Jerusalem

5-15 april 2023

En transformationsresa utöver det vanliga!

Möt påsken med mig i Jerusalem!

För dig som vill uppleva 2000 års historia på plats med uppståndelsen på den tredje dagen. Följ med mig och upplev detta på plats i den gamla staden i Jerusalem.

Jag var helt transformerad efter min resa till Jerusalem och jag kommer tillbaka och tillbaka. Det är något magiskt med platsen. Jag har levt här som judinna, det vet jag. Jag har också gått bredvid Jesus när han predikade.

Det är de starkaste resorna jag någonsin gjort i mitt liv.

Vill du möta dig som det Sanna i din Kristusskrud? Vill du gå Via Dolorosa där Jesus gick med sina lärljungar?

Då är det dags att följa med till Jerusalem där allt startade för 2000 år sedan.

Vi besöker flera av de platser jag besökte på min resa genom Jerusalem – Olivberget, Gamla stan med Via Dolorosa och Golgata, Jungfru Marias kyrka, Maria Magdalenas kyrka och Döda Havet.

Vi går säkerligen mellan 11-17000 steg om dagen så du ska vara i god fysisk form för att kunna vara med.

Det blir en personlig och mycket andlig transformation.

Meditationer på kraftplatser och vandringar i gryningen till den gamla staden. Sammanlagt möts vi tio dagar för arbete tillsammans och upplevelser och en dag är vi hel lediga för att besöka den platsen som du fick mest kontakt med.

Utflykter; Döda Havet, Maria Magdalena.

Jag är övertygad om att du kommer att älska Jerusalem som jag.

När är det och vad kostar det?

Retreatet pågår mellan 5-15/4-2023. Det finns endast 10 platser!

Kostnad: 10000 kr för min kurs och andliga guidning. Du betalar en anmälan på 5000 kr när du blivit antagen. Efter det betalas resten av betalningen in tre månader efter anmälan. Fullständiga villkor finns när du kommer till anmälningsformuläret.

För att din plats ska bli antagen ska du fylla i en anmälan som du kommer till när du klickar på knappen jag vill följa med. När du skickat in kommer du till några frågor som jag ber dig svara på.

Flyg & hotell bokar du själv. Utflykter betalas på plats. Jag tipsar gärna. Vi kommer ha en grupp på Facebook där både resor och tips på hotel, hostel kommer läggas in. 

Här är tre hotell vi kan rekommendera!

The Austrian Pilgrim Hospice

Hashimi Hotel

Jerusalem Hotel

Du är varmt välkommen.

Sat Nam

Skynda dig att boka! Det finns endast 10 platser!

Röster från tidigare resor!

Christina. ..är så oerhört glad och tacksam att du bjöd in till denna fantastiska resa till Israel och att jag tackade JA.
Vet inte hur många gånger jag har fått nypa mig i armen att jag faktiskt är här. Så mycket känslor i kroppen och alla fina platser vi har besökt. Har känt historiens vingslag så starkt.
Älskade morgonyogan på takterrassen. Älskade vår Fina grupp där alla fick ta plats och all kärlek och allas vår underbare Tony ”The Guide”. Älskade alla gapflabb.
Jag har alltid känt mig nära Jesus och efter denna resan vet jag varför. Tack från djupet av mitt hjärta.
Tack för dig Christina
Gullan

När jag såg att Christina skulle till Jerusalem anmälde jag mej direkt. Jag har alltid känt att jag skulle dit. Att åka med Christina kändes helt rätt, hennes sätt att arbeta passar mej. Skön yoga med meditation och olika möten genom fina övningar. Vi har varit på många viktiga och heliga platser. Mediterat och vandrat i Jesus fotspår. Badat i Döda havet och varit på Maria Magdalena center där det var en fantastisk kyrka. Flera andra platser och många vandringar runt i Jerusalem. Många fina möten med dom andra deltagarna. Jag har fått vänner för livet. Tacksam att jag åkte med & tror säkert jag åker tillbaka.
Kram Madeleine

Vilken helt fantastisk resa det har varit. Att bo så mitt inne i basaren på Hashimi hotell var en upplevelse bara det. Vilken atmosfär det var överallt.
Yogan med andra övningar var skön att starta dagen med och den fantastiska utsikten från takterrassen gjorde det bara ännu bättre.
Frukosten var riklig och god och passade för alla smaker.
Upplevelserna var många och spännande. Tänk att gå på Via Dolorosa varje dag för att ta sig mellan olika punkter som skulle besökas under resan, med allt folkmyller som var hela tiden. Jättespännande att se vad som hände dag för dag för ingen var den andra lik. Maten var för det mesta vegetarisk med instick av kyckling och fisk vid några tillfällen.
Tänk att ha fått besöka platser som man bara har läst och hört talas om: Via Dolorosa, Lejonporten, Gyllene porten, Western Wall, Jesus kyrka, Fängelset, platsen där han blev dömd, Klippdomen på Tempelberget, vandring under jord, Trädgårdsgraven, Jungfru Marias kyrka, Getsemanes grotta, Getsemanes trädgård, promenad uppför Olivberget med lunch på toppen och utsiktsplats där, meditation i trädgården vid Olivberget.
Utflykterna var fantastiska och vi hade en jättebra guide med oss. Vi besökte: Betlehem och Jesus födelsekyrka, Jeriko med lunch och sedan linbana och promenad upp till kyrkan där stenen där Jesus frestades i 40 dagar, lerade in oss och flöt som korkar i Dödahavet.
Nästa utflykt var till: Tiberiasjön där vi åt lunch, Magdala var en fantastisk upplevelse, I Genesarets sjö doppade vi fötterna innan vi åkte vidare till Capernaum.
Vi åkte bitvis utefter Jordanfloden på vägen tillbaka till Israel.
Båda dessa utflykterna var helt fantastiska.
Basims bokkaffe var jättemysigt.
Tack till dig Christina för att du tog så väl han om mig/oss under vår tid tillsammans i Jerusalem
Lena

Ja det var en stark resa på många sätt och många plan.
Visste när jag såg resan med Christina att jag skulle med.
Har väl inte haft någon längtan dit, men nu kom en dragning som jag inte kände igen.
En process började nog redan när jag visste jag skulle med. Hösten var energimässigt rätt tung kan jag säga när min process började.
Resan började med så fina platser med så fin energi. Nästan som jag glömde de, med härlig natur runt omkring.
När nästa del tog fart i gamla stan Jerusalem.
Nästa del när vi var mer i gamla stan och dess gränder med myllret av människor blev det en anna energi att vara i som tryckte på mer. Fast jag då på vandringen ner till gamla Jerusalem tänkte det här är min stad. Det var ju klart ett minne som dök upp.
Det gör att jag kommer till sista dagen då vi gick på muren.
Kommer nu på att jag har jobbat med jordens gridsystem både det som går under jord och de som ligger runt om planeten.
Det slog mig nu (blev visad i bilder) att det var ju vad vi gjorde där, när vi först var i gångarna under jorden runt muren och sedan när vi gick på muren.
Det var först när vi kom fram till platsen för en reflektion över vår vandring i tystnad, som jag kände som en tung våt filt drogs bort ifrån mig.
Lättnaden och glädjen vart så otrolig. Det var läkningen som vi gjorde gemensamt och jag läkte det jag var där för att läka.
Allt blev klart där och då.
Så härligt att förstå.
Berit Mårtensson