5-11/5 - 2018

Yoga och Meditationsretreat Nerja

Meditation vid Solkusten!

Yoga- och meditationsretreat i Nerja är fullbokat

Ett fåtal platser kvar till yoga, meditation- och raw food retreat i Nerja 13-19 maj

Boka in dig redan nu för ett yoga- och meditationsretreat i Nerja på den spanska solkusten. 

Följ med Bella Håkansson och Christina Grossi till Nerja vid vackra solkusten för en oförglömlig resa i såväl det yttre som i det inre. Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under sju dagar för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

En av Spaniens vackraste vitkalkade bergsbyar med 3500 invånare, Frigiliana. Promenera på pittoreska stenlagda gränder och bergsmiljöer med fantastiska utsikter över Andalusien. Du bor i den äldre delen av byn och avnjuter byn bäst på en stor, välkomnade takterass.

Några av världens mest berömda grottor finns här samt vackra vita stränder, ett mångkulturellt och myllrande stadsliv med livliga Balcon Europa som ger dig den absolut bästa vyn av Andalusien vid havet. Vi bor i vackra Frigiliana, den gamla delen som är mycket vacker och med tillgång till pool. Retreaten arrangeras av Vilostrada.

Hur kan en dag se ut?

Vi startar morgonen med Ashtangayoga och pranayama, efter det serveras en härligt frukost tillsammans med te och ljummet citronvatten. Förmiddagen kan erbjuda vandring, workshop i Ayurveda, A Course in Miracles, besök i Cuevas de Nerja eller annan aktivitet. Därefter serveras lunch.

Efter lunch och fram till kvällen är det fria aktiviteter med sol och bad/vid andra tillfällen tar vi eftermiddagen till någon workshop eller aktivitet. Kvällen erbjuder Yinyoga, dans eller annan rörelse och en avslutande meditation. Efter det serveras en gudomlig vegetarisk middag. Maten är helt vegetarisk med inslag av fisk och kyckling vid sidan om vid något tillfälle.

Skynda dig att boka innan platserna tar slut!

Det finns totalt 10 platser och för anmälan till retreat skriv till anmalan@christinagrossi.se.

Ryanair flyger Göteborg/Stockholm/Kastrup -Malaga. För att ta sig från Malaga till Nerja hämtar Vilostrada vid flygplats och lämnar för 20 euro per person. Varje bil kostar €60. €20 gäller/person/resa om ni är minst 3 personer som åker ihop. Annars debiteras ni €60. Detta betalas kontant eller swish vid resa. Flyg ingår inte i priset. Allt annat ingår förutom utflykter.

Anmälan är bindande. Du betalar in en anmälningsavgift på 2500 kr till BG 352-5433 vid anmälan. Vid avbokning på grund av sjukdom och styrkt med läkarintyg återbetalas allt utom anmälningsavgiften. Under inga andra omständigheter betalas anmälningsavgiften tillbaka. Avbokning kan göras till och med 1 februari. Resterande belopp på 8000 kr betalas senast 1/3-2018. En faktura kommer att skickas på resterande belopp.

Vem är Bella Håkansson?

Bella Håkansson älskar att tänja på gränser, sina egna och andras. På ett kärleksfullt sätt vägleder hon oss att växa som människor genom att kliva bortom vårt bekväma jag, till att göra en personlig förflyttning. När vi gör en personlig förflyttning så växer vi i vår sanning. Blir lite skönare människor och skapar en lite skönare värld. Bella kommer från en bakgrund som gymnast och cirkusakrobat och har alltid dragits till utmaningar. De senaste 15 åren har Bella fördjupat sig i den yogiska läran. Hon gick sin första lärarutbildning i yoga 2007. Har vidareutbildat sig i yoga för barn, yoga för gravida, yogamassör, pranayama osv.

De sista åren har hon även utbildat sig till ayurvedisk hälsorådgivare både i Sverige och i Indien. Hon undervisar främst i Ashtanga yoga och allt vad det innebär, håller även workshops och gör konsultationer i ”läran om livet” Ayurveda. Bella kommer med busig och lugn energi som inspirerar dig att växa både fysiskt, emotionellt och själsligt. Bella kommer att erbjuda ayurvediska konsultationer som går utöver kurs för dig som vill se hur du kan förbättra ditt välmående även när du kommer hem.

Bella Håkansson älskar att tänja på gränser, sina egna och andras. På ett kärleksfullt sätt vägleder hon oss att växa som människor genom att kliva bortom vårt bekväma jag, till att göra en personlig förflyttning. När vi gör en personlig förflyttning så växer vi i vår sanning. Blir lite skönare människor och skapar en lite skönare värld. Bella kommer från en bakgrund som gymnast och cirkusakrobat och har alltid dragits till utmaningar. De senaste 15 åren har Bella fördjupat sig i den yogiska läran. Hon gick sin första lärarutbildning i yoga 2007. Har vidareutbildat sig i yoga för barn, yoga för gravida, yogamassör, pranayama osv. De sista åren har hon även utbildat sig till ayurvedisk hälsorådgivare både i Sverige och i Indien. Hon undervisar främst i Ashtanga yoga och allt vad det innebär, håller även workshops och gör konsultationer i ”läran om livet” Ayurveda. Bella kommer med busig och lugn energi som inspirerar dig att växa både fysiskt, emotionellt och själsligt. Bella kommer att erbjuda ayurvediska konsultationer som går utöver kurs för dig som vill se hur du kan förbättra ditt välmående även när du kommer hem.

Röster från tidigare Yogaretreats

Tack för helt fantastiska dagar på denna vackra plats. Yogapassen passade alla och vi var i ett fint flöde. Härliga meditationer och roliga danser blev pricken över i:et. Micke och Christina är helt suveräna lärare och inspiratörer. Älskar Er <3 Fint boende och “görgo” mat. Trevlig personal. Martha är så söt så man dör. Gullan

Helt fantastiska dagar med god mat och trevligt sällskap. La Selva är ett ställe med så mycket god energi och fyllt med kärlek. Vill absolut komma tillbaka. Tack Micke och Christina för er energi och allt ni delat mer er av. Både kunskap, kärlek, skratt, yoga, meditationer, dans, visdom……. Alla i gänget – helt underbara människor. Tack

 

Tack för fina dagar, tyckte mycket om variationen på yogan. Boendet har varit mysigt och maten god, har inte så stor erfarenhet av vegetarisk mat men tyckte om den. Det är första gången jag är på yogaretreat men vet redan nu att det blir fler ggr i framtiden. Inte att förglömma träffat nya vänner. Christina

Ett stort tack till Micke och Christina för fantastiska dagar. Så bra upplägg. Mycket skratt och glädje. Ett stort tack till den goda maten och servicen på La Selva. Hemtrevligt, lugnt och charmigt. Kommer gärna tillbaka.