Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Usui Holy Fire® III KarunaReiki®

september 17 @ 09:00 - september 19 @ 17:00

6500SEK

KarunaReiki® är en fortsättning på Reikisystemet. Karuna är sanskrit och betyder medkännande handling grundad på visdom. Eleven initieras till åtta kraftfulla energistrålar som hör ihop med specifika symboler. Energistrålarna har specifika syften och effekter för att sätta igång inre processer och skapa kraftfullt helande. Dessa strålar är av så hög vibration att man först ska ha integrerat Reikimasterenergin för att vara redo för dem.

Holy Fire® III innebär att ytterligare en nionde kraftfull stråle tillkommer och den uppgraderar hela Reikisystemet till en högre medvetandenivå och styrka. Dessutom förenklas alla initieringsprocedurer genom Holy Fire® III.

Denna kurs ger dig förmågan att använda energierna för helande men också att lära ut Holy Fire® III KarunaReiki@. Du kommer dessutom att kunna lära ut alla nivåer för Usui-Reikisystemet med Holy Fire® III .

Kursen innehåller många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater.
Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig.

De åtta KarunaReiki®strålarna
1. Förbereder eleven för att ta emot djupt helande på cellulär nivå och är också bra vid problem från tidigare liv.
2. Helar djupt liggande problem som omedvetna mönster, barnmisshandel, sexuella övergrepp och skuggjaget.
3. Fyller personen med kärlek och kan användas för att hela relationer och utveckla medkänsla. Den hjälper till vid ovanor och missbruk och att skapa nya goda vanor.
4. Grundar personen genom att hela de lägre chakrorna och stärka förbindelsen med jorden. Den renar också sinnet, skapar beslutsamhet och hjälper till att manifestera mål.
5. Integrerar ditt högre jag i kroppen, förbättrar inlärningsförmåga och kommunikation, samt ökar kreativiteten.
6. Ger dig styrka att ta din rättmätiga plats, vara oberoende och förverkliga dina mål. Den är också en jordhealingenergi som förstärker din kontakt med naturen.
7. Helar det förflutna, frigör rädsla och skapar frid och förtroende till livet. Den kan hela sömnproblem och ångest, samt öka klärvoajans.
8. Hjälper dig att bli jordad, manifestera mål och prioritera, samt verkar för att harmonisera mänskligheten.

William Lee Rand har registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke. Läs mer om Holy Fire® här. Klicka här för att läsa Williams berättelse om hur Usui/Holy Fire Reiki uppstod

Detta ingår i kursen:
William Rands kursmanual
KarunaReikins®️ursprung
Innebörden av Karuna
Energistrålarnas / symbolernas användningsområden praktisera med de nio symbolerna
Meditationer
Holy Fire®️ III Karuna Reiki®️ master -tändning
Att utföra tändningar och placeringar
Mässande med Karuna Reiki®️
Toning med Karuna Reiki®️
Info om Karuna Reiki®️-registrering
Patientsäkerhetslagen som berör Reiki utövaren
Diplom
Kurs utvärdering
Lärarsupport efter behov

Vem är Lärare: Christina Grossi är en andlig föreläsare, lärare, författare och healer; Reiki master & KarunaReiki® master sedan 2001, 2002, Holy Fire® master sedan 2016. Hon lever ett autentiskt liv som hon delar med sig av genom texter, självbiografin: Att komma hem, workshops, retreats över hela världen, videos och pod. Hon har genomgått stor smärta i sitt liv och lär ut förlåtelsens kraft för att bli fri och kunna leva ett lyckligt liv. Christinas modiga, hjärtliga och viktiga ord har fått tusentals att följa henne.

Du anmäler dig och får sedan en faktura på anmälan på 1000 kr när du betalt, är din plats klar. Den totala kostnaden för kursen är 6500 kr. Anmälan är bindande då jag handlar material och diplom i god tid. Du får en faktura på resterande belopp 3 månader före kurs. Du anmäler dig genom att sända ett mail till anmalan@christinagrossi.se

Plats: Online Zoom

Förkunskaper: Reikimaster 6 månader
Datum: 17-19/9-2021
Tiderna är 9-17
Pris 6500 kr

Sat Nam

Christina

 

Detaljer

Börjar:
september 17 @ 09:00
Slutar:
september 19 @ 17:00
Pris:
6500SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

ONLINE

Arrangör

Christina Grossi