Själslig PT
Start 20/8 2019

Själslig PT – Magisk tjänst
Nu får du en ny chans
hösten 2019 med start 20/8
Endast 10 platser!

 

Under tre månader kan du boka Christina för att expandera i din andlighet.

För sju år sedan tillbringade jag mina dagar och kvällar i min lokal och gav healing, lärde ut healing, meditation och yoga och talade om min egen sårbarhet när det gällde min andliga väg. Jag kunde bli intim med andra människor och vi var ibland väldigt få så det blev som en familj för mig.

Jag kunde också hjälpa dem att hålla sig till planen. Den andliga planen de hade satt upp för sig själva som de inte alltid visste om själva men jag visste.

Sedan ville universum ha det i stora drag. Min publik blev större och de intima 1 – 1 mötena blev svårare att möta upp. När människor började läsa mina böcker, mina bloggar så ville människor ha mer, mer av mig.

Det blev ganska uppenbart att jag inte längre kunde arbeta i liten skala, nu skulle budskapet spridas.

Några workshops, föreläsningar, retreats senare ska jag återigen börja arbeta 1 – 1 men nu på ett helt annat sätt. Jag har fått en mission. Jag kommer att arbeta med andligt utvecklande i PT form. Du får varje vecka en ny andlig uppgift med yogatips och meditationer du ska göra varje dag. Vi har ett skypesamtal på 1 timma varje månad. Varje vecka har vi ett möte över mail där du skriver ner vad du gjort under veckan och vad som kommit upp.

Christina håller ditt andliga space under den tiden så att du kan växa och minnas den du i sanning är. Stå fullt ut i din kraft och stå upp för den du är. Hon scannar av din tidslinje och ser var du befinner dig precis just nu och varje månad som följer. Christina använder sig utav intuition, Kristusmedvetande, tarot, pendel och kristaller.

Du får även 1 coachning tillfälle per månad via Skype under 1 timma.

En speciell meditation, ett mantra eller musik som ska arbetas med under två veckor totalt 6 meditationer.

Yogarörelser för att öppna upp för ljuset.

Pris för tre månader 9000 kr

Om du anmäler dig före 20/6 betalar du 8500 kr. Start 20/8-2019. Du får en faktura på beloppet när du anmält dig.

Du kan dela upp betalningen på tre gånger, i så fall ber vi dig ange det i övriga uppgifter i anmälan.

Sat Nam

 

Vem är jag?

Christina Grossi är en andlig föreläsare, lärare, författare, healer, magister i psykologi och NLP coach. Hon lever ett autentiskt liv som hon delar med sig av genom texter, självbiografin: Att komma hem, workshops, retreats över hela världen, videos och pod. Hon har genomgått stor smärta i sitt liv och lär ut förlåtelsens kraft för att bli fri och kunna leva ett lyckligt liv.