Själslig PT
Start 20/8 2019

Själslig PT – Magisk tjänst
Nu får du en ny chans
hösten 2019 med start 20/8
Endast 10 platser!

 

Under tre månader kan du boka Christina för att expandera i din andlighet.

För sju år sedan tillbringade jag mina dagar och kvällar i min lokal och gav healing, lärde ut healing, meditation och yoga och talade om min egen sårbarhet när det gällde min andliga väg. Jag kunde bli intim med andra människor och vi var ibland väldigt få så det blev som en familj för mig.

Jag kunde också hjälpa dem att hålla sig till planen. Den andliga planen de hade satt upp för sig själva som de inte alltid visste om själva men jag visste.

Sedan ville universum ha det i stora drag. Min publik blev större och de intima 1 – 1 mötena blev svårare att möta upp. När människor började läsa mina böcker, mina bloggar så ville människor ha mer, mer av mig.

Det blev ganska uppenbart att jag inte längre kunde arbeta i liten skala, nu skulle budskapet spridas.

Några workshops, föreläsningar, retreats senare ska jag återigen börja arbeta 1 – 1 men nu på ett helt annat sätt. Jag har fått en mission. Jag kommer att arbeta med andligt utvecklande i PT form. Du får varje vecka en ny andlig uppgift med yogatips och meditationer du ska göra varje dag. Vi har ett skypesamtal på 1 timma varje månad. Varje vecka har vi ett möte över mail där du skriver ner vad du gjort under veckan och vad som kommit upp.

Christina håller ditt andliga space under den tiden så att du kan växa och minnas den du i sanning är. Stå fullt ut i din kraft och stå upp för den du är. Hon scannar av din tidslinje och ser var du befinner dig precis just nu och varje månad som följer. Christina använder sig utav intuition, Kristusmedvetande, tarot, pendel och kristaller.

Du får även 1 coachning tillfälle per månad via Skype under 1 timma.

En speciell meditation, ett mantra eller musik som ska arbetas med under två veckor totalt 6 meditationer.

Yogarörelser för att öppna upp för ljuset.

Pris för tre månader 9000 kr

Om du anmäler dig före 20/6 betalar du 8500 kr. Start 20/8-2019. Du får en faktura på beloppet när du anmält dig.

Du kan dela upp betalningen på tre gånger, i så fall ber vi dig ange det i övriga uppgifter i anmälan.

Sat Nam

 

Vem är jag?

Christina Grossi är en andlig föreläsare, lärare, författare, healer, magister i psykologi och NLP coach. Hon lever ett autentiskt liv som hon delar med sig av genom texter, självbiografin: Att komma hem, workshops, retreats över hela världen, videos och pod. Hon har genomgått stor smärta i sitt liv och lär ut förlåtelsens kraft för att bli fri och kunna leva ett lyckligt liv.

Jag vill bara tacka, från djupet av mitt hjärta, för de tre månader av själslig utveckling som du väglett mig genom.

Mitt mål med den denna “kurs” var att skapa struktur på mitt dagliga liv samt att få hjälp att behålla den disciplin som behövs för att genomföra en förändring. Genom kostråd, yogaövningar och meditationer har du verkligen, tillsammans med mig, fått till en stor förändring i mitt liv OCH det har inte ens varit svårt….. Visst har det varit bakslag och återgång till gamla beteendemönster, men med lite uppmuntran från dig har jag kommit på rätt spår igen.

Varje vecka har jag summerat och sammanfattat mina tankar och känslor kring hur jag haft det och fått tips och råd och nya uppgifter från dig om hur jag ska gå vidare med min förändring.

Kroppen har svarat fantastiskt bra på kostförändringarna och yogaövningar. Den är smidigare än innan och 8 kg lättare. Efter att ha upplevt denna positiva förändring hoppas jag verkligen att jag har “lärt” mig vikten av att med tankens hjälp, hålla en viss disciplin på min kost och min yoga!
Kerstin

Efter att jag träffade Christina och fått coachas av henne har hela mitt liv och min inställning till livet förändrats. Idag låter jag min själ hålla i taktpinnen och med hjälp av de övningar och den visdom jag fått genom Christina har jag fått tillbaka min sanna livsglädje, min kreativitet, tilliten till mig själv och min storhet. Jag är evigt tacksam för att jag nu ser en nutid och framtid fylld av tacksamhet och glädje.

Coachingen har gjort att jag vågat öppna upp mina andliga gåvor, min inre visdom och min kreativitet. Och framförallt att jag vågar stå för och visa vem jag är i sanning och litar på min intuition. Den har fått mig att hämta hem mig själv och styrt mig in på den väg som jag så länge längtat efter att följa men känt en förvirring kring och kanske inte vetat om alltid på grund av yttre krav och egna begränsningar. Nu ser jag med klarhet. Det är som att jag vart omhändertagen i en puppa där jag nu fått växa och är redo att sträcka ut mina vingar och flyga iväg. Jag är evigt tacksam för att Christina har väglett mig och hjälpt mig att låsa upp mina blockeringar så att jag nu får leva det liv jag är menad att leva.
Ja vi får se vad allt blir men åh vad jag älskar mitt liv nu! TUSEN TACK IGEN FINASTE!!
Moa

Under tre månader har jag gått kursen Själslig PT hos Christina Grossi. Kursen började med videosamtal där vi gjorde en plan. Jag har fått recept på detoxfrukostar, att starta dagen på ett bra sätt. Har jobbat med yoga, meditationer, mantran och musik. Det har verkligen gått på djupet och läkt. Kombinationen av allt har gjort att jag nu läker ut ”grundkänslan,” mitt sår sen barndomen. Videosamtalen och de nya uppgifterna varje söndag har gjort att processerna fortlöpt hela tiden. Kan varmt rekommendera kursen och Christinas träffsäkra vägledning.
Christine

Rekommenderar varmt tjänsten själslig PT . I denna tjänsten får du individuell hjälp för att komma vidare i andlig utveckling, fantastiska meditationer och yoga pass som tar dig framåt.. Telefon/Skype samtal en gång i månaden för att återkoppla veckorna. Tjänsten har gett mig styrkan att växa och vara den jag i sanning är.
Katarina