en hög kapacitet att ackumulera, absorbera, sprida och överföra energi till andra energisystem.

Bioplasma är en komplex struktur som genomtränger och beskyddar kroppen mot ovälkomna energier.

Den bioplasmiska strukturen består av subtila energier som är bärare av den fysiska kroppens energiminne. Bioplasma är bärare av den fysiska kroppens original och gudomliga mönster av helheten.

Multiverse light codes ger dig en bättre förståelse om hur din medvetenhet fungerar i de olika dimensionerna. Varje dimension inrymmer en specifik dimensionell medvetenhet som i samverkan ger oss multipla förmågor att verka i högre frekvenser av ljus och kärlek.

Eventet innehåller 2 guidade meditationer samt 2 healingsessioner via distans. Vi kommer att verka via datumen med vibrationen 33:22.

Eventet startar 3/3 med en guidad meditation. Den 12/3 och 21/3 sänder Christina och Angela Multiverse healing via distans. Eventet avslutas den 30/3 med en sammanslutande guidad meditation.

Investering: 666 kr. Sista anmälan 2/3. Du betalar via denna länken eller swish. Pma Angela för swish.

Varmt välkomna!

Christina & Angela

Detaljer

Börjar:
3 mars, 2020 @ 08:00
Slutar:
30 mars, 2020 @ 17:00
Pris:
SEK666
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi & Angela Johnsson