Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga & Transformation i Goa, Indien

mars 21 @ 17:00 - mars 30 @ 11:00

Vackra själar!
Christina Grossi och Mikael Modin bjuder in till en underbar retreat i Goa, Indien i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera just Dig, att komma med på en veckas yoga och meditationsresa in i hjärtat och ditt Hem.

Längtar du efter mer kraft, passion, lust och energi?
Vill du leva din sanning och vara i din fulla potential?
Vill du vara i tystnad och stillhet?
Äta god vegetarisk mat?
Då är detta en retreat för dig!

Under dessa 10 magiska dagar kommer du att få uppleva mer balans med Ashtanga- och YinYoga. Ashtanga, den mer dynamiska manliga kraften hålls av Mikael och den passiva, närvarande kvinnliga urkraften hålls av Christina. Läkande hjärtmeditationer, yogafilosofi, samtal, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.
Sedan mitt, (Christina) besök i Indien hösten 2015 så beslutade jag mig för att nästa gång kommer jag att hålla en retreat där. Älskar Indien med allt kaos, blandat med kryddor, energi, dofter och välmående. Glada ansikten och kärlek. Vi båda älskar Indien så har du samma längtan som vi hade så följ med, det blir oförglömligt. Mikael var i Indien 99 och reste runt några månader, där fann han yogan. Han säger: ”Det var en så härlig känsla, det kändes som att jag sträckte ut min kropp för första gången. En lyckokänsla och jag hade funnit min väg som gjorde att jag mådde så bra”.

En dag kan se ut på följande sätt:
Ashtanganyoga med andningsövningar
Filosofi, workshop
Egen tid efter brunch för sol, bad, vila, shoppa
Yinyoga och meditation

Vi kommer att hålla till på Bamboo på Patnem Beach i södra Goa. Här har du mer info om stället och bilder: www.bamboo-yoga-retreat.com/gallery/. Vi kommer att dela bungalows som är för två personer. Det serveras vegetarisk mat alla dagar. Patnem Beach är en lugn strand. Inte långt ifrån vår strand finns även Palolem beach som du lätt kan ta dig till fots. På Bamboo kan du också boka massagebehandlingar, jetlag-behandling och ayurvedisk behandling.Du får en hel lista att välja mellan när du bokat din plats.

 

Detaljer

Börjar:
mars 21 @ 17:00
Slutar:
mars 30 @ 11:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,

Arrangör

Christina Grossi & Micke Modin

Plats

Goa
Indien + Google Map