Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop – Själens evolution

27 november, 2021 @ 17:00

Workshop – Själens evolution

I vår workshop kommer vi som ljusarbetare förbereda vår kropp, själ och ljuskroppar för att göra det mer möjligt för oss att förflytta oss i högre dimensioner och tidslinjer.

För att göra denna inre resa så kommer vi att stärka och uppgradera vårt DNA med en ljusaktivering. Våra själsliga- och gudomliga DNA-strängar har en viktig funktion för att vi ska kunna vibrera i högre frekvenser och få tillgång till våra själsliga arkiv med kosmisk visdom.

Vi kommer att göra en invigningsprocess med elixiret Isis som vi kommer dricka för evig kärlek, alkemi och magi. Isis har kopplingar till Jungfru Maria. Vi avslutar med healing med de två gudinnorna.

I vår workshop kommer du att få ta del av Christina och Angelas kunskaper i syfte att öka din förmåga som ljusarbetare.

Via meditation kommer vi tillsammans genom en inre resa göra ett ljusarbete. Genom stjärnportaler kommer vi förflytta oss i universums högre dimensioner och tidslösa världar.

Datum & tid: 27/11 klockan 17 på Excercishuset på Heden i Göteborg.

Kostnad: 400 kr som betalas på plats.

Varmt Välkomna

Angela & Christina 

Vi kommer också hålla behandlingar den 27/11 från 11 på Holy i Haga.

Golden-Diamond flame healing med Christina och Angela

Denna healing av renaste kärlek är för dig som till 100% önskar stråla ditt gudomliga ljus inifrån och ut. Healingen ger dig extra hjälp att uppgradera och tona in dina energier i högre vibrationer. Energierna kommer i denna frekvens att accelerera och expandera ditt energifält, vilket stärker din immunitet mot yttre påverkan. Golden-Diamond flame är balansen av det gudomligt feminina och maskulina som aktiverar diamantflamman i ditt hjärta. Flamman ökar ljusstyrkan i din kanal, vilket även stärker din intuition och healing förmåga.

Din flamma är ett effektivt instrument att använda för att transformera, rensa, rena, balansera och uppgradera både dina och andras energier att kalibrera i högre frekvenser. Diamantflamman i ditt hjärta inrymmer alla frekvenser och spektrum av ljus. Med flammans ljus kan du känna in i vilken grad av kärlek som tankar, känslor, kropp, själ och sinne vibrerar.

Golden-Diamond flame healing frigör och omvandlar energier med lägre densitet till lätthet, glädje och flöde. Healingen hjälper dig att förankra, centrera och samla dina krafter. Processen får din inre gudinna att träda fram i ljuset. Gudinnan ger din gudomliga låga kärlek att lysa stark. Denna inre dimension av gudomlig närvaro får dig att bli ETT med din högre själsmedvetenhet. Det är själens visdom som ger dig möjlighet att växa så att en ny version och mening kan gestaltas i ditt liv. Gyllene diamantflamman vägleder dig och ger dig gudomligt beskydd.

Schemat för behandlingar;
11.00
12.30
14.00
15.30

Healingen som tar 1 timma sker fysiskt.
Kostnad: 2222 kr

Healingen bokar du genom mail till Christina anmalan@christinagrossi.se

Detaljer

Datum:
27 november, 2021
Tid:
17:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Christina Grossi & Angela Johnsson