Har ni känt av att ni haft någon guide närvarande eller har ni hört talas om guider? Här ger jag en kort beskrivning på hur guider, änglar och Gud samverkar.

Man kan känna en tomhet när man byter guide. Sedan känner man skillnad när den nya guiden kommer in, man kan känna glädje eller bli ledsen. Se tecken känn lukter det kan också vara tecken på att guiden är nära. Jag brukar bli väldigt klumpig när jag byter guide. Ställer in smöret i skafferiet och bananerna i kylen.

Medialguide = utvecklingsguide är bossen byts ut efter hand med sin stab men inte alltid byts staben ut.

Healingguide = har nästan aldrig ngn stab, byter guide när man får acceleration i sin healing.

Karmaguide = livsguide, Karmaguiden har nästan aldrig varit i fysisk form.

Skyddsängel = kommer lite under guiden

Skyddsängeln byts inte ut, ej heller livsguiden de har vi i alla liv

Gud

Ärkeänglar

Mästare

Änglar

Ärkeänglarna är bossar över skyddsänglarna. Änglarna har aldrig varit i fysisk form.

Det finns oändligt många platser som guider kommer ifrån. Man kan dela in dem i olika grupper. De som levt på jorden åtminstone en gång, de som inte har levt på jorden och är från dimensioner bortom stjärnorna och galaxen till exempel fjärde dimensionen; de uppstigna mästarna (Saint Germain, El Moraya, Hilarion), ärkeänglarna (Mikael, Rafael och alla skyddsänglar. Samt utomjordiska varelser från andra planeter och galaxer. Sedan finns det guider som är rent ljus, ren ande och har ingen fysisk kropp. Högt utvecklade andliga guider består nästan enbart av helt ren energi (ljusvarelser).  Högt utvecklade guider kommer för att lysa upp din väg åt dig.

Högt utvecklade guider har ditt högre syfte som sitt främsta intresse. Deras enda önskan är att du ska uppleva det allra bästa i livet. De är här för att hjälp dig komma ihåg vem du är, släppa din rädsla samt att lära dig älska dig själv och andra. Komma längre i din personliga utveckling och förverkliga mer av din livsuppgift här på jorden.

Personliga guider

Alla har en personlig guide som är med dig under hela livet och även under andra liv. Ibland har du fler guider som hjälper dig, särskilt om du står vid ett vägskäl i livet. De är inte lika högt utvecklade som de andra men mer utvecklade än du och jag eftersom de levt på jorden och är medvetna om en större verklighet än vi. Det kan vara någon som du känt i detta liv eller i tidigare liv. De är här för att hjälp dig fullfölja ditt kall. De är inte mindre värdefulla än ljusguiderna men de har inte samma överblick över dimensionerna och spännvidden i deras medvetande är inte lika allomfattande som när det gäller de stora mästarna från högre nivåer.

När guiderna kommunicerar behöver de ibland hjälp med energin från andra i deras dimension för att deras substans är så fin att det krävs fokus för att de ska kunna nå fram till dig.  Guider tar först kontakt med din själ och informationen flödar sedan genom din själ och in i ditt medvetande.

Det första mötet med din guide är väldigt speciell, det är en unik upplevelse och speciell för varje människa. Andliga guider kommer in i din aura så mjukt och försiktigt att du först kan tvivla på deras närvaro. De kommer alltid så snart du kallar på dem. Eftersom vi lever i en värld bortom tid och rum och när de gjort ett åtagande att arbeta tillsammans med dig är de i varje stund medvetna om samtliga aspekter av vårt gemensamma arbete.

Vissa människor får namnet direkt på sin guide. Andra kan få ljud eller bokstäver som senare bildar ett namn. För guiderna är det inte lika viktigt med ett namn eller att det blir rätt. Huvudsaken att det känns rätt för oss.

En del kan se sin guide som spelande färger, andra uppfattar sin guide som ett visst sorts ljud, och vissa upplever att deras hjärta öppnar sig i guidens närvaro. Får man till sig Kristus, Buddha eller änglar kan de bero på att man förknippar dem med kärlek och visdom. De kan visa sig som manliga eller kvinnliga fast egentligen är de varken manliga eller kvinnliga. De tar det som du lättast kan relatera till och som uppfyller det syfte som de kommit hit för att uppfylla. Om det har med mjukhet och omsorg de ska arbeta med antar de en feminin form. Vissa antar den form de haft i sitt tidigare liv och använder samma namn. Är guiden från ljuset skrämmer den dig aldrig, den fokuserar heller inte på att stärka ett falsk ego. De smickrar dig inte men du får beröm när du gör ett framsteg. Vitt ljus som vi brukar använda för skydd runt kroppen används även för att förhöja vibrationsnivån.

Sat Nam Christina