Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Transformation i Jesu fotspår – Jerusalem

15 maj, 2019 - 24 maj, 2019

SEK8000

En transformationsresa utöver det vanliga!

Jag är helt transformerad efter min resa till Jerusalem. Det är den starkaste resa jag någonsin gjort i mitt liv.

Vill du möta dig som det Sanna i din Kristusskrud?

Då är det dags att följa med till Jerusalem där allt startade för 2000 år sedan.

Vi besöker flera av de platser jag besökte på min resa genom Jerusalem – Olivberget, Gamla stan med Via Dolorosa och Golgata, Jungfru Marias kyrka, Maria Magdalenas kyrka, Betlehem, Döda Havet, Jesu grotta, fängelset där han satt fängslad och många fler ställen. Vi gick säkerligen mellan 11-17000 steg om dagen när jag var på plats så du ska vara i god fysisk form för att kunna vara med.

Det blir en personlig och mycket andlig transformation. Meditationer på kraftplatser och vandringar i gryningen till den gamla staden. Sammanlagt möts vi tio dagar för arbete tillsammans och upplevelser och en dag är vi hellediga att göra vad vi vill.

När är det och vad kostar det?

Retreatet pågår mellan 15-24/5 – 2019

Resan till Jerusalem 2018 blev fullbokad omgående så vi fick lägga in en extra resa, inbjudan till resan 2019 är ett exklusivt erbjudande enbart till Dig som redan visat intresse och inbjudan förmedlas endast till Dig som fått den här länken via PM. Det finns endast 10 platser!

Kostnad: 8000 kr för kursen. Du betalar en anmälningsavgift på 2000 kr mot faktura när du blivit antagen. Efter det får du en faktura på resterande belopp 95 dagar före resan. Fullständiga villkor finns när du kommer till anmälningsformuläret.

För att din plats ska bli antagen ska du fylla i en anmälan som du kommer till när du klickar på knappen jag vill följa med, Jerusalem finns inte i listan så jag ber dig skriva Jerusalem i rutan för annat. När du skickat kommer du till några frågor som jag ber dig svara på.

Flyg & hotell bokar du själv. Jag tipsar gärna. Du är varmt välkommen!

Sat Nam

Detaljer

Börjar:
15 maj, 2019
Slutar:
24 maj, 2019
Pris:
SEK8000
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.christinagrossi.se/transformationsresa-till-jerusalem/

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Jerusalem
Israel + Google Map