28/4 - 5/5 - 2021

Yoga- & meditationsretreat på Antiparos, Grekland

Boka in dig redan nu för ett yoga- & meditationsretreat på Antiparos i Grekland

Retreaten innehåller så mycket mer än yoga:glädje, samvaro, healing, sharing i grupp, möten, kärlek, god mat, hav och vackra stränder har vi och våra deltagare upptäckt under vår resa. Vi har nu landat hemma efter en otrolig vecka på Antiparos. Ett ställe som är helt oförglömligt och innan vi åkte så bokade vi in ett nytt retreat. Energin är så stark och man känner direkt att man stiger i frekvens endast genom att bara vara där. Vi har också utökat med en dag så 8 dagar totalt och vi anländer mitt i den grekiska påsken som är den största högtiden för dem.

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till den lilla fina ön Antiparos som är en av Greklands undangömda små öar för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under åtta dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

Antiparos är en liten pittoresk ö i hjärtat av kykladernas ögrupp söder i det Egeiska havet, som är känt för sin skönhet. Antiparos är cirka en sjömil från systerön Paros. Ön har över sex mils fantastisk strandlinje och är välsignad med vatten som glittrar i smaragdgrönt, gyllene sanddyner och de exklusiva grottorna på Antiparos.

Våra utflykter för de som vill kommer att vara en resa i soluppgången med båt till det lilla kapellet på toppen av berget. Vi gör en utflykt till Paros med sina slingrande gator med mycket fint att titta på och shoppa om man vill och äta den näst bästa glassen i världen efter Italien.

Vi gör en helig vandring där vi badar på tre olika stränder under vandringen. Det tredje badet blir vårt dop. Vi har en kanaliserad meditation i det lilla kapellet och tänder ljus.

Vi startar morgonen med AshtangaYoga och pranayama, efter det serveras frukost med te, citronjuice med ingefära och frukt/smoothie. Brunch vid 11 och sedan fri tid efter brunchen. Afternoon tea serveras 16. Eftermiddags-passet börjar runt 17-tiden, som erbjuder Yinyoga, restorative yoga och meditation. i behöver både Yin och Yang så därför kommer vi att känna in och blanda passen så det blir så bra som möjligt för gruppen. Svensk klassisk- och thai massage hos Micke och healing kommer att erbjudas för de som önskar boka det! Går utöver kurskostnad.

Efter yogan på kvällen kommer vi få de traditionella grekiska läckerheterna levererat till oss.

Det finns totalt 16 platser och för att boka dig klickar du i anmälan.

När är det och vad kostar det?

Susanne möter oss vid båten/flygplatsen (pick up 40 EUR) och tar med oss till retreatstället. Du behöver vara på retreatsstället 28/4 klockan 17-18 för introduktion, yoga och välkomstmiddag på vårt retreatställe första kvällen.

Var håller vi till: Glaros studios apartments, Kalargyrou, Antiparos, Greece, http://www.glarosantiparos.gr/en. Fantastiska grekiska lägenheter med underbara verandor som blickar mot havet. 100 meter ner till havet. Antiparos by är tio minuters gångväg med sina smala kullerstens gator, vita vackra hus med dekorationer i lila och rosa och mitt i allt detta skuggas byn av eukalyptus träden.

Detta ingår: Yogapass 12 stycken: Ashtanga, yinyoga, restorative med healing, mat (frukost, brunch, afternoon tea, välkomstmiddag, logi och avslutningsmiddag)

Detta ingår inte: Flygresa, båtresor, taxi, utflykt till Paros, middagar fem dagar.

Anmälan är bindande. Du anmäler dig och får en faktura på 3000 kr för anmälningsavgiften. Vid avbokning på grund av sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften. En faktura sänds ut med resterande belopp på 8500 kr inom 60 dagar efter anmälan. Åker du redan på fler resor med mig och är “stammis” så kommer fakturan 3 månader innan avresa.

Vilka är vi?

Mikael är yogalärare, Holy Fire Reikimaster, thai- & svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 20 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är Holy fire Reiki- & Karuna master, yogalärare, beteendevetare och andlig coach sedan 20 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleksfullt och tillitsfullt liv. Läs mer om Christina, på www.christinagrossi.se

Röster från tidigare Yogaretreats

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er ♥ Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.

Hej finingar! Vilken resa det var. Vilka härliga människor som var med och som jag lärde känna! Älskade stället vi bodde på och dom mysiga ägarna. Ashtangayogan med Mike på morgonen var tuff men skön och Yinyogan med Christina på eftermiddagen var lugnare och väldigt skön. Frukost, brunch och eftermiddagste med frukt var väldigt gott alltihop. Middagarna på kvällarna inne i byn var supergoda. Fina bad fanns lite överallt och fina promenadstigar/vägar. Utflykterna var bra/spännande. Gummibåten ut på havet till den lilla ön med sitt kapell uppe på toppen, var fantastisk. Vi meditera där och sen tittade vi på en fantastisk soluppgång. Båtturen till Paros var en rolig utflykt, med mycket att se och mycket shopping blev det för mig. Shoppingen på Antiparos var bra den med. Tack för den här fantastiska veckan! Lena