Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Usui Holy Fire Reiki III, steg I & II, Borås

23 februari, 2019 @ 10:00 - 24 februari, 2019 @ 17:00

SEK4200

Usui Holy Fire Reiki steg I & II i Borås

Kursen sträcker sig över två dagar och innehåller meditationer, praktiska övningar att ge sig själv och andra healingbehandling, Reikis historia, litteratur, diplom, frukt och te. Vi äter lunch ute.

När du får din placering i Reiki så har du den hela livet. Det är en livsstil och mycket mer än bara en healingmetod. Din intuition förstärks och du får lättare att prioritera vad som är viktigt i ditt liv och vilken väg du skall välja.

Du får litteratur så du har en grund i Reikin. Presentation och meditation följer. Sedan pratar jag om hur Reikin uppkom och du blir initierad. Alla har helande energier från det att man föds men en del glömmer av då är Reikin ett mycket enkelt sätt att lära sig på nytt.

Behandlingar på sig själv och andra följer där efter. Sedan en avslutande meditation och diplom.

På söndagen fortsätter vi med Holy Fire Reiki steg II, där vi arbetar med 3 symboler som vi har till att sända med på distans, vi arbetar också med symbolerna för att förstärka behandlingar. En ny (initiering), placering till den nya graden kommer att ske. Om man tänker sig ettan som arbetar mer fysiskt så arbetar tvåan ÄNNU mer på att förstärka intuitionen.

Reikienergin är inte bunden av tid och rum och kan därför sändas överallt. Vi övar på att ge behandlingar med symbolerna och sänder till våra nära och kära. Frukt, te, litteratur och diplom ingår.

Tiden är 10-17 båda dagar. Investering 4200 kr. Vi håller till på Hötorget 2.

Du betalar 1000 kr i anmälningsavgift mot faktura när du anmält dig. Anmälan är bindande. Kurskostnaden på totalt 4200 kronor återbetalas ej om det är närmare än 14 dagar innan kursstart. 15-30 dagar innan återbetalas 50% av avgiften. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka. Sista anmälningsdag är 1/2-2019. Då ska din betalning vara slutbetald.

Anmäl dig här!

Detaljer

Börjar:
23 februari, 2019 @ 10:00
Slutar:
24 februari, 2019 @ 17:00
Pris:
SEK4200
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , ,

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Borås
Hötorget 2
Borås, 50332
+ Google Map