Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga- och meditations Retreat på Sicilien

juni 12 - juni 18

12500SEK
Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till Sankalpa på Sicilien

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till Sankalpa på Sicilien. Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och meditationen hittar vi vårt inre. Det är vår åttonde resa tillsammans och det är alltid ett mycket uppskattat tema.

Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Vi startar morgonen med Ashtangayoga med Mikael. Vissa dagar gör vi utflykter bland annat till Pagoda della pace, ett buddhist tempel, där vi kommer att ha en ceremoni tidigt en morgon. Då utgår yogan. På kvällen är det Yinyoga och mantrasång eller meditation. Under dagarna har du möjlighet att vandra på vandringsleder, läsa en bok, vara i stillhet eller bada i havet (8 km). Till havet kan man ta sig med buss eller att vi alla beställer en bil tillsammans. Vid havet ligger också som kuriosa Commissario Montalbanos hus med piren som går att se. Det finns även en lugnare strandupplevelse som är Cava Randello, med sina orörda lugna stränder smittade av Medelhavets gröna landskap och dess kristallklara vatten. Costa del Carro är perfekt för dem som gillar stenar, vattnet här är perfekt för snorkling och bad.

Vackra Sicilien i södra Italien, Sankalpa som ägs av en svenska & en italienska som hade en dröm om att bygga något bestående och det har de verkligen lyckats med. Det blir en oförglömlig och fantastisk inre resa för Dig. Platsen ligger mellan Barocco, Ragusa och hamnen i Ragusa. Francesca och Salvatore står för maten som är en dröm.

Retreaten pågår från den 12/6- 18/6. Du anländer till Catania där vi bor en natt för att möta vulkanen Etna tillsammans med en guide för att starta med en gångmeditation, sedan reser vi vidare till Sankalpa 13/6. Vi avslutar lördagen den 18/6 kl. 10.00. Totalt 7 dagar, 6 nätter. Maten är helt vegetarisk.

Retreaten är alkohol- & nikotinfritt.

Vi reser med en exklusive grupp. För att du ska få bästa möjliga tid i gruppen så boka snarast! Våra retreat blir alltid fullbokade. Boendet består av dubbelrum.

Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 12500 kronor. Early bird 11500 kr fram till 1/2-2021.

Flyg ordnar du på egen hand. Göteborg – Catania, Stockholm – Catania blir närmast vulkanen Etna.

Vi hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande och du anmäler dig via länken och får en faktura från Christina Grossi, på anmälningsavgiften på 3000 kr. Då är din plats bokad och klar. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.

Sat Nam Mikael & Christina

Detaljer

Börjar:
juni 12
Slutar:
juni 18
Pris:
12500SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Sicilien

Arrangör

Christina Grossi & Micke Modin