Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga & Rawfood retreat Nerja, Spanien

maj 6 @ 17:00 - maj 12 @ 11:00

Boka in dig redan nu för ett yoga, meditation- och rawfoodsretreat i Nerja på den spanska solkusten.

Följ med Kathrin Söderberg och Christina Grossi till Nerja vid vackra solkusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

En av Spaniens vackraste vitkalkade bergsbyar med 3500 invånare, Frigiliana. Promenera på piktoreska stenlagda gränder och bergsmiljöer med fantastiska utsikter över Andalusien. Du bor i den äldre delen av byn och avnjuter byn bäst på en stor, välkomnade takterass. Nerja – en piktoreskt medelhavsby med ca 25 000 invånare. Några av världens mest berömda grottor finns här samt vackra vita stränder, mångkulturell och ett myllrade stadsliv med livliga Balcon Europa som ger dig absolut bästa vyn av Andalusien vid havet. Vi bor i vackra Frigiliana, den gamla delen som är mycket vacker med tillgång till pool.

Vi startar morgonen med Yoga (Yinyoga, hormonyoga, Mediyoga), och meditation, efter det serveras en frukost alá rawfood tillsammans med te och ljummet citronvatten. Förmiddagen kan erbjuda vandring, örtvandring, besök i Cuevas de Nerja eller annan aktivitet. Lunch i Raw Food stil och kvällen erbjuder yoga, dans eller annan rörelse och en avslutande meditation. Efter det serveras en gudomlig Rawfood middag.

Läs mer här: https://www.christinagrossi.se/yoga-och-rawfoodretreat-nerja/

Detaljer

Börjar:
maj 6 @ 17:00
Slutar:
maj 12 @ 11:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , , ,

Arrangör

Christina Grossi & Kathrin Söderberg

Plats

Nerja
Spanien + Google Map