Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga- och Vedic Art Retreat till Sicilien

september 9 @ 08:00 - september 16 @ 10:00

11500SEK

Följ med Christine Persson och Christina Grossi till Sankalpa på Sicilien. Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och penslarna hittar vi vårt inre. Det är vår femte resa tillsammans och det är alltid ett mycket uppskattat tema med yoga & Vedic Art.

Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under åtta dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Vi startar morgonen med Yoga och meditation med Christina och fortsätter med Vedic Art tillsammans med Christine antingen förmiddagspass eller eftermiddag. Vissa dagar gör vi utflykter bland annat till Pagoda della pace, ett buddhisttempel, där vi kommer att ha en ceremoni. På kvällen mediterar vi och har sharing ihop. Under dagarna har du möjlighet att vandra på vandringsleder, läsa en bok, vara i stillhet eller bada i havet.

Vackra Sicilien i södra Italien, Sankalpa som ägs av en svenska & en italienska som hade en dröm om att bygga något bestående och det har de verkligen lyckats med. Det blir en oförglömlig och fantastisk inre resa för Dig. Platsen ligger mellan Barocco, Ragusa och hamnen i Ragusa.

Retreaten pågår från den 9/9- 16/9. Du anländer till Catania där vi bor en natt för att möta vulkanen Etna tillsammans med en guide för att starta med en meditation för att öppna upp 9 portalen, sedan reser vi vidare till Sankalpa torsdagen 10/9. Vi avslutar onsdagen den 16/9 kl. 10.00. Totalt 8 dagar, 7 nätter. Maten är helt vegetarisk. Retreaten är alkohol- & nikotinfritt.

Du behöver varken ha erfarenhet av yoga eller Vedic art. Alla startar på sin nivå. För material till Vedic Art så kommer det att finnas basmaterial. För er som redan målar kan ta med det ni önskar.

 

När är det och vad kostar det?

Vi reser med en exklusive grupp. För att du ska få bästa möjliga tid i gruppen så boka snarast! Våra retreat blir alltid fullbokade. Boendet består av dubbelrum. Här kan du läsa mer om http://www.sankalpasicily.com/

Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 11500 kronor. Flyg ordnar du på egen hand. Göteborg, Stockholm eller Köpenhamn – Catania blir närmast vulkanen Etna. Catania där vi ska vara första natten. Flyg och resor till och från Etna och retreatet ingår inte, guide ingår vid Etna. Retreaten pågår från den 9/9- 16/9.

Vi hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande och du anmäler dig via länken och får en faktura från Christina Grossi AB, på anmälningsavgift på 3000 kr. Då är din plats bokad och klar. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.

 

Vilka är vi?

Christine är konstnär, Vedic Art lärare, ” And a window opner for others to reconnect to their profound existence and inner self” och bor i Italien sedan 33 år men uppvuxen på Österlen.

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 20 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Halvitalienska som under sex år levde i Italien. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Varmt Välkomna

Christina och Christine

Detaljer

Börjar:
september 9 @ 08:00
Slutar:
september 16 @ 10:00
Pris:
11500SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Christina Grossi