Yoga- och Vedic Art Retreat till Sicilien

20 - 27 juni 2021

Yoga- och Vedic art Retreat till Sicilien

20/6 – 27/6 2021

Yoga- och Vedic Art Retreat till Sicilien

Följ med Christine Persson och Christina Grossi till Borgo degli Aranci på Sicilien. Vi möts bortom tankar om oss själva och genom yogan och penslarna hittar vi vårt inre. Det är vår femte resa tillsammans och det är alltid ett mycket uppskattat tema med yoga & Vedic Art.

Vi erbjuder Dig en fantastisk inre resa under åtta dagar, sju nätter för Dig som vill uppleva balans och harmoni i magiskt vacker natur och helande omgivningar! Meditativa dagar i såväl stillhet och rörelse.

 

 

Vi startar morgonen med Yoga och meditation med Christina och fortsätter med Vedic Art tillsammans med Christine antingen förmiddagspass eller eftermiddag. Vissa dagar gör vi utflykter bland annat till Pagoda della pace, ett buddhisttempel, där vi kommer att ha en ceremoni. Vissa kvällar arbetar vi med journaling- reflektioner – var är du i livet? Intentionssättning workshop, kontemplation, sharing och fördjupande intentionssättning för ditt liv. A New beginning. Under dagarna har du möjlighet att vandra på vandringsleder, läsa en bok, vara i stillhet eller bada i poolen eller havet.

Borgo degli Aranci är en grupp förtrollande restaurerade bondgårdar som ligger i en vacker fruktträdgård som producerar certifierade ekologiska apelsiner. Denna fastighet har spektakulär utsikt över havet och Etna. Så fort du går igenom porten kommer du att bli hänförd av den magnifika trädkantade enheten som leder till kvarteret av hus och 3 hektar apelsinträd. Kring husen, finns en härlig väg som går ner till poolen med utsikt över backarna ända ut till havet.

I slutet av den vackra enheten finns tre charmiga hus nedsänkta i de lummiga trädgårdarna och gräsmattorna. Den första är “Pompelmo” (grapefrukt)House. Bredvid det är den stora “Cedro” (citron) hus som har en stor uteplats med bord för 20 personer som ser över apelsinodlingen och havet. Till höger, mot “Cedro” huset är “Mandarino” (mandarin) hus med en stor uteplats och utsikt över poolen och havet bortom. Inte långt från poolen finns det en gammal brunn och tvättstuga.

I slutet av den vackra enheten finns tre charmiga hus nedsänkta i de lummiga trädgårdarna och gräsmattorna. Den första är “Pompelmo” (grapefrukt)House. Bredvid det är den stora “Cedro” (citron) hus som har en stor uteplats med bord för 20 personer som ser över apelsinodlingen och havet. Till höger, mot “Cedro” huset är “Mandarino” (mandarin) hus med en stor uteplats och utsikt över poolen och havet bortom. Inte långt från poolen finns det en gammal brunn och tvättstuga.

 

Vackra Sicilien i södra Italien, Borgo degli Aranci som ägs av en härlig kvinna som är halv sicilianska och halv fransyska! Hon ärvde fastigheten som redan fanns med de 4 husen och poolen, hennes föräldrar hade gradvis renoverat dem mellan slutet av 90- och 2000-talet. Fastigheten har tillhört hennes fars familj i cirka 400 år och det var hans önskan att helt restaurera husen tillbaka i samma skick.

Guandalina flyttade dit 2015 med sin partner. De arbetade båda inom finans och pendlade mellan London och Milano och de hade fått nog. Så de bestämde sig för att försöka bo där och helt förändra sina liv. Detta är ett magiskt land, vi har tur säger Guandalina.

När är det och vad kostar det?

Retreaten pågår från den 20/6- 27/6. Du anländer till Catania där vi bor en natt för att möta vulkanen Etna tillsammans med en guide. Vi kommer där starta med en meditation för att öppna upp sommarsolståndets portal på morgonen 21/6, sedan reser vi vidare till Borgo degli Aranci måndagen 21/6. Vi avslutar söndagen den 27/6 kl. 10.00. Totalt 8 dagar, 7 nätter. Maten är helt vegetarisk. Det bjuds på en lätt frukost med smoothie och brunch och middag.

Retreaten är alkohol- & nikotinfritt.

Du behöver varken ha erfarenhet av yoga eller Vedic art. Alla startar på sin nivå och Christine och Christina följer det flödet.

Vi reser med en exklusive grupp. För att du ska få bästa möjliga tid i gruppen så boka snarast! Våra retreat blir alltid fullbokade. Boendet består av dubbelrum.

Din hälsoinvestering för kost/logi och retreat är på 12500 kronor. Då ingår allt förutom flyg och bilresa till och från retreatstället. Flyg ordnar du på egen hand. Göteborg – Catania, Stockholm – Catania blir närmast vulkanen Etna. Catania är där vi ska vara första natten. Vi ordnar med övernattning.

Vi hjälper till med olika flygalternativ. Anmälan är bindande och du anmäler dig via länken och får en faktura från Christina Grossi AB, på anmälningsavgift på 4000 kr. Då är din plats bokad och klar. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka.

Vilka är vi?

 

Christine är konstnär, Vedic Art lärare, ” And a window opner for others to reconnect to their profound existence and inner self” och bor i Italien sedan 35 år men uppvuxen på Österlen.
Läs mer om Christine: www.christinepersson.com

Christina är fil. mag i psykologi, healer, yogalärare och själscoach sedan 22 år. Christinas unika talang är att väcka upp människor så de kan leva ett kärleks- och tillitsfullt liv. Halvitalienska som under sex år levde i Italien.
Läs mer om mig på www.christinagrossi.se 

Varmt Välkomna

Christina  och  Christine

Röster från tidigare Yogaretreats

Jag känner mig uppfylld av så mycket glädje och livslust. Nu hoppas jag att det ska följa mig hemma. Yogan som sträcker och drar i kroppen i en så underbar miljö och atmosfär. Ni är båda två starka, glada kvinnor som med humor och värme leder oss vidare när det tar emot. Kanon.

Jag tar med mig glädje, luften, färger, kärlek, styrka. Allt som gör livet där jag är nu så underbart. Tacksamhet. Två varma och kärleksfulla kvinnor som delar med sig av sin utstrålning energi och kärlek. Älskar er!!!

Massor av värme, sådan glädje och man ser att ni gör vad ni älskar. Duktiga att förmedla det hela. Så tacksam att jag följde med.

Helheten: perfekt balans mellan yoga, Vedic Art, platsen, miljön, miljötänket i en otrolig vacker miljö!!!! <3 Alla kärleksfulla människor.
Jag tar med mig oändligt mycket, naturen, friden i kropp och själ. Inspiration till min sovande kreativitet och att jobba med yogan på ett nytt sätt.