Jorden kommer att läggas på en så kallad vänt, även om hela jorden kommer att känna av ljusvågen så kommer varje ”ljusstråle” vara individuell beroende på hur mycket du har arbetat bort gammalt. Med gammalt menas karma, tidigare liv, rädslobaserade aspekter. Alla kommer inte att komma med. När jag skriver att alla inte kommer att komma med menar jag att alla kommer att nås av den galaktiska portalen från solen men alla kommer inte att vara redo. Du har ett val redan nu att fortsätta rensa i ditt inre så att du är tom, nästan tom och endast uppfylld med ljus. Ju mer du bär på desto mindre ljus kommer att komma in i kroppen och speglas från din kropp, när kroppen är tung av gammalt kan den inte stiga i frekvens. Så rensa!

Arbeta med dina känslor, dina triggers allt som verkar komma upp och sluta engagera dig i vad andra gör. Släpp taget om dem. I skrivande stund vet jag inte ens om mina barn kommer att stanna med mig när detta sker och jag bara andas i det för jag vet att det finns en gudomlig plan och de har redan valt sedan tidigare och det finns INGET jag kan påverka. Det är redan ödesbestämt.
De som inte är fullt redo kan komma att bli skakiga och det talas om 99% av befolkningen.

De som redan är utom sig av rädsla, som kommer i kaos och konflikter ofta kommer att kraschlanda.
Alla våra system kommer att ligga på vänt. Men inte överallt samtidigt över världen. Vi kommer att få TV sändningar där ljusvarelser tar över alla satelliter och meddelar världen vad som sker. Den världen vi ser med våra fysiska ögon idag är inte verklig, den är ett hologram av våra tankar som vi projicerar ut, och det görs kollektivt och individuellt. Det har varit många ljusvågor under årens lopp men denna kommer vara den största. Det är därför vi förbereds under så otroligt lång tid. För att vara startklara när det händer så behöver du fortsätta med din andliga practice.

Det finns inget exakt datum, då datum kan ändras och ALLT beror på vårt kollektiva engagemang i det hela. MEN alla har ett STORT ansvar. Vi var många som upplevde att jorden växlade december 2012 när Maykalendern tog slut. Sedan dess har energin bara eskalerat. Så allt har egentligen förändrats under lång tid men det är nu många har förstått och gått in i sitt kall där de kan hjälpa och framförallt hjälpa sig själva. Jorden har förändrats och tittar du på solen så är den också annorlunda.

Plejaderna, Agarthas nätverk, Kapten Ashtar, St Germain och den galaktiska federation, bland många andra är djupt involverade i detta skifte.

Många av oss som får information kring eventet vet också vad vi ska göra när det är dags. Jag har själv i drömmar och meditationer fått koordinater, kartor, geometriska former att ta hjälp av. Det flödade även in information genom min nacke som kallas Guds mun. Så mycket händer.

När jorden skiftar så kommer den se ut som den gör, alltså den kommer att vara kvar, du kommer att fortsätta med många av de saker du gör idag. Men samtidigt kommer allt att vara annorlunda. Vi kommer att agera från hjärtat.

Sat Nam Christina