Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yogaretreat till underbara Goa

15 mars, 2019 - 21 mars, 2019

SEK8000

Nu har du chansen att följa med på ett magiskt yogaretreat till Goa

Vackra själar!

Christina Grossi och Mikael Modin bjuder in till en underbar retreat i Goa, Indien i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna. Vi kan varmt rekommendera just Dig, att komma med på 7 dagars yoga och meditationsresa in i hjärtat och ditt Hem. Du kan förlänga din vistelse om du skulle önska. Hör av dig i så fall.

Under dessa 7 magiska dagar kommer du att få uppleva mer balans med Ashtanga- och YinYoga. Ashtanga, den mer dynamiska manliga kraften hålls av Mikael och den passiva, närvarande kvinnliga urkraften hålls av Christina. Läkande hjärtmeditationer, yogafilosofi, samtal, mantran, meditation och mindfulness. Vi kommer att ha stunder av tystnad för att verkligen känna in vårt inre. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till källan och känslan av att vara ett med alla.

Sedan mitt, (Christina) besök i Indien hösten 2015 så beslutade jag mig för att nästa gång kommer jag att hålla en retreat där. Älskar Indien med allt kaos, blandat med kryddor, energi, dofter och välmående. Glada ansikten och kärlek. Vi båda älskar Indien så har du samma längtan som vi hade så följ med, det blir oförglömligt. Mikael var i Indien 99 och reste runt några månader, där fann han yogan. Han säger: ”Det var en så härlig känsla, det kändes som att jag sträckte ut min kropp för första gången. En lyckokänsla och jag hade funnit min väg som gjorde att jag mådde så bra”.

En dag kan se ut på följande sätt:

Ashtangayoga med andningsövningar
Filosofi, workshop
Egen tid efter brunch för sol, bad, vila, shoppa
Yinyoga och meditation

När är det och vad kostar det?

Vi kommer att hålla till på Bamboo på Patnem Beach i södra Goa. Bamboo är precis vid stranden så vi yogar till solnedgång och bara njuter. Här har du bilder och mer info om Bamboo: www.bamboo-yoga-retreat.com/gallery/. Det serveras vegetarisk mat alla dagar. Patnem Beach är en lugn strand. Inte långt ifrån vår strand finns även Palolem beach som du lätt kan ta dig till fots.

En dag är vi lediga och kan utforska Chaudi, Palolem Beach eller Agonda. Vi gör en gemensam delfinutflykt tidigt en morgon. Ingår i retreaten.

Mikael är yogalärare, thaimassör, svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 19 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 19 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och ett liv i tillit.

Retreaten pågår från den 15-21/3 2019. Ditt pris exklusive flygkostnad är 8000 kronor. Boendet består av dubbelrum. Flyg ordnar du på egen hand. Vi hjälper till med olika flygalternativ. Det finns olika alternativ antingen flyg till Mumbai med Turkish Airlines och sedan inrikesflyg till Goa med Indigo/Jet airways. Eller resa hela vägen till Goa från din egen stad. Det är Bamboo som arrangerar resan.

Din totala kostnad är 8000 kr och anmälan är bindande. Är du intresserad av någon av mina kurser/retreats, anmäler du dig via formuläret. Du fyller i kursanmälan/retreat och när du fått okej får du en faktura på anmälningsavgiften som är 2500 kr. Anmälningsavgiften återbetalas ej! 9/12 2018 får du en faktura på resterande belopp 5500 kr. Sista dag för avbokning är 3/12 2018. Om du tvingas avstå på grund av sjukdom och vill få kursavgiften betald tillbaka, så sker detta efter uppvisande av läkarintyg utfärdat till dig. (anmälningsavgiften tas då som administrativ kostnad). Fullständiga villkor kan du läsa när du bokar dig!

Detaljer

Börjar:
15 mars, 2019
Slutar:
21 mars, 2019
Pris:
SEK8000
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.christinagrossi.se/yogaretreat-goa-mars2019/

Arrangör

Christina Grossi & Micke Modin

Plats

Goa
Indien + Google Map