Yoga- och Meditations Retreat till Sicilien

12 - 18 juni 2021

Yoga- och Meditations Retreat till Sicilien

12/6 – 18/6 2021

Yoga- och Meditations Retreat till Sicilien

Följ med Mikael Modin och Christina Grossi till Sankalpa på Sicilien. Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och meditationen hittar vi vårt inre. Det är vår åttonde resa tillsammans och det är alltid ett mycket uppskattat tema.

Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

 

 

Vi startar morgonen med Ashtangayoga med Mikael. Vissa dagar gör vi utflykter bland annat till Pagoda della pace, ett buddhist tempel, där vi kommer att ha en ceremoni tidigt en morgon. Då utgår yogan. På kvällen är det Yinyoga och mantrasång eller meditation. Under dagarna har du möjlighet att vandra på vandringsleder, läsa en bok, vara i stillhet eller bada i havet (8 km). Till havet kan man ta sig med buss eller att vi alla beställer en bil tillsammans. Vid havet ligger också som kuriosa Commissario Montalbanos hus med piren som går att se. Det finns även en lugnare strandupplevelse som är Cava Randello, med sina orörda lugna stränder smittade av Medelhavets gröna landskap och dess kristallklara vatten. Costa del Carro är perfekt för dem som gillar stenar, vattnet här är perfekt för snorkling och bad.

Vackra Sicilien i södra Italien, Sankalpa som ägs av en svenska & en italienska som hade en dröm om att bygga något bestående och det har de verkligen lyckats med. Det blir en oförglömlig och fantastisk inre resa för Dig. Platsen ligger mellan Barocco, Ragusa och hamnen i Ragusa. Francesca och Salvatore står för maten som är en dröm.

Vackra Sicilien i södra Italien, Sankalpa som ägs av en svenska & en italienska som hade en dröm om att bygga något bestående och det har de verkligen lyckats med. Det blir en oförglömlig och fantastisk inre resa för Dig. Platsen ligger mellan Barocco, Ragusa och hamnen i Ragusa. Francesca och Salvatore står för maten som är en dröm.

När är det och vad kostar det?

Retreaten pågår från den 12/6- 18/6. Du anländer till Catania där vi bor en natt för att möta vulkanen Etna tillsammans med en guide för att starta med en gångmeditation, sedan reser vi vidare till Sankalpa 13/6. Vi avslutar lördagen den 18/6 kl. 10.00. Totalt 7 dagar, 6 nätter. Maten är helt vegetarisk.

Retreaten är alkohol- & nikotinfritt.

Vi reser med en exklusive grupp. För att du ska få bästa möjliga tid i gruppen så boka snarast! Våra retreat blir alltid fullbokade. Boendet består av dubbelrum.

Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 12500 kronor. Early bird 11500 kr fram till 1/2-2021.

Flyg ordnar du på egen hand. Göteborg – Catania, Stockholm – Catania blir närmast vulkanen Etna.

Vi hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande och du anmäler dig via länken och får en faktura från Christina Grossi, på anmälningsavgiften på 3000 kr. Då är din plats bokad och klar. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.

Vilka är vi?

Mikael är yogalärare, Holy Fire Reikimaster, thai- & svensk klassisk massör och hälso-utvecklare. Utövar yoga sen 20 år tillbaka. Läs mer på www.ashtangaboras.se

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 20 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Halvitalienska som under sex år levde i Italien. Läs mer om mig på www.christinagrossi.se

Varmt Välkomna

Christina  och  Mikael

Röster från tidigare Yogaretreats

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er ♥ Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.

Hej finingar! Vilken resa det var. Vilka härliga människor som var med och som jag lärde känna! Älskade stället vi bodde på och dom mysiga ägarna. Ashtangayogan med Mike på morgonen var tuff men skön och Yinyogan med Christina på eftermiddagen var lugnare och väldigt skön. Frukost, brunch och eftermiddagste med frukt var väldigt gott alltihop. Middagarna på kvällarna inne i byn var supergoda. Fina bad fanns lite överallt och fina promenadstigar/vägar. Utflykterna var bra/spännande. Gummibåten ut på havet till den lilla ön med sitt kapell uppe på toppen, var fantastisk. Vi meditera där och sen tittade vi på en fantastisk soluppgång. Båtturen till Paros var en rolig utflykt, med mycket att se och mycket shopping blev det för mig. Shoppingen på Antiparos var bra den med. Tack för den här fantastiska veckan! Lena