Många av oss som hjälper andra ”över” kan komma att behöva att fokusera mer på att hjälpa Moder Jord med uppstigningen och förvandlingen. En del av mänskligheten har valt att inte vara med och då får vi acceptera det även när det gäller våra nära och kära. Allt är gudomligt guidat. Lägger vi för mycket energi på att försöka övertala andra så tappar vi energi och att hålla vår energi har aldrig varit viktigare än nu. Hålla energi, ljuset och space är viktigt.
Våra relationer kommer att bli mer glädjefyllda, mer kärleksfulla efter eventet. Vi kommer också att leva i överflöd utan att vi behöver oroa oss mer för ekonomi. Det kommer vara som himmelriket på jorden, jorden är ren, allt negativt och rädsla är borta.
Vi behöver inte förbereda oss på något sätt med pengar, mat, vatten för vi kommer vara ”höga” av ljuset. Inget kommer längre att vara materialistiskt utan mycket mer andligt. Människor som är sjuka kommer att bli direkt helade av ljuset.
Däremot behöver vi förbereda oss med att sluta med kött, socker, gluten. Det håller ner vår energi istället för att låta energin gå rakt igenom oss. Vi äter säkerligen det för att hålla oss på jorden men just nu blir det fel effekt. Det håller oss kvar i den fysiska kroppen som vi inte vill nu. Gör dig av med alla dina beroenden!
Skriv ner drömmar, meditera, håll ingen ilska mot någon, försonas, det kommer göra all skillnad i världen.
Förändringarna kommer vara så stora, alla system som vi har lutat oss mot innan kommer krackelera och stängas ner för en tid, även det är något som vi ljusarbetare har väntat på under lång tid. Även våra telefoner kommer att stängas ner men då får vi använda vår telepati som kommer att fungera alldeles utmärkt. Vi kommer äntligen att stå i vår sanna kraft, allt kommer att visa sig i gyllene färger och vi kommer att arbeta med andra saker än vi är vana vid.

När ljusvågen slår emot jorden kommer vi eventuellt att se människor komma ur mitten av jorden Agartha som är en legendarisk stad som sägs finnas inuti det ihåliga i jordens mitt.

Alla människor på jorden är inte här endast för att göra upp med karma utan just för att detta är ett sådant ovanligt event och därför har många av oss kommit.