10-18/11 - 2018

Magiska dagar - Marrakech

Magiska dagar i Marrakech

Sacha Adverlin och Christina Grossi bjuder in till en retreat i Marrakech i närvaro, medvetenhet och stillhet, där du kan finna friden inom dig och hitta hem till din innersta kärna i stillhet och närvaro. En fantastisk inre resa under nio härliga dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiska vackra vyer och helande omgivningar! Vi kommer att arbeta med inre och yttre resor, långväga och nära.

Under dessa magiska dagar kommer du att få uppleva en pånyttfödelse genom Yinyoga, den passiva, närvarande kvinnliga urkraften och läkande speglingar, Deeksha, samtal, syfte, mening och mindfulness. Äventyr och gemenskap. Allt för att hitta tillbaka in i dig själv, tillbaka till Källan och känslan av att vara ett med alla.

Dagarna erbjuder äventyr och frigörande övningar. Vi mediterar under bar himmel och under dagarna i öknen har du möjlighet att vara i tystnad, i stillhet. Solnedgångarna är otroligt vackra. Tälten delar vi två och två.

Program för veckan

10 november: Ankomst till Marrakech

Vi blir upphämtade av ett fantastiskt team och skjutsade till vårt ställe där vi har samling och blir serverade middag och övernattar. Vi har förmiddagen den 11 november i Marrakech för att gå på den traditionella marknaden.

 

11 november: Kasbah Telouet – Kasbah Ait Ben Haddou

Efter lunch hoppar vi in i bilarna som kör oss mot kända Kasbah Ait Ben Haddou, en fantastisk plats där Star Wars, Mummy, Prinsen av Persien, gladiator och så vidare spelades in. Innan vi kommer dit korsar vi Tizi-n-Tichka, Atlas passet som ligger 2260 m ovanför havet, med otroliga vyer över bergen, för att göra ett stopp och besöka Kasbah de Telouet, ett urgammalt hem som tillhörde Pacha Glaoui. Härifrån reser vi vidare till 1987 UNESCO världsarv; Kasbah Ait Ben Haddou, den kända staden längst med floden Ouarzazate, som endast har några få familjer kvar som bor där. Här har vi 2 övernattningar i Kasbah Ait Ben Haddou.

 

13 november: Tinghir – Erfoud – Merzouga “Luxury Camp”

Efter frukost kör vi för att komma till Erg Chebbi, de gyllene sanddynerna. Vi reser mot Merzouga. Vi fortsätter till den rosa staden av Marocco. Vi stannar i Tinghir för lunch och fortsätter sedan via mer drastiska landskap för att närma oss Sahara. När vi kommer till Merzouga, kommer vi att rida på kameler för de som vill över de gyllene sanddynerna. Här kan du uppleva de mest spektakulära solnedgångar sittandes vid lägerelden med ett glas mintte och de traditionella Marockanska kakorna. Här övernattar vi i öknen under tre nätter.

Under dessa dagar har du möjlighet att gå in i dig själv, det blir mycket egentid för reflektion och för att möta dig själv. Vi kommer att ha yoga och meditation och musik både genom Sacha och Christina och teamet. Vi praktiserar yoga på de gyllene dyningarna i Erg Chebbi, en chans att bara njuta av lugnet i Saharas öken i stillhet. Här går vi in i tystnad under tre dagar, för att själen ska kunna få en möjlighet till pånyttfödelse.

 

16 november: Merzouga – Nkob – Daraa Valley – Marrakech

Efter frukost kommer vi att starta vår resa tillbaka till Marrakechs röda stad, vi åker mot Dadlarnas dal, den längsta floden i Marocko med sina 7 miljoner palmer. Vi reser till Tinghir för övernattning. Dagen därpå fortsätter vi via Tichka för att komma tillbaka till Marrakech där vi har en övernattning.

 

17 November: Dag i Marrakech samling och avslutningsmiddag.

18 november: Flygtransfer eller fortsatt vistelse i Marrakech för dem som önskar.

