Vägledning i Goa

Vägledning i Goa
5-14 november 2023

I Indien kommer jag befinna mig 5-14/11 2023 på min absoluta favoritplats.

Det är en helt ny plats i Goa då Bamboo flyttat från Patnem Beach och valt en lika ljuvlig strand med sin underbara personal på Bamboo, yogastället jag kommer att hålla till på.

En förtrollande natur och ett härligt lugn med stranden och möjligheten till en utekväll när du önskar och även lite underhållning. Det kommer att finnas inhouse nätter också. Musik, strand brasor och filmkvällar.

Det finns lokala avskilda stränder som du går till eller så kan du ta en båt. Det finns en liten ö också. Vi besöker mina guldkorn med allt från tempel till små härliga affärer med kristaller, vackra klänningar i indisk bomull som sys av en indisk familj.

Du har havet 30 meter från hyddan du bor i. Den vegetariska maten tre gånger om dagen slår all mat jag någonsin ätit i alla världens hörn.

 

Vill du utvecklas med mig och ta din andlighet till en ny nivå? Du får ha mig som en andlig vägledare under tiden 5-14/11 i tio dagar. Då vägleder jag dig och gruppen genom vägledande promenader och soul samtal, workshops i grupp.

Meditationer och mantran för ditt uppvaknande. Karma & tidigare liv clearing om det behövs. Kristushealing hjälper dig att släppa gammalt.

En speciell mala med 108 pärlor kommer att pendlas fram av mig som du kan bära under tiden vi arbetar tillsammans.

Yogaholiday bokar du via Bamboo Yoga retreat och du kan bestämma själv hur länge du vill stanna.

Investering 10000 kr för Christina kurs och andliga guidning. Du betalar en anmälningsavgift på 3000 kr mot faktura när du blivit antagen. Efter det får du en faktura på resterande belopp 95 dagar före resan. Fullständiga villkor finns när du kommer till anmälningsformuläret.

För att din plats ska bli antagen ska du fylla i en anmälan som du kommer till när du klickar på knappen jag vill följa med. När du skickat in kommer du till några frågor som jag ber dig svara på.

Flyg & hotell bokar du själv. Utflykter betalas på plats. Jag tipsar gärna. För mer info pma mig.

 

Sat Nam