Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Yoga & transformation Österlen

4 maj, 2023 @ 17:00 - 7 maj, 2023 @ 17:00

5100SEK

Följ med Christina Grossi under fyra dagar till Möllebacken på Österlen när våren möter dig i precis rätt ögonblick. Möllebacken är en vacker gammal lanthandel.

Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och transformationen hittar vi vårt inre.

Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under fyra dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar!

Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse. Vattnet-havet ligger tre kilometer från huset och det är en vacker promenad ner till stranden.

Vi startar morgonen med Yinyoga/mediyoga och mantra eller andningsövningar med Christina, och efter frukost finns egen tid för avkoppling, läsa, promenera, skriva, måla.

Eftermiddagspasset erbjuder Workshop med olika teman som förlåtelse, det inre barnet, frigörande dans. Vi mediterar även under bar himmel. Vid vackert väder kommer morgonyogan vara ute på stenterassen mot soluppgång eller så yogar vi på stranden på eftermiddagen.

Under dagarna har du möjlighet att vandra på vandringsleder, läsa en bok, vara i stillhet eller bada i havet. Rummen består av 2,3,-bäddsrum.

När är det och vad kostar det?

Retreatet pågår från 4-7/5 2023. Du anländer torsdagen den 4/5 runt 17.00 och därefter följer uppackning, yoga, kvällsmeditation och middag. Retreatet avslutas den 7/5 klockan 17. Det finns totalt 10 platser och för anmälan skriv till cg@christinagrossi.se eller följ länk för anmälan;

Din hälsoinvestering för helpension och retreat är på 5100 kronor. Transport ordnar du på egen hand.

Anmälan är bindande och du betalar in en anmälningsavgift på 1500 kr när du fått plats och en faktura skickas.

Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar.

Christina Grossi, är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 23 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett andligt, kärleksfullt och ett liv i tillit. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Här kan du anmäla dig

Sat Nam

Christina

Detaljer

Start:
4 maj, 2023 @ 17:00
Slutar:
7 maj, 2023 @ 17:00
Kostnad:
5100SEK
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

Christina Grossi

Plats

Mossbystrand
Mossbystrand
Ystad, Skåne Sverige
+ Google Map

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *