Christina Grossi

Har du ett gäng självhjälpsböcker på nattduksbordet?

Sitter du uppe långt efter att barn och partner har gått och lagt sig och läser om personlig utveckling? Skriver du i din vackra bok om alla kloka saker du upptäckt om andlighet? Utövar du meditation?

Är du en person som vill ha en förbättring i ditt liv, en utmaning och bli mer harmonisk? Du längtar efter att få den rörliga kroppen, få tillbaka glädjen i ditt liv och bli inspirerad och lugn? Du är en småbarnsförälder eller i karriären och får inte tiden att räcka till?

Du kanske inte vill eller är något av ovanstående men du är TRÖTT, orkeslös och vill ha en bestående förbättring?

Om svaret är ja på de frågorna då är vi ganska lika du och jag. För jag har också varit och är där stundtals och sluta OROA DIG! JAG FINNS HÄR och jag har LÖSNINGEN!

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen?

Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv. Sedan min skilsmässa 2008 har jag levt själv med mina barn och det har gjort att jag haft mycket tid att gå in i mig själv och ta hand om mig.

För mig har det varit en ynnest att ta hand om och ge mig det som är bäst för mig under de senaste åren. Att ge mig ett eget rum där jag har kunnat gå in i mig själv. Jag vet att det finns många med mig som vill skapa det utrymmet i livet. Under årens lopp har jag fått otaliga mail, samtal och coachingstillfällen där människor bett mig att hjälpa dem.

Eftersom min väg har varit krokig har jag förstått att det finns många med samma längtan att hitta hem har jag blivit lite av en expert inom området. Jag kan hjälpa dig att hitta Dig själv och ditt kall.

Jag känner mig djupt priviligierad över att få vara en andlig lärare och tjäna andra genom mina texter, föreläsningar, guidade meditationer, kurser och böcker. Det finns tre ord som har och är viktiga i mitt liv. Tre ord som kan FÖRÄNDRA ALLT! Tre ord som kan göra dig helt fri! Fri från all skuld, gå från ovärdig till VÄRDEFULL och som får dig att KÄNNA DIG ÄLSKAD.

KÄRLEK gör att Du ser. Ser DIG SJÄLV med kärleksfulla ögon, utan att döma och utan att värdera. Framförallt inte av dig själv och per automatik andra.

FÖRLÅTELSE gör att Du kan bli fri. Att förlåta är för mig är att släppa den andre fri för då blir jag fri.

TACKSAMHET, för att när du verkligen förstår att allt är dig givet blir du ödmjuk och tacksam.

Jag vet att hela världen kan förändras och det börjar med mig!

Vill du höra min livsfilosofi?

Jag finns här, håll utkik!

Vill du hänga med på min resa och få fler insikter? Du hittar mig på: Twitter står: Healer och friskvårdscoach. 4-barns mamma. Jag vill medvetandegöra, inspirera, förändra världen.

Följ mig gärna på Instagram

 

Namaste Christina

Christina Grossi

Qoola Qvinnor Award

Pin It on Pinterest

Shares
Share This