Vi blir hämtade och skjutsade till flygplatsen. Det är mycket åkande i minibuss mellan de olika ställena så att du är beredd på det.

Schemat är preliminärt.

Skynda dig att boka innan platserna tar slut!

 

Pris exklusive flygkostnad 16500 kronor. För företag läggs momsen på. Anmälningsavgiften på 3500 kronor betalas in till BG 352-5433. Flyg ordnar du på egen hand. I priset är allt inkluderat förutom flyg, det bokar du lättast via nätet eller resebyrå. Resan arrangeras av Tenre Tours. Sista inbetalningen görs senast 1/9-2018. Du kommer få en slutfaktura i augusti.

Om du tvingas avstå på grund av sjukdom och vill få kursavgift/retreatavgift betald tillbaka, så sker detta efter uppvisande av läkarintyg, (anmälningsavgiften tas då som administrativ kostnad).

Vad ingår: 6 yogatillfällen, workshop och meditation vid 5 tillfällen.

Utöver går det att få healing och vägledande samtal med Sacha för ett retreatpris.

Övrigt: När du reser på en transformerande resa är det bra om du är bekant med Christinas sätt att arbeta innan du reser med. Resan kan vara omtumlande och utrensande.

Röster från tidigare Yogaretreats

Hejsan Christina!
Jag vill bara skriva några rader till dig idag. Tack för ett fantastiskt retreat! Det gav mig i vanlig ordning precis det jag behövde. Det som släppte den sista morgonen i Marrakech öppnade upp en helt ny styrka, trygghet och vilja att ge mig själv det jag behöver.På vägen hem kände jag lust för första gången på över ett år. Och det var för att jag visste vad jag behövde göra. Det fanns ingen tvekan, ingen nervositet, bara säkerhet och kärlek.Christina, jag har inga bojor och kedjor att släpa runt på mer. De ligger i en grop i marken i Marrakech. Jag är fri. ❤ Du är en underbar människa! Men det vet du ju redan. 😊  Jag vill bara säga tack, tack, tack! 🙏🙏🙏

 Oj, var ska jag börja? Är så tacksam för att jag tog ledigt idag. Jag lämnade barnen på skolan och fick en massa frågor från andra föräldrar.Men kände att ingen kommer att förstå. Jag har förändrats. Jag känner mig annorlunda. Känns som att hela mitt bröst innehåller så mycket kärlek, men att öppningen är så liten att det bara kan sippra ut lite kärlek i taget. Det trycker på, värker och svider och fladdrar i bröstet och hjärtchakrat. Och kärleken vill bara ut. Hela kroppen vibrerar och jag känner mig skör, matt, omtumlad, lycklig, ledsen, frågande. Känns som att hela min världsbild håller på att förändras. Har mediterat och att det hände grejer. Och ni ska inte tro att det är lugnt ännu. Tack, tack, tack! ANNA

Tack än en gång för ALLT. Och det finns så mycket mer jag skulle kunna säga. Sååå mycket har hänt sedan min hemkomst. Jag har verkligen förändrats. Men det tar vi vid senare tillfälle. Stor kram till er båda. Tack rara du  kramis  Oj, var ska jag börja? Är så tacksam för att jag tog ledigt idag. Jag lämnade barnen på skolan och fick en massa frågor från andra föräldrar. Men kände att ingen kommer att förstå. Jag har förändrats. Jag känner mig annorlunda. Känns som att hela mitt bröst innehåller så mycket kärlek, men att öppningen är så liten att det bara kan sippra ut lite kärlek i taget. Det trycker på, värker och svider och fladdrar i bröstet och hjärtchakrat. Och kärleken vill bara ut. Hela kroppen vibrerar och jag känner mig skör, matt, omtumlad, lycklig, ledsen, frågande. Känns som att hela min världsbild håller på att förändras. Har mediterat och att det hände grejer. Och ni ska inte tro att det är lugnt ännu. Tack, tack, tack! ANNA

Pin It on Pinterest

Shares
Share This