Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop – Att hitta hem

augusti 21 @ 10:00 - 14:00

666SEK

Vackra själar!

Christina Grossi bjuder in till en workshop 21 augusti på Holistic Hälsocenter med butik, Uddevalla. I närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kommer att arbeta med inre och yttre resor, långväga och nära.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?

Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?

Längtar du Hem?

Då är denna workshop för dig!

Under denna magiska dag kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Yinyoga, den passiva, närvarande, kvinnliga urkraften och en läkande hjärtmeditation, healing, aktivering, samtal, syfte & vår mening här på jorden just nu. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till Källan och känslan av att vara ett med alla. Du har kanske fastnat i historier om dig själv som inte är Sanna! Då är det dags att väcka upp den du i sanning är!

Följ med mig till vackra Holistic i Bohuslän där energierna är höga för en oförglömlig resa in i dig själv. Workshopen är den 21/8 mellan klockan 10-14 med en paus för lunch, caféet har en helt magisk vegetarisk lunch. Lunch går utöver workshop.

Eftersom det är begränsat antal platser och för att ge alla deltagare bästa möjliga tid i en liten grupp så boka snarast! Din hälsoinvestering för workshopen är på 666 kronor.

Kom i mjuka kläder och ta med en vattenflaska.

Utöver det tar från klockan 15-18 Christina emot för enskilda sessioner, 30 minuter per session. Med tarotkort och intuition tar vi reda på ditt nästa steg och var du befinner dig på din andliga stig just nu. Investering 750 kr.

Betalning 666 kr till BG 352-5433 för att platsen ska bli bokad. Ingen återbetalning av workshop kostnad.

Du gör din anmälan till anmalan@christinagrossi.se.

Christina är Healer, yogalärare, beteendevetare, författare och själscoach sedan 22 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Läs mer om henne här: www.christinagrossi.se

Reflektioner från tidigare deltagare hos Christina:

Christina – Underbara & vackra Christina. Leende, kärlek och omtänksam, du skänker en och de i vår omgivning. Tack för att du skapar ett tryggt rum att vara i. Du har ett sätt, en energi som smittar och din godhet är enorm. Sluta aldrig att göra det du gör och vara den du är. Johanna

Christina är den som ger energi och positivt & varmt ledarskap. Härlig fin röst och jättebra övningar med balanserat upplägg.

Christina: Otroligt varm, innerlig och hjärtlig. Du är ”på riktigt” – skapar trygghet och lugn hos alla i gruppen. Martin

Detaljer

Datum:
augusti 21
Tid:
10:00 - 14:00
Kostnad:
666SEK
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Uddevalla
Skansgatan 12
Uddevalla, 451 50 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *